Descoperiri uluitoare despre adevăratele cauze ale CANCERULUI. Corpul se vindecă singur, dacă bolnavul înţelege CAUZA BOLII

Descoperiri uluitoare despre adevăratele cauze ale CANCERULUI. Corpul se vindecă singur, dacă bolnavul înţelege CAUZA BOLII

– Doctorul german Ryke HAMER (foto) a tratat cu succes peste 31.000 de pacienti doar stand de vorba cu ei.  Nu facea nimic magic, in afara faptului ca le explica logic si rational despre stransa legatura dintre starea mentala si boala. El sustine ca fiecare om s-a imbolnavit din cauza unui program mental distructiv, nascut in urma unui SOC emotional. El a numit acest soc dupa numele fiului  sau: Dyrk Hamer Syndome sau DHS (sindromul Dirk Hamer).

Dr. Hamer  era in anii ‘70 Cercetator si Sef al Clincii de Oncologie din Munchen unde trata cancerul folosind, la fel ca ceilalti doctori, tratamentele clasice de tratarea cancerului, care se dovedeau a fi mai mult sau mai putin eficiente.

Insa cursul vietii  doctorului Hamer avea sa se schimbe radical, in luna decembrie a anului 1978, cand a primit teribila veste ca fiul sau DIRK , de doar 19 ani, a fost impuscat mortal. Mai mult decat atat, la cateva luni de la eveniment a murit sotia lui.  Aceste socuri l-au ranit la un nivel profund, si, ca si cum n-ar fi fost destul, peste cateva luni s-a imbolnavit de CANCER la TESTICULE.

Ajunsese un doctor care trata pancientii de cancer, iar in paralel trebuia sa se trateze pe el insusi de cancer.  Era speriat de rata mare de insucces a tratamentelor clasice, pe care ar fi trebuit sa le urmeze si el, insa nu mai avea incredere in ele . Desi pare descurajator, acest context urma sa-l ajute pe Dr. Hamer sa revolutioneze lumea medicala.

Din moment ce nu fusese niciodata grav bolnav, a suspectat imediat ca dezvoltarea cancerului sau poate avea legatura directa cu tragica pierdere a fiului sau.

Moartea lui Dirk si propria sa experienta cu cancerul l-au facut pe Dr. Hamer sa investigheze istoricul pacientilor sai de cancer. A aflat foarte curand ca, la fel ca el, toti au trecut prin experiente extrem de stresante, inainte ca boala sa se instaleze si sa se dezvolte. Observarea conexiunii dintre minte si organism nu a fost surprinzatoare. Numeroase studii aratasera deja ca atat cancerul, cat si alte bolii sunt foarte des precedate de un eveniment traumatizant.

Există o LEGATURĂ dintre diferitele zone creiereului şi anumite organe

Dar Dr. Hamer a dus cercetarile sale cu un pas mai departe. Urmarind ipoteza ca toate evenimentele din organism sunt controlate de creier, a analizat tomografiile pacientilor sai si le-a comparat cu istoricul lor medical.

Dr. Hamer a descoperit ca orice boala, nu numai cancerul, este controlata de o zona din creier ce ii corespunde in mod specific si este legata, in mod particular, de un eveniment traumatizant perfect identificabil.

Mai exact, a sesizat aparitia unor vibratii mai anormale, vizibile sub forma de cercuri concentrice pe tomografie, in diferite zone ale creierului. Mai interesant era ca, oamenii cu acelasi tip de cancer, aveau vibraii mai intense EXACT in aceleasi zone ale creierului.

Cu alte cuvinte, fiecare tip de cancer avea o zona corespondenta in creier, care nu mai functiona corect.

Cu aceasta descoperire a pus bazele a ceea ce se numeste NOUA MEDICINA (pentru care va fi desconsiderat de ceilalti doctori, dupa care i se va retrage dreptul de a mai profesa (pentru ca perturba afacerile marilor companii farmaceutice, care, pentru a supravietui, trebuie sa vanda anual citostatice, vaccinuri, medicamente care dau dependenta etc.).

Cand Dr. Hamer a fost arestat, in 1997, pentru acordarea de sfaturi medicale, fara a avea licenta medicala, pentru trei persoane, politia a confiscat fisele pacientilor sai si le-a analizat. Un procuror public a fost nevoit sa recunoasca in timpul procesului, ca dupa 5 ani, 6.000 din 6.500 de pacienti ai dr. Hamer, cu cancer in faza terminala, erau inca in viata. In cazul tratementelor conventionale, cifra aceasta este inversa.

Noua medicina porneste de la “Regula de Fier a Cancerului”

Regula de Fier a Cancerului:

Fiecare cancer sau alta afectiune grava, are drept cauză un CONFLICT care genereaza UN SOC EMOTIONAL:  numit DHS (Sindromul Dirk Hamer – denumit astfel in onoarea fiului sau) care imbolnaveste omul mai intai la nivel mental, cand apar dereglari in creier, iar in final boala se rasfrange asupra unui organ.

La această regulă, se adaugă alte două concluzii esenţiale:

a. Tipul conflictului care a generat SOCUL EMOTIONAL(DHS) determină ZONA in care apar vibratii anormale in creier. Zona de pe creier in care apar aceste inele concentrice, determina organul in care va aparea boala.

b. Cu cat dureaza mai mult conflictul, cu atat se imbolnaveste mai rau organul corespunzator acestui tip de conflict.

Aceste concluzii au rezultat in urma experimentelor practice pe care dr. Hamer le-a facut pe oameni si pe animale. A demonstrat mai intai cum, si animalele, la fel ca oamenii, sunt predispuse bolilor un urma unui conflict care genereaza un soc emotional.

Originea bolilor este în creier

Dr. Hamer a stabilit ca „orice boala este cauzata de un soc emotional (numit DHS) care surprinde individul total nepregatit”.

Psihologic vorbind, DHS este un incident foarte personal, conditionat si determinat de experientele noastre trecute, de vulnerabilitati, de perceptiile personale, de valorile si credintele personale. Cu toate acestea, DHS nu este doar un conflict emotional, ci si biologic, care trebuie inteles in contextul evolutiei noastre personale.

Animalele experimenteaza aceste socuri biologice in urma pierderii bruste a cuibului sau teritoriului, a pierderii unui pui, a separarii de partener sau de grup, a unei amenintari nesteptate, a unei perioade de nemancare sau a unei amenintari de moarte.

Un barbat, de exemplu, poate suferi un soc conflictual de „pierdere a teritoriului” , cand isi pierde casa sau locul de munca, pe neasteptate; pentru o femeie, un soc conflictual „in camin” poate fi o grija pentru binele unuia dintre membrii familiei; un soc conflictual de tipul „abandonului” poate fi declansat de un divort neprevazut sau de o spitalizare de urgenta; copii sufera deseori un soc conflictual „de separare”, cand mama se decide sa se intoarca la munca sau cand se despart parintii.

Analizand mii de tomografii (CT) in relatie cu istoricul pacientului, Dr. Hamer a descoperit ca, atunci cand are loc DHS, socul impacteaza o zona specifica, predeterminata din creier, cauzand o leziune care este vizibila pe tomografie, ca un set clar de inele concentrice (In 1989, Siemens, producatorul german de aparate tomografice, a confirmat ca aceste inele nu provin de la o proasta functionare a aparaturii).

