VIDEO Fotografii inedite de la atentatele de la World Trade Center

La noua ani de la atentatele de la World Trade Center, o serie de fotografii inedite care au surprins tragedia din 11 septembrie au fost date publicitatii. Imaginile au fost surprinse din elicopter, de ofiterul de politie Greg Semendinger. El a fost primul care a raspuns apelurilor de a se deplasa la locul atentatelor, unde a ajuns in doar cateva minute, informeaza Telegraph.


Greg Semendinger a facut fotografiile dupa ce copilotul sau James Ciccone a preluat controlul elicopterului. Ofiterul de politie a povestit ca, la sapte minute de la apel, verifica impreuna cu colegul sau daca exista persoane care au putut urca pe acoperis si care ar fi putut fi salvate. „Cand al doilea avion a atacat cladirea, noi zburam la aproximativ 400 de metri de turnul de nord. (…) Am vazut cum turnul s-a transformat intr-o minge imensa de foc”, a povestit acesta.

Greg Semendinger a survolat zona trei ore, timp in care a vazut mai multe „obiecte” care cadeau de la ferestrele cladirilor. „Am vazut mai multe lucruri care cadeau, dar nu am realizat ca erau oameni. Credeam ca erau resturi, dar am auzit apoi la radio ca erau oameni care sareau”, isi aminteste acesta.

Pe 11 septembrie 2001, la ora 8:46, un avion deturnat a intrat in turnul de nord al World Trade Center. La ora 9:03, al doilea avion s-a izbit de turnul de sud. Doua evenimente care au lasat o lume intreaga fara cuvinte. In direct, la televizor, se transmitea unul dintre cele mai sangeroase atentate din istorie. Turnurile Gemene, simbol al celei mai mari puteri din lume – erau in flacari. La doua ore dupa atacuri, ambele turnuri s-au prabusit. Bilantul: 3.000 de morti.

Sursa: hotnews.ro

Citeste :

World Trade Center – cronica unui dezastru anuntat

VIDEO Teorii controversate despre atacurile din SUA: Turnurile Gemene au fost distruse de explozii, Pentagonul – atacat cu o racheta, iar angajatii evrei nu s-au prezentat la munca

Vezi :

“9/11 – The Great Illusion”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s