Sarea iodata – antiaglomerant pentru reducerea aglomeratiei pe planeta!

Cat de ironic, antiaglomerantul E536 (ferocianura de potasiu) din sarea pe care o consumam nu este pentru, asa cum imi imaginam eu cel putin, impiedicarea sarii sa se faca bulgari ci pentru decongestionarea traficului in Bucuresti si de fapt in toate locurile pe planeta prin reducerea populatiei. Pare aberant? ESTE, si este obligatoriu prin lege!
In 2002 guvernul Romaniei a introdus Hotararea de Guvern 568/2002 prin care obliga comercializarea sarii iodate si interzice productia,  comercializarea si intrebuintarea de sare neiodata pentru consumul uman. Rezultatul este Iodarea a tuturor romanilor de pe teritoriul tarii in conditiile in care doar o mica parte insesizabila are un deficit de iod in organism si anume aproximativ 8000 de oameni din 20000000 adica 0,04% din populatie.
Am putea spune ca cei din guvern sunt incapabili sa inteleaga ce e de inteles, insa la o prima inspectie a hotararii de guvern, mie imi demonstreaza ca cel putin cei care au conceput legea, stiau destul de bine despre aceasta insuficienta a iodului in organism, insa nu stiu cum au ajuns ei la concluzia ca avem nevoie TOTI de mai mult iod, eventual pana ne iese pe ochi. Textul este usor si clar, accesibil oricarui om ce nu sufera de vreo forma de retardare si stie sa citeasca.
Capitolul I – Dispozitii generale
Art. 1
Prezenta hotarare reglementeazä conditiile referitoare la iodarea universala a sarii destinate consumului uman, hranei animalelor si utilizarii in industria alimentara, in scopul prevenirii tulburarilor prin carenta de iod.
Art. 2
In sensul prezentei hotarari, termenii si expresiile de mai jos semnifica dupa cum urmeaza:
a) tulburarile prin deficit de iod sunt starile patologice, manifeste sau fruste, aparute ca rezultat al disfunctiilor tiroidei cauzate printr-un aport insuficient de iod in organism;
b) prevenirea tulburarilor prin deficit de iod este ansamblul de masuri care au ca scop acoperirea nevoilor de iod ale organismului, consumul de sare iodata universal fiind mijlocul cel mai accesibil pentru realizarea acestui scop;
c) iodarea universala a sarii reprezinta procesul de introducere a iodului in sare, pontru orice tip de consum: uman, animal, industrie alimentara;
d) sarea pentru consum alimentar uman este un produs cristalin in a carui compozitie predomina clorura de sodiu (NaCl), obtinut prin extragere din depozitele naturale subterane sau din apa de mare, potrivit Codex Standard pentru sarea destinata consumului alimentar;
e) sarea iodata este sarea dostinata consumului uman, hranei animalelor si utilizarii in industria alimentara, la care s-a adaugat iod, sub forma de iodat sau iodura de potasiu.
Capitolul II – Conditii de calitate si de securitate
Art. 3
(1) In Romania, in alimentatia oamenilor se utilizeaza numai sare iodata.
(2) In hrana animalelor si in industria alimentara utilizarea sarii iodate este optionala, cu exceptia fabricarii painii si a produselor de panificatie.
pentru a citi integral HG -> HG nr. 568/2002
Deci guvernul a decis ca toti suferim de aceasta deficienta si s-a hotarat sa ne dea o mana de ajutor, stiind bine ca nici noua nu ne place aglomeratia, si astfel prin aceasta lege minunata nu doar ca au decis “sa ne toarne iod pe gat”.
Profesorul dr. Pavel Chirila declara “Dupa 4 ani de functio­nare a nefastei HG 568/2002 numarul cancerelor tiroidie­ne s-a dublat, iar numarul hipertiroidiilor a crescut de la 3127 la 6387? in calitatile dansului de medic primar de boli interne, doctor in stiinte medicale, sef al Catedrei de Bioetica si prodecan al Facultatii de Teologie din Craiova. (Asta era in undeva prin 2007, nu stim ce se intampla astazi.)
Mai mult de atat, daca ati fost atenti, guvernul nu doar a decis ce fel de sare se poate comercializa pentru consumul uman, insa au decis si unde sa se foloseasca aceasta sare iodata, astfel intrebuintarea ei devine obligatorie in produsele de panificatie adica painea, pateurile, produsele de patiserie insa ce tip de sare credeti ca folosesc producatorii de alimente procesate spre exemplu cei ce produc mezeluri?
Deci cantitatea de iod pe care am ajuns sa o consumam din diferite surse, indiferent de nevoile organismelor noastre, este mult mai mare decat necesarul in foarte multe cazuri. Admi­nistrarea indelungata a iodului se poate asocia cu inhibarea continua a sintezei hormonale si cu aparitia gusii, cu sau fara hipotiroidie; administrarea iodului la gravide poate pro­duce gusa sau hipotiroi­die la feti. Iar lista efectelor adverse ale excesului de iod poate continua: afectarea vederii prin toxicitate directa asupra tiroidei, cresterea incidentei bolilor alergice etc.

Si pentru ca nu era suficient se mai foloseste si antiaglomerant E536 ferocianura de potasiu care la o temperatura de peste 100 de grade celsius, temperatura ce se atinge foarte usor daca faceti o friptura sau poate sarmale la cuptor, se descompune in cianura de potasiu si clorura de fier, acestea sunt responsabile pentru dificultati in respiratie, reducerea oxigenului si crearea de dificultati in transportul acestuia prin organism, ca sa nu consumam prea mult din resursele planetei probabil si sa salvam planeta, dureri de cap si ameteli.