Dupa impact, celulele cerebrale transmit socul impactului catre organul corespondent care, la randul lui, raspunde cu o modificare specifica, ce poate fi anticipata. Motivul pentru care diferitele conflicte sunt legate indisolubil de anumite zone ale creierului este acela ca, de-a lungul evolutiei noastre, fiecare parte a creierului a fost programata sa raspunda instantaneu la posibile conflicte sau amenintari.

In timp ce „vechiul creier” (cerebelul, zona amigdaliana) este programat cu instuctiuni de baza legate de supravietuire, care corespund respiratiei, hranirii sau reproducerii, „noul creier” (creierul mare) este codat cu teme mult mai av ansate, precum cele legate de conflictele teritoriale, conflictele de separare, conflictele de identitate si cele legate de autoapreciere, increderea si respectul de sine.

Cercetarile medicale ale Dr. Hamer sunt strans legate de embriologie, pentru ca, indiferent de felul in care organul raspunde unui conflict, fie prin dezvoltarea unei tumori, prin deteriorarea tesutului sau prin dereglarea functionarii, toate acestea sunt determinate de stratul embrionic al germenului din care provin atat organul, cat si tesutul cerebral corespondent.

GNM “Ontogenetic System of Tumors” (Sistemul Ortogenetic al tumorilor) ilustreza ca organele controlate de „vechiul creier” care deriva din endoderm sau vechiul creier mesoderm, precum plamanii, ficatul, colonul, prostata, uterul, pielea in profunzimea ei, pleura, peritoneul, pericardul, glandele mamare, etc., genereaza intotdeauna proliferare celulara, imediat ce conflictul corespondent are loc la nivelul creierului.
Tumorile acestor organe se dezvolta exclusiv pe durata fazei active a conflictului (initiata de DHS).

EXEMPLE

Cancerul de plaman

Sa luam exemplul cancerului de plaman: conflictul biologic asociat cu cancerul de plaman este un soc de tipul „frica de moarte”, deoarece, in termeni biologici, panica de moarte este echivalenta cu incapacitatea de a respira. Odata cu socul datorat fricii de moarte, celulele pulmonare alveolare care regleaza respiratia incep instantaneu sa se multiplice, formind o tumoare pulmonara.

Contrar parerilor conventionale, aceasta multiplicare a celulelor pulmonare nu este un proces fara rost, ci serveste unui scop biologic foarte bine definit, si anume sa creasca capacitatea pulmonara, optimizand astfel sansele de supravietuire ale organismului.

Analizele tomografiilor intreprinse de Dr. Hamer demonstreaza ca fiecare persoana bolnava de cancer de plaman prezinta o configuratie clara de tip inele concentrice in zona corespondenta din creier si ca fiecare pacient a suferit un soc conflictual emotional total neasteptat, de tipul „frica de moarte”, inaintea declansarii cancerului. In majoritatea cazurilor teama de moarte a fost declansata de socul unui diagnostic de cancer, ce a fost resimtit ca o sentinta la moarte.

Cancerul de san

Cancerul de san, potrivit cercetarilor Dr. Hamer, este rezultatul grijilor provocate de un conflict de tipul “mama-copil” sau “probleme cu partenerul”. Aceste tipuri de conflicte impacteaza intotdeauna vechiul creier, in zona care controleaza glandele producatoare de lapte. O femeie poate suferi un conflict de tipul mama-copil, intrucat isi face foarte multe griji, atunci cand copilul ei este ranit sau se imbolnaveste grav, foarte brusc. Pe durata fazei de stres, cat conflictul este activ, celulele glandei mamare continua sa se multiplice, formand o tumora.

Scopul biologic al proliferarii celulare este acela de a mari capacitatea de lactatie pentru copilul suferind, grabind astfel procesul de vindecare al acestuia. Fiecare femeie si fiecare femela din lumea animala se naste cu acest program de reactie biologica pentru crestere si dezvoltare.

Numeroasele studii ale Dr. Hamer arata ca femeile, chiar si atunci cand nu alapteaza, dezvolta tumori ale glandelor mamare, din cauza grjilor obsesive pentru binele celor dragi (a copilului care are probleme, a unui parinte bolnav, sau de grija unui prieten cu probleme).

Ceea ce a fost spus despre cancerul de plaman sau de san este valabil pentru orice alt tip de cancer ce isi are originea in „vechiul creier”. Fiecare tip de cancer este declansat de un conflict soc specific, care activeaza un „program biologic precis” (A Cincea Lege Biologica), ce permite organismului sa depaseasca obisnuintele functionarii zilnice si sa se confrunte fizic cu situatia urgenta. Pentru fiecare tip de conflict exista o zona cerebrala specifica, de unde este coordonat acest program de urgenta.

Ce se întâmplă cu organele controlate de noul creier

In vreme ce organele controlate de vechiul creier dezvolta tumori pe durata fazei active a conflictului- soc, situatia este opusa in cazul organelor controlate de noul creier. Toate organele si tesuturile ce corespund si sunt coordonate de noul creier (ovarele, testiculele, oasele, nodulii limfatici, epiderma, mucoasa colului uterin, bronhiile, vasele coronariene, canalele de alaptare etc.) isi au originea in ectoderm sau mesoderm-ul noului creier.

In momentul producerii conflictului- soc, tesuturile organelor corespondente acestei zone a creierului raspund prin degenerare celulara.

Necrozarea ovarelor sau a testiculelor, osteoporoza, cancerul osos sau ulcerul stomacal, de exemplu, sunt situatii care apar doar atunci cand persoana se afla intr-o stare emotionala de stres relationata cu conflictele- soc corespondente. Asa cum este de asteptat, distrugerile tesuturilor respective au o semnificatie biologica precisa.

Sa luam exemplul tesuturilor canalelor de lactatie. Ele se dezvolta mult mai tarziu decat glanda mamara, acest tesut fiind controlat de o zona mai tanara a creierului, cortexul cerebral. Conflictul biologic ce corespunde tesutului canalelor de lactatie este unul de tip conflict de separare, rezultat al unei experiente de tipul copilul meu (sau partenerul meu) mi-a fost luat de la san. O femela din lumea animala sufera un astfel de conflict, atunci cand puiul ei se pierde sau este omorat. Ca un reflex natural la acest conflict-soc, tesutul canalelor de lactatie incepe sa ulcereze. Scopul acestei reactii este marirea diametrului canalelor de lactatie, astfel incat laptele nefolosit sa se poata drena mai usor si sa nu se congestioneze in interiorul sanului. Creierul fiecarei femei este programat cu acest gen de reactie-raspuns biologic. Din moment ce sanul femeii este asociat, biologic vorbind, cu grija si hranirea, femeile sufera un conflict-soc cauzat de separarea brusca de o persoana iubita. Pe durata fazei active a conflictului- soc nu exista practic nici un simptom, cu exceptia unor ocazionale puseuri usoare in interiorul sanului.

Faza de îmbonăvire(de conflict) şi Faza de vindecare(post conflict)

Dr. Hamer a descoperit de asemenea ca orice conflict si orice boala are si o rezolvare, iar desfasurarea oricei boli are loc in doua faze. (A Doua Lege Biologica).

In timpul primei faze, a conflictului activ (si anume atata timp cat acesta exista) intregul organsim este orientat catre a face fata conflictului. In timp ce, la nivel fizic, au loc dereglari celulare specifice, psihicul si sistemul nervos vegetativ autonom se confrunta de asemenea cu situatii neasteptate.

