UN EXPERT CIA: JULIAN ASSANGE VA FI ASASINAT!

Un expert CIA: Julian Assange va fi asasinat!

Paul Craig Roberts este un expert american in chestiuni legate de serviciile secrete. El a fost angajat al CIA, consultant pe probleme speciale si stie modul de actiune al temutei organizatii. Roberts, dupa o analiza atenta a cazului, a declarat pe un post de televiziune american ca exista un risc major ca parintele Wikileaks sa fie asasinat, folosindu-se de extradarea in Suedia, undeAssange e acuzat de hartuire sexuala si viol.

Magistratii Curtii de la Westminster au decis la sfasritul saptamanii trecute ca Julian Assange sa fie extradat in Suedia pentru a participa la procesul impotriva sa, fiind acuzat de o tanara de hartuire sexuala si viol. Cazul este cunoscut deja opiniei publice. Extradarea se va face cu un mandat de arest european, frecvant folosit in astfel de cazuri in UE.

Insa Assange, ca si Craig Roberts, crede ca se va folosi acest prilej pentru ca el sa fie extradat din Suedia spre SUA, unde este acuzat de divulgare de secrete si de o evaziune de 250.000 de dolari.Daca va fi adusla Washington, pe Assange il asteapta ani grei de temnita, se vorbeste chiar de inchisoarea de la Guantanamo. Julian Assange doreste sa ramana la Londra, dar acest lucru nu mai este posibil.

Craig Roberts crede ca daca demersurile pentru extradarea lui Assange din Suedia spre SUA vor esua – iar el sustine ca sunt sanse mari sa fie asa – atunci, cel mai probabil, CIA va decide eliminarea fondatorului Wikileaks, conform unui plan de actiune care este, mai mult ca sigur, pus deja la punct, iar o serie de agenti lucreaza deja la acesta, luand pozitii in teritoriu. Assange va fi ucis, spuen expewrtul in inchisoare, de catre un agent sub acoperire infiltrat.

Exista, in acest sens, un veritabil program de asasinare a martotilor incomozi, program pus la punct de  vicepresedintele Dick Cheney de pe vremea lui Bush si despre care a aflat la un momant dat un ziarist american, Seymour Hers. Sursa : agentia.org

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s