Barack Obama vrea o noua ordine mondiala pentru combaterea terorismului (Video)

Presedintele american, Barack Obama, a declarat ca vrea sa sustina crearea unei noi ordini mondiale, care „sa poata rezolva provocarile din timpurile noastre” si care va ajuta Statele Unite sa invinga Al Qaeda.

Obama a facut declaratiile in timpul unui discurs tinut la academia militara americana West Point, iar, printre scopurile sale, se numara combatarea violentei extremistilor, stoparea proliferarii armelor nucleare, stoparea schimbarii mediului si sustinerea cresterii economice globale, relateaza Fox News.

Desi a spus ca stie despre „dezavantajele sistemului international”, Obama a adaugat ca Statele Unite vor continua o polica de „lidership la nivel mondial”.

Presedintele american a declarat ca Statele Unite vor continua cel putin una din actiunile predecesorului sau, George W. Bush, si anume infrangerea Al Qaeda in Afganistan, si a avertizat ca „urmeaza zile dificile”. De asemenea, Obama crede ca pentru a atinge acest scop, ajutorul international este esential.

Obama a zis ca acesta este „un altfel de razboi„, avand in vedere ca grupul terorist nu conduce o natiune si nu reprezinta o religie.

„Amenintarea nu va disparea in curand, dar sa ne facem intelesi: Al Qaeda si aliatii sai sunt de partea gresita a istoriei. Nu trebuie sa cedam temerilor de fiecare data cand un terorist incearca sa ne sperie. Suntem Statele Unite ale Americii. Ne-am reparat uniunea, am invins fascismul si am supravietuit comunismului. Am trecut prin momente foarte grele si am iesit mai puternici si vom face acest lucru inca o data”, a spus Barack Obama, in fata absolventilor de la West Point.

Obama a adaugat ca va anunta strategia de securitate nationala saptamana viitoare.

Sursa : ziare.com

Vezi : THE OBAMA DECEPTION – ” Inselaciunea Obama ”

Un gând despre „Barack Obama vrea o noua ordine mondiala pentru combaterea terorismului (Video)

  1. O POVWSTE FARA SFARSIT care nu mai este credibila ,acest razboi cu teroristi este un pretext pentru a indeplini planurikle diabolicea a elitei care vor sa conduca lumea .SUA SE INDREAPTA SPRE O DICTATURA si poporul american este mintit vor sa prea conducerea lumi indiferent daca vor alte state s-au nu rezultatul va fi un razboi global .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s