Orez din plastic „made in China”

Dupa scandalurile trecute legate de lapte si oua falsificate, a venit randul si popularului orez sa fie contrafacut. Chinezii sunt de neegalat cand vine vorba de copiat si reprodus, in cazul de fata insa e legat de mancare, desi nu e prima incercare. Marca celebra de orez Wuchang a fost si ea contrafacuta in spatele usilor printr-un amestec ce continea foarte putin din orezul celebru. Acest orez avand o aroma specifica falsificatorii au folosit esenta cu care se stropea preparatul lor. Desi se cultiva anual echivalentul pentru 800.000 pachete orez Wuchang, anual sunt ambalate si scoase la vanzare 10 milioane de pachete purtand marca Wuchang.
Insa de data asta s-a mers si mai departe.
Conform Weekly Hong Kong (la care fac referire si numeroase site-uri vietnameze), media din Singapore afirma faptul ca in orasul chinezesc Taiyuan din provincia Shaanxi se distribuie un astfel de orez falsificat. Acesta contine o mixtura de cartofi, cartofi dulci si plastic. Se prepara prin amestecarea si transformarea cartofilor in forme similare bobului de orez, dupa care se adauga rasini sintetice industriale. De vreme ce acest orez nu se comporta ca un orez normal, ramane tare chiar si dupa ce a fost gatit. Iar aceste rasini sintetice sunt daunatoare odata consumate.
Un oficial de la o asociatie chineza pentru restaurante a spus ca mancand 3 castroane din acest orez echivaleaza cu mancatul unei pungi de plastic. Se va declansa o investigatie in acest sens, insa intre timp multi comercianti pot profita de pretul mic pentru fabricarea acestui orez, bine-nteles toate in numele profitului. Sursa : theworld-we-live-in.blogspot.com

Un gând despre „Orez din plastic „made in China”

 1. 1000 de mercenari platiti de Boc sa atace si sa distruga Romania.

  Guvernul acorda finantare nerambursabila pentru cel putin 1.000 de tineri intreprinzatori
  Tinerii in varsta de pana la 35 de ani vor primi finantare nerambursabila de maximum 10.000 de euro pentru infiintarea de microintreprinderi, dar trebuie sa angajeze minimum doua persoane si sa reinvesteasca anual 50% din profit, potrivit unei ordonante de urgenta aprobate, miercuri, de Guvern.

  1000 de tineri straini adusi la studii gratuite in Romania primesc cate 10 000 de euro sa-si faca o firma, dar nu sunt bani pentru a face uzine si intreprinderi sa fabrice produse pe care Romania sa la vanda in China si altele. Institutii care sa fie ale statului Roman si sa creeze locuri de munca pentru cetatenii Romaniei si nu sa finanteze cetateni straini care ne inlouiesc in institutiile statului si ne infometeaza si ucid ori firme particulare ale clasei pulitice criminale si teroriste.

  Bani proveniti din credite externe FMI, pe care le platesc romanii prin taxe si impozite si reduceri de salarii si pensii.

  Desfiintarea spitalelor si inlocuirea conducerii spitalelor cu cetateni straini adusi la studii gratuite in Romania, priviti Institutul ORL care trebuie comasat cu SPITALUL UNIVERSITAR, iar atacul la vamesii romani este un act criminal de inlocuire al cetatenilor romani cu cetateni straini adusi la studii gratuite in Romania.

  Da, sunt de acord sa plateasca vamesi corupti, dar nu se procedeze in stil fascist si satanist din perioada 1944-1964 kominternista evreiasca sovietica si trebuie sa se vada ca banii ajung la presedinti de sindicat milionari in Euro, cei care au participat la distrugerea insustriei si economiei romanesti si care acum executa ordinele FMi impotriva sindicalistilor si la membri de partid din parlamentul Romaniei.

  Lucrul acesta il face Basescu, si-l spune ca o garantie la intalnirea cu diplomatii straini acreditati in Romania, noi aducem cetateni straini la studii gratuite si voi conduceti si jefuiti Romania cu sprijinul acestor cetateni straini, dar va rog sa ne bagati in spatiul SCHENGEN de urgenta si sa-l salvez pe BACONSKY care este erveu spurcat si are nume de imprumut BACONSCHI si este candidatul nostru la viitoarele alegeri prezidentiale.