Comutata intr-o faza de stres (sympathicotonia) , mintea devine total preocupata de continutul conflictului. Tulburari ale somnului si lipsa apetitului sunt simptome specifice. Biologic vorbind, acest lucru este vital, deoarece focalizarea atentiei asupra conflictului si orele de activitate in plus constituie conditiile propice pentru rezolvarea conflictului.

Faza activa a conflictului este denumita si „faza rece”. Deoarece pe perioada stresului se produce constrictia vaselor de sange, simptomele specifice ale activitatii conflictuale sunt extremitatile reci (in special mainile), tremurul si transpiratia rece. Intensitatea simptomelor depinde, in mod natural, de intesitatea si impactul socului conflictual. Daca o persoana ramane in aceasta stare prea mult timp, urmarile pot fi fatale.

Dr. Hamer a demonstrat, fara nici o indoiala, ca organismul nu poate muri niciodata de cancer, in sine. O persoana poate muri ca rezultat al complicatiilor mecanice produse de tumori, de exemplu blocarea unui organ vital precum colonul sau bila, dar in nici un caz celulele canceroase, in sine, nu pot provoca moartea. In German New Medicine distinctia dintre cancerul malign sau benign nu are nici o valoare. Termenul malign este o constructie artificiala (la fel ca marcarii tumorali) care, pur si simplu, indica o activitate de reproducere celulara ce a depasit o anumita limita complet arbitrara.

Daca o persoana moare pe durata fazei initiale active a conflictului, este de obicei din cauza pierderii de energie, a slabirii exagerate, a lipsei de somn si a epuizarii mentale si emotionale.

De cele mai multe ori este vorba de impactul emotional devastator al unui diagnostic sau a unei prognoze negative, de genul “Mai ai doar sase luni de trait!”, impact ce arunca pacientii de cancer si pe cei apropiati lor intr-o stare de disperare. Cu foarte mica speranta sau chiar deloc, sunt privati de forta lor vitala, isi consuma inutil energia si, in cele din urma, mor in urma unui proces agonizant pentru pacientii de cancer pe care tratamentele conventionale de cancer nu fac decat sa il accelereze.

Daca pacientul nu a facut nici un tratament conventional de cancer (in special chimioterapie sau radioterapie) , GNM are o rata de succes de 95 pana la 98 %. Este o ironie ca aceste statistici ale succeselor remarcabile ale Dr. Hamer au fost date chiar de autoritati.

Cand Dr. Hamer a fost arestat, in 1997, pentru acordarea de sfaturi medicale, fara a avea licenta medicala, pentru trei persoane, politia a confiscat fisele pacientilor sai si le-a analizat. Un procuror public a fost nevoit sa recunoasca in timpul procesului, ca dupa 5 ani, 6000 din 6500 de pacienti cu cancer in faza terminala erau inca in viata. In cazul tratamentelor conventionale, cifra aceasta este inversa.

Conform declaratiilor epidemiologului si biostatisticianului Dr. Ulrich Abel (Germania), succesul majoritatii chimioterapiilor este jalnic… nu exista nici o dovada stiintifica referitoare la abilitatea de a extinde in mod apreciabil viata pacientilor care sufera de cele mai comune forme de cancer organic…Chimioterapiile pentru cancerele maligne prea avansate pentru operatie, care reprezinta 80% din totalul cancerelor, reprezinta un “pustiu stiintific” (“scientific wasteland” – Lancet 1991).

Corpul se vindecă singur

Rezolvarea conflictului generat de semnalele initiale reprezinta inceperea fazei a doua a programului biologic. Emotiile si organismul nostru se comuta imediat in modul de reparare, programul de vindecare fiind asistat in mod direct de sistemul nervos vegetativ. Pe perioada fazei de vindecare, apetitul revine, dar suntem foarte obositi (putem chiar sa nu avem puterea de a ne ridica din pat). Odihna si furnizarea tuturor nutrientilor necesari organismului sunt esentiale pe perioada de vindecare. A doua faza este denumita faza calda si, in aceasta perioada, vasele de sange se maresc, incalzind extremitatile si pielea.

Odata cu rezolvarea conflictului se produce o schimbare la nivelul organelor, proliferarea celulara (vechiul creier – controlul cresterii tumorale) si distrugerea celulara (creierul nou – controlul degradarii tesuturilor) se opresc imediat si este declansat procesul de reparare specific.

O zona care s-a necrozat sau a prezentat ulceratii in timpul fazei active a conflictului este acum regenerata si refacuta cu celule noi. Acest proces este insotit, de regula, de inflamatii potential dureroase cauzate de edeme care protejeaza tesutul pe durata vindecarii.

Alte simptome tipice regenerarii sunt: hipersensibilitate, mancarimi, spasme (daca tesuturile musculare sunt implicate) si inflamatii. Exemple de boli care apar doar in procesele de vindecare sunt: diferite probleme de piele, hemoroizi, laringita, brosita, artrita, ateroscleroza, disfunctii ale rinichilor si vezicii urinare, anumite boli ale ficatului si infectii.

Bazandu-se pe observarea multiplicarii celulare (mitoza) si pe distinctia standard dintre tumoare benigna si maligna, medicina conventionala interpreteaza procesul natural de producere celulara a tesutului care se vindeca drept tumoare maligna.

In GNM distingem la fel doua tipuri de tumori. Dar tumorile nu sunt impartite in bune sau rele, ci mai degraba sunt clasificate dupa tipul de tesut si zona cerebrala din care provin si de unde sunt controlate. Exista acele tumori care se dezvolta, in mod exclusiv, in faza activa a conflictului- soc (tumorile pulmonare, tumorile de colon, tumorile la ficat, tumorile uterului, tumorile la prostata etc.) si cele care apar in timpul procesului natural de vindecare.

In felul in care creierul vechi controleaza cancerul, cresterea tumorala nu este nici accidentala si nici fara sens, din moment ce proliferarea celulara se opreste, de indata ce tesutul este reparat. Cancerul testicular, cancerul ovarian, limfomul, limfomul non-Hodgkin, diferitele tipuri de sarcom, carcinomul bronhial si laringial si cancerul cervical, toate sunt de natura curativa si fenomene exclusive ale fazei de vindecare. Cu conditia ca procesul de vindecare sa nu fie intrerupt de medicamente sau de o revenire a conflictului soc, aceste tumori dispar pana la urma, pana la sfarsitul procesului de vindecare.

Principiile pentru VINDECARE

A. In primul rand: Pacientul devine ’stapanul absolut’ al tratamentului. E 100% responsabil pentru conditia lui si nu-si pune sperantele in numeni mai mult decat in el insusi.

B. Apoi pacientul va lucra la intelegerea CAUZEI care a provocat conflictul si implicit boala.

C. In final va colabora constructiv cu doctorul pentru a crea un plan eficient de de rezolvare a conflictului atat MENTAL cat si PRACTIC.

*Este absolut necesar ca pacientul la inteleaga cat mai bine CE se intampla de fapt cu el, pentru a putea sa aiba o atitudine constructiva si motivata in procesele de autovindecare.

* Dr. Hamer pune accentul pe rezolvarea EMPIRICA (practica) a orcarui conflict emotional, insa pot fi benefice si psihoterapia, terapiile prin hipnoza si regresie sau altele de acest fel.

* Frica de cancer/moarte poate genera alt conflict, pe langa cel existent. E nevoie sa renunti total la astfel de ganduri, pentru ca faza de vindecare sa se desfasoare fara probleme.

* O persoana sanatoasa, bine hranita, odihnita,relaxata,cu activitate fizica zilnica si care are convingeri pozitive, va face mult mai usor fata orcarui conflict, si de asemenea se va lovi de mult mai putine.

