VIDEO Hugo Chavez: Seismul din Haiti a fost provocat de un test al armatei americane

Chavez a afirmat ca seismul cu magnitudinea de 7.0 pe scara Richter care a lovit natiunea din Caraibe a fost rezultatul unui test realizat de marina Statelor Unite. Americanii au folosit o arma puternica, in apropiere de coastele insulei, care a provocat cutremurul, a declarat Chavez.

Liderul sud-american a adaugat ca aceasta a fost „doar un test” si ca obiectivul final al americanilor este distrugerea si preluarea controlului asupra Iranului. „Americanii se joaca de-a Dumnezeu”, a afirmat Chavez.

Seismul produs martea trecuta in Haiti a provocat cel putin 50.000 de morti, peste 200.000 de raniti si a lasat fara adapost 1.5 milioane de persoane.

Seismul a fost urmat de sute de replici, cea mai importanta fiind una de 6.1 grade pe scara Richter, produsa miercuri.

Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-international-6834421-video-hugo-chavez-seismul-din-haiti-fost-provocat-test-armatei-americane.htm

Reclame

5 gânduri despre „VIDEO Hugo Chavez: Seismul din Haiti a fost provocat de un test al armatei americane

  1. „saracii” americanii sunt vinovati de toate…nu avem pe cine da vina si dam vina pe americani, data viitoare vor da vina pe rusi pt ca si ei sa afla in acet top al acuzatilor…

    1. in caz ca nu stiai in 2006 la intalnirea Bilderberg o tema din agenda lor era extinderea Ariei Comertului Liber (ALCA) din Alaska si pana in Tara de Foc facand astfel o uniune americana din cotinent. privind aceasta situatie presedintele Venezuelei si-a expus alternativa boliviana pentru America Latina si Caraibe. Aceasta propunere a fost clasificata drept „revolutionara” deoarece pretinde sa se exporte in natiunile vecine, pentru a bloca extinderea ALCA pe care presedintele Chavez a catalogat-o drept „o unealta a imperialismului pentru a exploata America Latina”. Evident ca aceasta bariera ii irita pe bilderbergeeri si ii tine in loc in miscarea lor pentru instituirea unei „Uniuni americane”, acesta fiind un pas critic pe calea atingerii obiectivului de a stabili Natiunile Unite ca un guvern mondial.

      1. Stiam de ALCA, si asa este Hugo Chavez este ultimul obstacol in calea relizarii Uniunii Americane, acum cred ca ca problema se pune altfel : Cat timp va mai rezista Hugo Chavez, la conducerea Venezuelei? ( ar da orice americanii sa scape cat mai repede de el). „Am o presimtire ” ca 2010 ar putea fi ultimul … sa speram ca nu .

  2. nu e vorba de cat mai rezista chavez… parerea e cat mai este pana cand li se vor umple lor paharele si vor da pe dinafara :)) daca ma intelegi. chavez e sigur pe el si stiind ca e o piedica in fata lor asta il face si mai sigur, dar asta este parerea mea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s