  Romania nu mai are industrie si economie, ci jaf national. Romanul nu are serviciu, salariu, casa familie si identitate si pe deasupra mai este atacat in propria locuinta unde este ucis, violat, jefuit si talharit de bande mafiote protejate de justitia si politia Romana si lucrul acesta este valabil in toata Romania.

  Au atacat profesorii ca primesc bani pentru meditatii, medicii ca primesc cadori si bani de la pacienti, politistii arunca cu caschetele la Cotroceni si vamesii primesc bani de la cetateni care trec frontiera cu un cartus de tigari, dar tiruri si vapoare pline cu containare cu droguri si arme si carne vie, nu se pun, puliticienii sunt adevarati rechini, bani pentru partid si membri clasei politice.

  Si, ce doreste FMI inlocuirea cetatenilor romani cu cetateni atraini adusi la studii gratuite pe banii romanilor pentru exterminarea romanilor.

  Ce zicea Silviu Brucan kominternist evreu rus tortional al poporului roman, dupa 1989 a devenit ANTICOMUNIST: in Romania se va instaura democratia peste 20 de ani.

  Tradus din limba romana, in limba romana, insemna: dupa 20 de ani, atunci cand in toate institutiile statului Roman vor fi numai cetateni straini adusi la studii gratuite conform:

  H.G. nr.549/1991 si HG 288/1993 privind acordarea unor facilitati pentru scolarizarea in Romania a cetatenilor de origine romana avand domiciliul in strainatate ( cine era PRESEDINTE? Cine era consilier prezidential? ILIESCU-MIRONOV cetateni de etnie sovietica: DUPA NOI TOT NOI, zice WALTER ROMAN NEULANDER cand a venit pe tancuri in 1944 cu sprijinul regelui Mihai).
  Programul de burse oferite cetăţenilor străini de statul român, prin Ministerul Afacerilor Externe, în baza HG 288/1993.

  Pentru anul universitar 2011-2012 priviti: http://www.mae.ro/node/1794

  Studenti moldoveni-rusi-ucrainieni (etalon EUGEN TOMAC cetatean UCRAINIAN -de etnie -rusa, asta cu romani de pretutindeni este o minciuna ordinara MIRONOV ALEXANDRU era fosrte pornit dupa 1989 impotriva poporului ROMAN si spunea ca in institutiile statului ROMAN trebuie sa fie adusi cetateni RUSI, asa cum este el si numai ei trebuie sa conduca ROMANIA si acum PRIVITI.)angajat in MAE negociaja pentru romania cumpararea de avioane F16 si scutul anitracheta american) adusi la studii gratuite in romania pe banii romanilor au facut diferenta si au fost finantati si condusi de SOROS si Basescu.

  Si, acum va rog sa priviti se desfiinteaza peste 200 de spitale pentru a ucide si extermina cetatenii suferinzi, bolnavi sa nu mai aiba unde se trata si vindeca si pentru a inclocui conducerea acestor spitale (priviti si Institutul ORL din Bucuresti) cu cetateni straini adusi la studii gratuite in Romania si care trebuie sa sustina guvernul sionist BOc si pe Basescu, care nu este PRESEDINTELE ROMANILOR, ci un simplu INFRACTOR: Flota, Resursele din Marea Neagra, beneficiar FNI-Vantu si altele, care executa ordine de la B`nai B`rith de la Bruxelles.

  Creditele de la FMI ajung la firmele clasei politice prin programe Guvernamentale, impuse din America CORNUL SI LAPTELE, MARUL, CASA VERDE, RABLA si altele, nu sunt bani pentru scoli, spitale, salarii si pensii si infiintarea de locuri de munca pentru romani.

  De urgenta, sa se treaca la industrie si economie controlata de stat si nu de mafia nationala si internationala sionista criminala in frunte cu UDREA, BOC, Soros, FMI si alti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s