* Persoanlele cu situatie materiala buna au un risc mult mai mic de a se imbolnavi spre deosebire de cei saraci (care nu au bani pentru a rezolva anumite conflite)

* La femeile insarcinate orice forma de cancer sau de tip cancer se va vindeca/elimina pe cale naturală, începând cu a 3-a lună de sarcina, deoarece sarcina are prioritate absoluta, spune dr. Hamer.

A primit ultimatum sa renunte la descoperirile sale stiintifice

Rezultatul cercetarilordoctorului Ryke HAMER se constituie intr-o diagrama stiintifica ce ilustreaza legatura biologica dintre psihic si creier si corelatia cu organele si tesuturile intregului organism uman (varianta engleza a “Diagramei stiintifice a GNM” este in lucru). Dr. Hamer a denumit descoperirile sale “Cele 5 Legi Biologice ale Noii Medicine”, datorita faptului ca aceste legi biologice valabile in cazul oricarui pacient, ofera o perspectiva cu totul noua asupra intelegerii cauzei, a dezvoltarii si a procesului natural de vindecare a bolii.

In 1981, Dr.. Hamer a prezentat rezultatele descoperirilor sale la Facultatea de Medicina a Universitatii din Tübingen, sub forma unei teze post-doctorat. Totusi, pana astazi, Universitatea a refuzat sa testeze cercetarile Dr. Hamer, in ciuda obligativitatii legale de a o face. Acesta este un caz fara precedent in istoria universitara. In mod similar, medicina oficiala a refuzat sa aprobe descoperirile sale, in ciuda a 30 de verificari stiintifice diferite, facute atat de medici independenti, cat si de asociatii profesionale.

La scurt timp dupa ce Dr. Hamer si-a prezentat teza, i-a fost adresat un ultimatum de a renunta la descoperirile sale stiintifice, sau i se va refuza reinnoirea contractului sau la Clinica Universitara. In 1986, desi munca sa nu a fost niciodata pusa la indoiala sau dezaprobata, doctorului Hamer i-a fost ridicata licenta medicala pe motive ca a refuzat sa se conformeze principiilor medicinei standard.

Cu toate acestea, era hotarat sa-si continue munca si, in 1987, a reusit sa-si extinda descoperirile practic catre orice boala cunoscuta de medicina.

Dr. Hamer a fost persecutat si hartuit timp de 25 ani, in special de catre autoritatile germane si de catre cele fraceze. Din 1997, Dr. Hamer locuieste in exil in Spania, unde isi continua cercetarile si continua sa se lupte pentru recunoasterea oficiala a “New Medicine”. Insa, din moment ce Facultatea de Medicina a Universitatii din Tübingen isi mentine tactica de amanare, pacientilor din intreaga lume le este refuzat dreptul de a beneficia de descoperirile revolutionare ale Dr. Hamer. Sursa : financiarul.ro

Publicitate

189 de gânduri despre „Descoperiri uluitoare despre adevăratele cauze ale CANCERULUI. Corpul se vindecă singur, dacă bolnavul înţelege CAUZA BOLII

 1. Acest articol m-a facut sa zambesc . De foarte mult timp cred si simt ca cu ajutorul mintii putem face orice . Din pacate astfel de lucruri nu se vor preda niciodata la scoli sau facultati . Prea multe pierderi pentru companiile farmaceutice . Felicitari doctorului Hamer !

  1. Se predau in formarile postuniversitare in psihoterapie. Iar internetul e plin de informatii la indemana unui click. E nevoie doar sa ai mintea deschisa si sa nu fugi la farmacie de cate ori te doare ceva.

  2. SE TIn cursuri de medicina germanica in Romania. Chiar in Constanta de tine pe 20 aprilie, tine 2 weekenduri. Eu am fost personal la 2 cursuri. A fost extraordinar. Sa imi spuneti daca sunteti interesat

   1. DA sunt foarte interesata!!!Te rog sa ma contactezi la adresa de mail:doctorcorina@yahoo.com.Multumesc anticipat,Corina.

  3. E greu sa reusesti sa faci un triaj al informatiilor in ziua de azi. Pacat ca gandirea critica nu se invata decat la universitate, si poate nu in oricare universitate. Inainte de a crede ceva, e util sa va intrebati daca exista studii care atesta ca ceva functioneaza, ca sunt pacienti vindecati printr-o anume metoda. Descoperiri uluitoare putem face fiecare, insa asta nu inseamna ca se aplica tuturor sau ca acea descoperire explica o vindecare, sunt n factori care pot fi luati in considerare.

   1. Absolut de acord!
    Sunt surprinsa… De fapt, consider ca este trist cum, o multime de oameni, la citirea unui articol de genul dau crezare informatiilor fara a le trece prin vreun filtru, si mai mult fara sa ia in calcul ca aceasta informatie este una prelucrata de editorul articolului.
    Nu incerc sa desconsider capacitatea dl.-ui dr. despre care se vorbeste in articol, dar eu personal, as avea o serie de intrebari cu privire la mecanismul de producere invocat de dansul, si imi permit sa consider ca raspunsurile nu ar fi tocmai precise. Poate informatia are o baza corecta dar concluzia mi se pare de-adreptul indoielnica.

  1. Toate bolile grave ale copiilor, sunt cauzate de starile emotionale si de socurile parintilor, in special (95%) ale mamelor. Copilul este ca un burete emotional, absoarbe toate starile, incepand din pantece si pana la varsta de 13-14 ani, cand adolescenta si pubertatea isi pun amprenta pe noua era de dezvoltare umana…

  1. pai asta-i cancerul societatii in care traim. asa vazut ar trebui sa avem toti cancer la creier. noroc ca unii dintre noi se imbolnavesc si de alte boli, altfel am reusi mental sa ne insanatosim.

 2. Google pe Ryke HAMER si ajungeti la wikipedia:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Ryke_Geerd_Hamer

  Pe linga faptul ca vindeca cancerul domnul Hamer are o filozofie intreaga
  pusa la punct. El crede ca sistemul vestic actual de medicina este
  promovat de evrei, care conspira sa omoare non-evreii, idee preluata de la
  doctorul nazist Gerhard Wagner. Este cunoscut si pentru cazul micutei
  Olivia, bolnava la sase ani de o tumoare maligna abdominala operabila cu
  90% sanse de succes. Doctor Hamer i-a convins pe parinti sa urmeze
  tratamentul lui. Atunci cind serviciile sociale Austriece le-au impus
  parintilor sa urmeze un tratament conventional, ei au fugit impreuna cu
  doctorul in Spania. La interventia presedintelui austriac parintii au
  decis pina la urma sa se intoarca, dar deja tumoarea avea 4kg si sansele
  de supravietuire ale fetitei scazusera la 10%. Din fericire ea a scapat.

  Ceea ce nu se poate spune despre ceilalti pacienti ai doctorului Hamer.
  Pina in ziua de azi nu exista nici un caz documentat al vreunui pacient
  care sa se fi vindecat cu metoda Hamer. In schimb, ziarele raporteaza in
  mod constant despre victimele ce mor in urma acestui tratament, deoarece
  ele nu mai urmeaza si un tratament clasic.

  Pentru aceasta doctor Hamer a facut inchisoare in repetate rinduri, si in
  multiple tari.

  Este desigur posibil ca totul este o conspiratie a evreilor. Sau ca acest blog are o agenda. Cine stie?

