Spatiul Secret – Cucerirea Spatiului de catre Iluminati

SECRET SPACE I (2005)
The Illuminati’s Conquest Of Space

Acest film, devenit deja o sursă de mare inspiraţie pentru cei care se documentează în domeniul deconspirării marilor conspiraţii planetare, are 5 parti si este produs de Chris Everard. In film mai apar: David Icke, Marcus Allen, Jaime Maussan si Valery Uvarov.

Documentarul incepe punand sub semnul intrebarii veridicitatea fotografiilor si filmelor realizate pe Luna si pune intrebarea “ de ce NASA a falsificat aselenizrea pe Luna?”
Chiar de la inceput este prezentat activitatea ofiterului SS si cercetatorului in domeniul rachetelor Von Braun, care, impreuna cu echipa sa de oameni de stiinta au creat modeleleV1,V2 , predecesorii lui Saturn V Project care urma sa trimita omul pe Lună.

Prima parte :

Full Screen

In partea a doua a documentarului se vorbeste despre inceputul Cursei Spatiale intre Rusia si SUA si despre posibilitatea existentei extraterestrilor, despre proiectul Majestic 12.
John Glenn, unul dintre primii astronauti americani in spatiu a raportat ca a vazut OZN-uri in misiunea sa de control si le-a descrie ca aratand ca niste sageti de foc.
Investigatorul mexican OZN, Jaime Maussan vorbeste despre “Transmisiile Secrete NASA “ difuzate de revista “UK’s UFO” cativa ani in urma unde se arata obiecte stranii trecand prin dreptul statiei spatiale MIR.
Fostul astronaut NASA Gordon Cooper a declarat public, in 1978, intr-o scrisoare adresata adunarii generale ONU , “cred ca vehiculele extraterestre si echipajele lor viziteaza aceasta planeta de pe alte planete”.

Partea a II a :

Full Screen

Marcus Allen, angajat NASA, vorbeste despre proiectul Apollo in care erau implicati peste 400000 angajati (nici unul nu stia mai mult decat presupunea jobul lui) si despre faptul ca NASA a cheltuit mai mult pentru proiectele de pe Pamant decat pentru cele din spatiu in timpul anilor 60 : desenele unui model complet al lunii cu margini rotunjite, un model al “Marii Linistii” de marime naturala , 2 mile lungime in Flafstaff, Arizona care ar fi putut fi folosit in falsele aterizari pe Luna. Marcus Allen sustine ca filmul a fost turnat intru-un studio si ca imaginile cu Luna au fost filmate dintr-un elicopter care zbura deasupra “Marii Linistii” descendent, pana pe suprafata “Lunii”.

Partea a III a:

Full Screen

In aceasta parte Chris Everard, producatorul acestul documentar, vorbeste despre fenomenul cunoscut sub numele de “serpii spatiali” si-i prezinta filmati atat din aer , de catre Story Musgrave , comandant de naveta spatiala, care a servit NASA timp de 30 de ani , dar si de la sol. STRANIU, pentru ca pe Pamant se afla 8 locuri stravechi dedicate serpilor zburatori.

Partea a IV a :

Full Screen

In partea finala a acestui documentar fascinant se prezinta relatia intre NASA, Francmasoni si Oculta. Ni se spune ca tatal lui Armstrong a fost mason de gradul 33 si ca Aldrin, care este mason de gradul 32, a pus un steag Masonic pe Luna intr-un ritual Masonic pe care l-a condos acolo, declarand Luna proprietate a Zeului Masonic, care, dupa Albert Pike, supremul commandant al celor 33 de grade, Este Lucifer.

Partea a V a :

Full Screen

Citeste :

MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD (SCUTUL ROSU), intemeietorul celei mai puternice familii din istoria moderna a omenirii si creatorul ordinului ILUMINATII

Legendele familiei Rothschild. Părinţii globalizării

Reclame

2 gânduri despre „Spatiul Secret – Cucerirea Spatiului de catre Iluminati

  1. sint multe profetii,acestea dupa parerea mea sint facute de oameni cititi care se numesc profeti si care datorita stiintei lor pot prevestii ceva in viitor care poate fi adevarat sau fals.Eu nu sint profet dar pot prevesti ceva in viitor daca este adevarat este daca nu nu.In 2012-2015 va putea fi sfirsitul lumii datorita ciocnirii unei planete cu pamintul sau datorita apropierii acesteia prea tare de pamint fapt care face ca pe pamint sa apara cutremure foarte mari care pot fi considerate cataclisme majore acestea ducind la distrugerea planetei aproape in totalitate.
    Economia mondiala nu isi va mai revenii niciodata deoarece au aparut niste bogati peste noapte sau in timp care subjuga populatia lumii.40-60% din populatia lumii v-a muri de lipsuri si boli incurabile.Peste 2 ani v-a fi un al 4-lea razboi mondial deci in 2012,iar in anul acesta deja ne aflam intr-un razboi informational,care va saraci planeta complect nici o tara neiesind victorioasa.
    Vor iesii numere la loto cu 4 si 6,iar in economia mondiala multe statistici vor avea cifrele 4 si 6.
    Va aparea anticristul iar toate natiile nu vor mai crede in credinta lor,cei care vor crede fiind putini si acestia doar in secret tin,normal nici ei nu mai cred.
    Acestea sint citeva profetii de ale mele pentru ca am citit sau am descoperit unele lucruri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s