Da, guvernul se gandeste la noi si la planeta noastra, este ca un parinte adevarat ce are grija de noi si doreste sa ne hraneasca doar cu ce e mai bun….

Sursa : codexalimentarius.info /newsro123.blogspot.com

Reclame

2 gânduri despre „Sarea iodata – antiaglomerant pentru reducerea aglomeratiei pe planeta!

 1. INDICATOARE 3D AFACERE SOVIETICA MIRONOV-UNESCO-SOROS -UDREA–BASESCU sau RUSIA, AMANTA-AMERICA
  Proiect educational ,colaborare intre UNESCO Romania si Scoala Generala cu cls.I-VIII Podgoria ,jud Buzau.
  Scopul proiectului,infiintarea unei sali de lectura,spatiu cu functie culturala ,mic colt de documentare pentru elevi ,profesori,comunitatea locala.
  Coordonator :prof. Al.Mironov,Secretar General al UNESCO Romania
  Echipa de proiect:inst. Mihaela Petrica
  inst.Carmen Sofron
  prof.Marius Chiru
  Colaboratori:TV Romana, Fundatia SOCRATES-SOROS(codex alimentarius, cip, revolutii) pentru educatie la distanta.

  Buna ziua , Sunt inv. Mihaela Petrica . Obiectivale le-am stabilit impreuna cu dl.Al. Mironov, legatura intre sc Podgoria si colaboratorii din proiect se face prin UNESCO Romania.Monitorizarea o fac delegatii UNESCO si CCD Buzau. Proiectul era insotit de un album „Scoala, inima culturala a satului” pe care l-am propus echipei Didactic.ro .Nu a aparut inca.Voi reveni cu un material din timpul vizitei UNESCO in sc. noastra ,in luna martie 2005. Astept parerea colegilor si voi incerca sa raspund la intrebari. Multumesc.

  Marele revolutionar MIRONOV ALEXANDRU care cerea impuscarea lui Ceausescu, controleaza educatia, invatamantul, tineretul si sportul de peste 20 de ani si este in relatii foarte bune cu gasca PDL: BASESCU, BOC, UDREA si alti, dar este si omul PSD: ILIESCU, HREBENCIUC, NASTASE si alti si cand spuneam ca este un COMPLOT POLITIC FSN impotriva Romaniei si a poporului roman, multi se suparau.

  MIRONOV ALEXANDRU este protectorul clanului mafiot MURARIU ADRIANA, MURARIU DAN SI MURARIU ANDREI -CAMPION NATIONAL DE SAH si a lui STAN GABRIELA (domiciliat in str. Moldovei , nr.70, sector 1, Bucuresti) sora lui MURARIU ADRIANA, careia Mironov ii pune la dispozitie apartamentul primit de la Iliescu situat in Str. Calea Victoriei nr. 155, bl D1, ap 55, sc. 2, sect. 1, Bucuresti, ca sediu pentru FIRMA SC SFERA COM SERV SRL implicata in fraude bancare, la fel ca si toate firmele (20 de firme) familiei Murariu, fiind protejatele lui Mironov si Ursu Serban numit presedinte UNESCO DE BOC BASESCU.

  Acestia impreuna cu GDS si Radio europa libera si cu toata clasa politica lupta pentru vanzarea si distrugerea Romaniei si exterminarea poporului roman.

  COMPLOT POLITIC NATIONAL total FSN, asta ne arata WIKILEAKS.

  Intreaga clasa politica de 20 de ani, lupta impotriva cetateanului roman si a Romaniei, disponibilizeaza romani cu politica AMERICANA: privatizare, restructurare si Disponibilizare pentru a da afara din intreprinderi si institutiile statului cetateni romani incomozi pentru a putea vinde Romania, si in liniste fara sa se stie ce si cum fac acest lucru.

  Desfiinteaza spitale si scoli si disponibilizeaza romanii pentru a achita banii furati de toata clasa politica de la FMI si romanii trebuie sa fie ucisi sa nu lase urme ale crimelor si faptele lor.

 2. Cresterea numarului de cazuri in cancere si in special la tiroida este rezultatul inzestrarii populatiei cu mijloace de comunicatie wireless. Deci retele de calculatoare fara fir , telefonie mobila , camere video fara fir si toate cele . Acestea e drept ca luate in parte fiecare au puteri mici de emisie dar fiecare in parte creeaza o ceta electromagnetica in care convietuim fara sa realizam acest aspect . Faptul ca semnalele nu sunt in faza si practic nu au cum sa se fazeze , ne face sa credem ca insumarea radiatiilor acestea electromagnetice sunt inofensive . Desigur ca nu-i asa deloc , dar nici nu se poate renunta la acest sistem mai cu seama ca interesul este ascuns de sumele imense ce se vehiculeaza pe pietele gadgeturilor . In mod implicit , Guvernul a cautat sa protejeze populatia cumva . De aceea a introdus hotararea respectiva . Era cea mai plauzibila metoda de a ajunge iodul in organismul populatiei . Sa nu uitam ca in urma accidentului nuclear de la Cernobal din anii 86 , masura imediata ce a fost aplicata de catre Guvern ( consiliul de ministrii la vremea aceea) a fost distribuirea gratuita in farmacii a cate un pliculet de iodura de potasiu pentru fiecare cetatean al Romaniei . Iodura de potasiu creeaza o inhibitie a glandei tiroide astfel incat sa nu reactioneze la stimulul radiatiilor. Trebuie retinut insa ca nu se poate utiliza o astfel de pacaleala la nesfarsit . Ideea e ca trebuiesc oprite aceste forme de radiatii si nu prea vad o metoda . Nimeni nu va avea curajul sa spuna public ca sunt cauza principala a crezterii numarului de cancere . Sau chiar de o va spune , va fi considerat drept nebun in foarte scurt timp.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s