  Numai bine,
  Cristi

  1. povesti despre o conspiratie universala a medicinei prind foarte bine la public habar n-am de ce.poate avem nevoie de senzatii tari sau basmele traditionale au inceput sa lipseasca din viata cotidiana.dar atunci cind e vorba de manipulare poate nu ar fi rau, chiar daca-i dureros sa rememoram ororile celui de-al doilea razboi mondial

   1. Ai mare dreptate,sant manipulari.El a reusit sa le prelungeasca viata, pentru ca acest gen de cancer si alte boli sant capatate din substantele pe care tot ei le creaza in laboratoare.Oamenii venind la spital ies din mediu poluat de ei si pot sa-si revina si fara medicamente.Este un razboi rece, o dirijare mutuala a oamenilor care in final duce la moarte lenta.

  2. nu vreau sa intru prea mult intro discutie pro si contra…tot ce stiu e ca ce scrie in articol despre tratamentele”conventionale” este intru totul adevarat…rata de succes a citostaticilor si distrugerea izica provocata e reala…stiu cazuri si cu toti cred ca stim…oamenii care ar fi trait mai mult fara… pe langa asta nu poti da dreptate unor companii farmaceutice nascute intro era comerciala unde totul e de vanzare sau are un pret…aparent si vietile nostre au un pret, companiile farmaceutice arunca cu pietre in tot ce le poate pune in pericol vanzarile si le poate lua clientii de la usa. asa ca voi decide sa dau dreptate metodei medicinii noi pt ca am prietenii care au scapat de cancer numai printr-un psihic extrem de puternic si optimist si nu prin citostatice,sau mai bn zis pentru ca nu au apelat la citostatice….rata de succes e atat e mica incat ar parea ca imi cumpar cosciugul in momentul in care as apela la aceasta metaoda! interesati-va si despre tratamente cu Hemp oil! sunt din nou o descoperire fantastica in tratarea concerului si tuturor bolilor din lumea asta, trecut in ilegalitate de companiile farmaceutice,pt ca o data inceput tratamentul cu Hemp oil nu ai mai avea nevoie nici de o pastila de cap de la ei! va urez o zi buna, psihic puternic si sanatate! Dont Worry, Be Happy!

  3. In sfarsit cineva care s-a documentat inainte sa creada informatiile ,despre care imi permit a spune ca sunt aberante. Ei… da, este posibil, doar ca e putin probabil ca un singur om din atatea milioane, sa aiba dreptate iar ceilalti sa fie invaluiti in ignoranta, deci eu pledez pentru faptul ca, probabil Dr. Hamer ar avea nevoie el insusi de un medic, nu unul oncolog de aceasta data.

 3. Inca o teorie a conspiratiei, de data asta cu implicatii foarte grave – zeci de pacienti care puteau fi salvati cu terapii conventionale.

  Cautati si ce zic altii despre doctorul Hamer: http://en.wikipedia.org/wiki/Ryke_Geerd_Hamer

  Si cititi critic textul. De exemplu cum poti vedea vibratii pe o tomografie? Vibratia este un fenomen dinamic ce presupune oscilatii sustinute ale unui element. Ce vibreaza in acest caz? Si cum poti vedea pe tomografie, care este o inregistrare a structurii unui organ/tesut, o vibratie? Este imposibil!

  1. Terapiile conventionale sunt pentru oamenii care gandesc conventional, ca tine. Cei ce merg direct la magazine si cumpara direct ceea ce li se ofera.

   1. Daca tu chiar crezi ca citostaticele au puterea de a distruge ceva din tine ei bine sa stii, nu te inseli. chiar distrug. Pe scurt iti distrug sansele + efecte pe durata foarte mare chiar din viata ta.

   2. De ce sa folosesti ceea ce-ti radiaza sansele? Pentru ca asa zic ei ca-ti prelungesc viata.(si daca privesti atent, o sa observi ca devi addicted, iar ei la, randul lor, devin dependenti de banii tai. Vor gasi tratamente care sa te faca sa le dai bani pentru „sanatate”.).

   3. Industria farmaceutica e mare.

   4. De ce tot ce nu provine din natura si costa extreme de mult, te face bine? (Inclin sa cred ca banii sunt cei care conteaza, inca o data)

   5. De ce nu e gratis un tratament care face bine? Sau de ce nu e la un pret rezonabil?
   Pentru ca asta vor ei sa fii! Al lor. Cand ai nevoie sa cumperi ceva, le umpli buzunarele pana cand nu mai ai. Atunci cand nu o sa mai ai, ce crezi? Iti recomand sa nu te increzi foarte mult in ceea ce e tot al lor – wiki. Si inca ceva: urmareste daca doresti sa te interesezi mai mult despre asta – Cancer.The forbidden cures. (Vimeo)

 4. medicamentele nu ajuta la nimic, eu personal m-am oprit din a lua medicamente de 2 ani si ma simt mult mai bine..racesc mai rar si dureaza 2-3 zile..Medicina din ziua de azi se rezuma la banii

  1. Sunt de acord. Nici eu nu mai iau pastile de mult timp si racesc mai rar.E o ironie, te faci bine s-o patesti iar… Dar in cazul altor boli mai grave… nu stiu ce sa spun…

 5. Orice psiholog corect (oare exista?) ar recunoaste ca suferinta , conflictul psihologic se somatizeaza . Bineinteles ca si cancerul face parte dintre reactiile corpului la acele situatii pe care nu le poate gestiona , unele chiar fiind adinc ingropate in subconstient.

  Problema e ca medicii oncologi , chirurgi etc , n-au strop de deontologie , nu te informeaza corect despre „beneficiile” si riscurile unei interventii chirurgicale urmate de toate cele…chimioterapie….etc. Cine ajunge pe mana lor neinformat , intra intr-un sistem de tortura fizica foarte costisitoare , dupa principiul : ” da-mi bani ca sa te omor in chinuri prelungite ” , ca oricum tot mori mai devreme sau mai tarziu.

  Cancerul poate fi tinut in frau daca ne echilibram psihic , emotional in special , si daca incercam sa nu mai bagam in noi toate chimicalele.

  1. Asa este! Majoritatea bililor sunt psihosomatice! Nu ma refer la oase rupte! Insa atata timp cat casele de asigurari nu preiau costurile consilierii, tratamentului, majoritatea oamenilor se declara invinsi din start fara sa-si dea seama ca a inghiti o pastiluta este de obicei mult mai costisitor iar procesul se repeta toata viata. Stau acasa, nu trebuie sa faca drumuri permanente la Psiholog. Genul acesta de lene cognitiva duce la atatea probleme de natura psihosomatica, ca la un moment dat nu mai sti de unde sa incepi. In general majoritatea ajung la Psiholog dupa ce au luat o cantitate insemnata de medicamente, operatii, investigatii peste investigatii. Se promoveaza medicina, industria farmaceutica prin diferite reclame, insa nimeni nu discuta despre importanta echilibrului psihic, mai rau..nimeni nu angajaza Psihologi. Trebuie sa lupti impotriva mentalitatii proces care te epuizeaza iar la un moment dat singura ta sansa este sa renunti.
   Ioan-Bradu-Iamandescu ,,Psihologie medicala”.
   Sunt trecute o mare parte din bolile psihosomatice care se trateaza medicamentos, sau se opereaza. Bineinteles o mare parte din viata sau toata viata! Sunt destule studii care arata ca organismul se vindeca mult mai repede la pacientii echilibrati psihic, chiar si fracturile! Se cunoaste si se foloseste inca PLACEBO! Este fenomenul neinteles de multi insa exact acesta este efectul vindecarilor miraculoase!

  2. sunt de acord … traim intr-o lume condusa de interese, fara etica. Singura busola este instinctul. Corpul uman e ceasul perfect, organismul perfect capabil de autovindecare- pana la urma medicina evoluata din zilele noastre a descoperit cum sa stimuleze organismul pt a se autovindeca, ex vaccinul-.Din generatie in generatie acea informatie genetica a fost contaminata… pierduta putin cate putin. Sigur ca ne putem vindeca insa regimul alimentar, aerul poluat pe care-l repiram zi de zi, si nu in ultimul rand puterea mintii, puterea de a crea ganduri pozitive tamaduitoare pe care am invatat de generatii intregi s-o anihilam, toate ne aduc unde suntem azi. Ok. si mie imi vine greu sa cred ca suntem singuri capabil de autovindecare…dar vad cum se intampla… vad cum ceea ce imi inchipui se transforma in realitate … din pacate si ganduri negative si pozitive.., vad ca functioneaza placebo..informatiile sunt pur si simplu in jurul nostru, ar trebui sa avem incredere in instinct (eu una de cate ori ignor imi dau seama mai tarziu ca gresesc) ca si cum ar exista un scut care ma determina sa resping aceste informatii. Vad, simt ca sunt reale…insa „judecata”, „logica” le respinge. Dar daca ma gandesc ca logica isi are radacinile in experintele, informatiile lasate pur si simplu sa ne intre in sistem fara o triere riguroasa, intr-o normalitate alterata din generatie in generatie…atunci ma intreb de fapt ce e normal, ce e logic? un lucru e clar, e cert: oamenii mor de cancere, marile firme farmaceutice, medicii se imbogatesc pe spatele muribunzilor…, culmea sunt marginalizati, anihilati din pct de vedere stiintific si profesional toti cei care vin cu o alternativa, cu o alta teorie. Intrebarea e frimele farmaceutice si-ar construi succesul pe munti de cadavre? eu cred ca da.. oare medicii ? cred ca medicii nu, pur si simplu nu cunosc alta alternativa demonstrata stintific..nu putem sa-i acuzam decat de superficialitate si nepasare.

   1. medicii intra in scoala cu bune intentii, dar paradigmele industriei (ne)medicale le sunt strecurate in programele de invatamint. acum nu se mai studiaza pacientul ci boala, se merge pe tratamente tip, si bonusuri din partea firmelor farma. adk pe scurt, sunt programati sa vinda medicamente, nu sa fie doctori. unii renunta la idea;uri si se pliaza societatii care masoara succesul in bani, asa ca fac tirgul cu dracul incalcindu-si juramintul de medic.

 6. eu sunt un exemplu viu .am fost diagnosticata cu cancer uterin si propusa pentru histerectomie totala.mi-am ascultat vocea interioara si am refuzat operatia ,desii aveam 40 ani. La aflarea diagnosticului m-a coplesit frica,eram si foarte ocupata ,afacerile imi ocupau tot timpul,(intelegeti-stres,oboseala,)In aceaiasi perioada,am fost diagnosticata si cu probleme cu inima si propusa pentru montarea unui stend,ce pot sa va spun…-am facut toate analizele posibile,am consultat specialisti,- dar decizia am luat-0 EU ! Astazi am 54 ani si sunt perfect sanatoasa.Cind ma doare ceva,nu ma reped la farmacie , ma intreb doar ce vrea sa imi spuna organismul ?! si iau masurile naturale care mi le dicteaza inima- FARA FRICA ! Poate o sa deranjez pe multi,dar contrar spuselor multora,folosesc 99% din produsele naturale – ROMANESTI- pentru ca nu am uitat ca daca m-am nascut aici,vibratiile corpului meu sunt in armonie cu vibratiile pamintului Romanesc,iar eu am datoria sa le pastrez in armonie cu acesta.Si sa nu mai uitam un aspect- de multe ori anumite persoane ,vin cu programe de constientizare a celor din jurul lor si chiar daca par dureroase la prima vedere,impactul pe termen lung este maret.Sfatul meu – nu dati cu barda din prima,lasati-va timp sa analizati ,ascultati-va inima,vorbiti cu ea si ve-ti afla lucruri incredibile si adevarate.Chiar si cei care si-au facut un cult din dezinformare-ginditi-va ca si ei ,in felul lor au dreptate,pentru ca servesc intereselor cuiva,nu?……..Totul este ca NOI ceilalti sa constientizam si sa nu ne mai dam PUTEREA asa usor ,pentru ca interesele sunt mari si foarte subtile.

  1. Buna, frumos comentariu,si esti de apreciat ptr ca vezi totul f clar si te exprimi logig incat am reusit, pe langa expunerea lui Geerd_Hamer,sa inteleg mai bine,sunt la inceput si chiar imi doresc sa reusesc sa patrund in org meu,sper sa reusesc!!

 7. Ryke Geerd Hamer (born 17 May 1935 in Mettmann), a former German physician, is the originator of Germanic New Medicine, also formerly known as German New Medicine and New Medicine, a system of pseudo-medicine that purports to be able to cure cancer.[1] The Swiss Cancer League described Hamer’s approach as „dangerous, especially as it lulls the patients into a false sense of security, so that they are deprived of other effective treatments.”[1]
  Hamer held a licence to practice medicine from 1963 until 1986 when it was revoked for malpractice. Hamer’s system came to public attention in 1995, when the parents of a child suffering from cancer refused medical treatment in favour of Hamer’s methods. Hamer is charged and convicted in several European countries and is responsible for numerous deaths among his patients.
  Hamer purports that his method is a „Germanic” alternative to mainstream clinical medicine which he claims is part of a Jewish conspiracy to decimate non-Jews.

 8. Ma rog, nu e tocmai uluitor.. Uluitor e ca desi rata de succes a medicatiei de tratare a cancerului este extrem de mica, inca se mai foloseste.. Mare parte din bolnavii de cancer mor pentru ca nu pot face fata bolii pe plan PSIHOLOGIC, se lasa doborati mental, apoi, se moare in masa datorita TRATAMENTULUI care in loc sa trateze, ucide tot. Cei care supravietuiesc sunt de admirat, au trecut peste stresul cauzat de boala si peste otravirea cauzata de tratament; au supravietuit mai degraba acestora decat bolii.. sa nu uitam ca boala are o evolutie foarte lenta si nu e necesar sa se aplice bisturiul de indata ce este descoperita..

  1. iarasi uluitor este ca toate medicamentele din lume sunt produsele unor 3-4 firme mari. Deci practic exista un monopol. Cate feluri de medici cunoastem noi azi in lumea asta moderna??? Practic numai unul cu specializarea respectiva. Daca un chirurg din sistem iti spune ca mori nu te duci la altu care are alte metode si iti spune ca vei supravietui, toti iti spun acelasi lucru doar ca unul mai experimenteaza pe tine un pic si altul are mai putin timp si te trimite la baietii mai neocupati care au cele mai noi medicamente de test.

  2. Gresit ! Cea mai mare parte dintre oncologici moare nu din cauza ca ei nu pot face fata bolii dpdv psihologic ci din cauza ca abordarea terapeutica scade imunitatea organismului si se moare ca urmare a celei mai banale infectii. Toate terapiile distrug inclusiv bariera de aparare a organismului si acesta devine un burete pentru germenii care ne inconjoara. Totul e acoperit dde germeni. Cand gasesc o poarta deschisa de catre citostatice, invadeaza, colonizeaza, infecteaza.

  3. pentru anumite tipurii de cancer ,unde sunt asociatii mai multii intrusii(bacterii,virusii ,fungii) si mai ales unde primeaza si proportia lor –-DR HAMMER are destula DREPTATE >>>>ORGANELE sunt conduse si din CRIER si daca si acesta este BLOCAT (deci NU bolnav) conducerea organelor este lasata la voia intimplarii si mai ales a functionarii lor pe plan local . sa NU uitam intreg ORGANISMUL este un TOT UNITAR >>>>relatia organelor exista si cind estei SANATOS si cind estei BOLNAV …………………dar cind apare BLOCAJE intre ORGANELE corpului si mai ales intre ORGANE INTERNE ===CREIER atuncii sunt DEZASTRE de tip CANCER MALIGN. >>>>si asa cum spune un anume GOSTIA cel mai mare blocaj este cind IMUNITATEA SCADE >>>>>INFECTIILE ATACA din toate partile ===adica GERMENII ne inconjoara si cind gaseste o portita deschisa ======INVADEAZA,COLONIZEAZA,INFECTEAZA ====iar CORPUL se dezechilibreaza si incet ,incet CEDEAZA. cine are o gindire POZITIVA adica NU ii este FRICA de MOARTE si intretine IMUNITATEA si NU cancerul >>>>>se mentine incet dar sigur pe POZITIE si trateaza numai AFECTIUNILE GRAVE care sunt INAINTEA cancerelor. cu stima

 9. Ma rog, nu e tocmai uluitor.. Uluitor e ca desi rata de succes a medicatiei de tratare a cancerului este extrem de mica, inca se mai foloseste.. Mare parte din bolnavii de cancer mor pentru ca nu pot face fata bolii pe plan PSIHOLOGIC, se lasa doborati mental, apoi, se moare in masa datorita TRATAMENTULUI care in loc sa trateze, ucide tot. Cei care supravietuiesc sunt de admirat, au trecut peste stresul cauzat de boala si peste otravirea cauzata de tratament; au supravietuit mai degraba acestora decat bolii.. sa nu uitam ca boala are o evolutie foarte lenta si nu e necesar sa se aplice bisturiul de indata ce este descoperita.

  1. nu stiu daca este adevarata toata povestea asta cu dr. hamer, dar pot sa-ti spun povestea mea cu o indianca, sotie de englez, care locuieste in Spania si la care am ajuns in ultima faza de disperare. ea practica un fel de yoga. eu nu cred in asta si nici nu am incercat, dar femeia asta m-a facut sa-mi dau seama din cateva sedinte cu ea ce este mai important in viata si ce vreau sa fac in „ultimele mele zile de viata” asa cum au spus medici. Asa ca am ales sa nu mai fiu egoista, am continuat sa lucrez si nu sa stau la pat, m-am odihnit de ajuns alaturi de minunata mea fiica si am petrecut cat de mult timp am putut cu ea, fara ca sa mai plang la gandul ca e ultima clipa cand o mai pot imbratisa. am vorbit cu ea despre planurile noastre de viitor si despre fericire. asta m-a ajutat enorm. separat femeia mi-a recomandat si consumul de alge de mare, ceea ce am si incercat. pe langa asta eu am avut mari probleme cu rinichi si cu stomacul…. toate aceste lucruri / probleme mi s-au rezolvat aproape in totalitate. FARA MEDICAMENTE si cel mai important fara chimioterapie. Poate ca boala va aparea…D-zeu poate stie, eu nu, dar un lucru este sigur ca am ramas cu par in cap, tratamentul din spital pe care l-am refuzat nu a avut ocazia sa-mi distruga rinichii si atatea zile cate voi avea in plus ma voi bucura de fiecare zi ca si cum ar fi ultima DIN PLIN si ZAMBIND celui mai mare dusman al nostru MOARTEA (pana acum au trecut aproape 2 ani de cand am fost la control si doctorul meu mi-a spus ca poate este o eroare si ar trebui sa mai repetam analizele, dar nu mai am cancer!!! – nu-mi poate explica cum s-a intamplat, dar asa este – eu insa stiu….MINTEA/creierul nostru poate, doar trebuie sa-i ceara inima :-).
   Va doresc incredere in voi si SANATATE!!!

   1. m am emotionat citind randurile tale.dumnezeu sa fie cu tine si cu cei ca tine.iti doresc sanatate si numai bine!

 10. am avut cancer de san si este foarte greu sa va explic prin ce am trecut , nu ma m tratat in romania ,cert este ca stadiul era destul de avansat si am avut parte de un doctor extraordinar care a stat de vb cu mine ore si ore in sir ,foarte greu am suportat si chimioterapia din 10 luni de chimioterapie 3 luni jumate am stat internata ,(nu a crezut nimeni ca mai scap)important este ca dupa ce mau anuntat ca trebuie sa mi scota tot pieptul am cazut in depresie si atunci sa intervenit cu psihologic si chiar fundatia de cancer din tara respectiva ma ajutat sa gandesc altfel si sa ma concentrez mai mult pe lucruri negative ,,este foarte important ca si familia sa fie langa tine si eu am avut parte de asta, de multa caldura din partea prietenilor din partea rudelor sa nu mai pui la suflet tot raul care iti este in cale ,boala mea sa declansat dupa moartea tatalui si intre timp si a mameia fost greu sa trec peste toate dar daca in tara la noi sar gasi oameni care sa stiu ce sa fac si cum sa coordoneze viata pacientului am avea mult mai multe sanse de a vindeca pacientii ,,eu personal ii dau dreptate ,, dr HAMER eu am avut nenorocul sa trec prin asa ceva si este adevarat GANDITI NEGATIV , CHIAR si cu orice boala ……..sant multe de spus

  1. ma gandesc poate ca exista un dram de adevar.primul cancer cand l-am facut la picior in 1999 si fara sa fiu bolnava grav vreodata ,cred ca s-a declansat din cauza mortii mamei mele ,atuunci am suferit enorm ,m-am tratat cu succes la fundeni m-am operat la municipal si 4 ani nu am mai avut deloc probleme iar dupa 4 ani am descoperit alt cancer la san si poate acesta declansat din cauza soacrei care a fost super rea si nu stia ce sa mai faca sa ne desparta dar am trecut si peste acesta chiar am ras cu lacrimi seara inaintea operatiei si i-am speriat pe doctori care credeau ca am luat-o razna.am adoptat o fetita de nici 2 ani care acum este clasa a 4 si atunci o luam cu mine la spital si faceam chimioterapie.acum se mira tot spitalul cand ma vede cu ea fiindca toti ma compatimeau de parca eram pe moarte dar eu mereu ma consideram puternica si luam viata asa cum era ea si cu bune si cu rele.de ce sa mint ca am avut un soc cand m-am trezit fara un san dar si de asta radeam le spuneam celorlalte paciente ca mie o sa-mi creasca altul.samd.nu poti sa gandesti mereu pozitiv fiindca viata este si cu rele si cu bune dar poti face lucruri bune cu viata ta si poti ajuta si pe altii chiar numai si cu un zambet sau o vorba buna.sanatate tuturor.

 11. Creierul uman poate produce fantazi, dar nu poate vindeca boli ale Sistemului biologic Man.
  Creierul uman poate sa produca teze,unitati inventative de perfectionare a technicolor de o-rice fel, dar nu poate produce medicamentul minune pentru vindecarea unei boli degenerative.
  Tezele lui Hamer sunt emise de un creier bolnav sigur are circumstante (moartea unicului copil,disparitia sotiei) dar induc neincredera in descoperirile extraordinare ale Fizici Chimiei si Medicina in Terapii antiCancer.
  Nu se pot inregistra in timpul Tomografiei Creerului (bolnav s-au sanatos) nici un fel de semnal micro – electro circular vizibil ,acestea fiind doar Artefacte.
  Cred ca omul parasi-se de mult anatomia medicala devenir un ( RATES) adica un confident mai mult pentru oamenii din Clinicile Psihiatrice . Da la un examen EEG se inregistreaza semnale micro-electrice cu valori diferite emise de Creer si apoi interpretate in functie de amplitudine si durata.
  Pe o tomografie a Creerului Medicul impreuna cu Fizicianul din Laboratorul de Nuklearmedizin vad cu certitudine daca exista o Tumora, in interpretarea dimensiunilor acesteia folosesc un program Computerizat ohne Fehler.
  Va propun un test de gandire – cum poate un Creer care este cuprins de o Tumora de 5 cm. sa se autovindece.
  Lucrez in domeniu terapiei acestei maladi de cele mai multe ori incurabile, in ultimi ani rezultatele obtinute aici in Germania cat si in SUA dau sperante de viata de peste 8 ani celor suferinzi s-au chiar vindecari in prportie de 44%.
  Diploma i-ti da voie sa practici si sa fi recunoscut dar nu te poate vindeca de boli mentale.
  Alles Gutte

  1. @Mitru52 du bist eine selbstbewußte aber sehr arogante person zugleich sehr intolerant. Daca ai fi insa mai inteligent ai sti foarte bine ca omul este limitat in cele 5 sensuri pe care le poseda si prin asta nu vom cunoaste niciodata adevarul suprem. Si foarte probabil ca la toate problemele pe care omul le are sa existe mai multe solutii decat credem si stim noi pana la ora actuala. Omul acesta a venit cu niste teorii care le sustine cu argumente daca tu esti de cealalta baricada ok, foarte bine, fi, dar eu cred ca adevaratii oameni bolnavi mental sunt cei care pun etichete si ii catalogeaza pe altii drepti nebuni. Omu devine agresiv cand nu intelege ceva sau cand el crede ca el detine adevarul adevarat sustinandusi punctul de vedere pana in panzele albe. Si Einstein nu a facut nimic altceva decat sa vina cu niste teorii, unele le-a demonstrat altele sunt doar ipoteze care ar putea fi demonstrate in viitor. A fost Einstein deci un nebun ca a venit cu niste teorii inca nedemonstrate???? Crezi ca exista „Dunkle Materie” ? Vei spune nu! Si totusi fizicienii lucreaza cu ea pentru a-si explica unele lucruri care inca nu le pot dovedi. Dar retine, fiecare are dreptul la opinie, fiecare poate crede inca ce doreste si fiecare poate inca sa perceapa lumea si universul asa cum crede el ca exista. Stim bine ca defapt realitatea e doar o proiectie deci doar niste impulsuri electromagnetice interpretate de catre creier. Exista 7 Miliarde de realitati, 7 Miliarde de adevaruri si foarte multi oameni superficiali care sunt gata sa te stampileze si sa te judece intr-un anume fel daca nu esti deacord cu ei insa asta nu arata deloc daca unii sau altii au dreptate ci reflecta mai mult felul de om si de comportament pe care il au. La sfarsit iti dau un citat din Marcus Aurelius care trebuie sa il bagi bine la cap: “Tot ce auzim este o opinie, nu un fact. Tot ce vedem este o perspectivă, nu adevărul.”

  2. prietene iti impartasesc probitatea stiintifica dar lasa un loc si pentru speranta-daca
   traiesti in Germania stii ca medicii sunt ca niste roboti care stiu numai sa aplice
   cateva scheme pe baza de MEDICAMENTE chimicalizate. Unde e toata experienta
   si traditia care o cunosteam de la vechea scoala medicala Romaneasca din trecut ?
   Stiu sa vizualizeze sa analizeze dar nu mai trateaza nimic ci se supun birocratiri care
   ii plateste-salut pe toti medicii care mai sunt oameni si pun ceva si la sufletul
   pacientului-asta e viitorul medicinei
   Sunt tot un om de Stiinta dar cu” Herz”-traiesc in Germania dar sufletul mi-a ramas
   romanesc

  3. mitrule, la fel ca majoritatea medicilor de pe piata esti sclavul cunostintelor predate in facultate de alti medici care nu stiau decat sa prescrie medicamente. nu e vina ta, dar obligatia ta in aceste vremuri e sa-ti pui intrebarea daca nu cumva ceea ce ai invatat nu e singurul panaceu. succes.

  4. atat vreau sa te intreb esti cumva cumparat de masoni ? vorbesti ca un om cu creierul spalat si condus de cineva diabolic, si stii si tu despre ce vb.

   1. Declansarea unei boli si vindecarea ei este strict legata de NEVOILE DE BAZA ale organismului uman..Ma indoiesc ca toti cei ce tot comentati pe-aici stiti macar, care sunt alea, fara a mai vorbi ce trebuie sa respecti la fiecare. A vorbi doar ca sa iti racesti gura nu are nici un rost.

 12. ESTE INTERESANT SI UN ADEVAR.OMUL SE IMBOLNAVESTE SI SE POATE VINDECA DATORITA MENTALULUI. MULTE PUTERI DETINE OMUL CARE ESTE CREAT DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI DUMNEZEU. TREBUIE DOAR SA FACEM UN BILANT REAL AL INTAMPLARILOR CARE AU GENERAT BOALA SI SA NE CONCENTRAM
  CU SUFLETUL SI MINTEA LA UNISON,ASA CUM TREBUIE FACUTA O RUGA. ASTFEL SUNT CONVINSA CA NE VINDECAM. GANDIREA POZITIVA SI IERTAREA STAU LA BAZA UNEI RUGI CORECTE SI PUTEM IERTA ORICE SI PE ORICINE DACA DORIM CU TOT DINADINSUL SA NE VINDECAM.ASTFEL NE PUTEM ELIMINA DIN CORP ELEMENTELE GENERETOARE ALE BOLII.ANIMALELE PRIN SIMPATIE POT LUA ASUPRA LOR BOALA STAPANULUI. SANATATE TUTUROR.

 13. E adevarat ca mintea si creierul au un + maxim:)
  Am fost diagnosticata cu fibrom uterin de 4 cm (am 27 ani, nicio nastere, niciun avort), in martie 2011.
  M-am tot stresat luni intregi, pentru ca imi doresc un copil…si el nu venea:)
  Am stat de vb cu o dna dr. ginecolog(prin august) si mi`a propus sa ma opereze (prin noiembrie), chiar daca nu are dimensiuni astronomice si am acceptat, cu toate ca frica mea de anestezii si spitale e f mare.:) M-am resemnat si nu m`am mai gandit..
  Suntem in decembrie si…am facut o ecografie si surprinzator, fibromul a scazut de la 4 cm la 1 cm:) si pot ramane gravidutza oricand:)

 14. Dacă Lumea în general şi ştiinţa în special ar rămâne inchistată, limitată la ce a descoperit până în prezent (atenţie , tot cu ajutorul computerului cel mai performant, adică creierul uman), atunci omenirea ,adică noi cu toţii, merităm să intrăm în disoluţie, să murim de cancerul minţii. Ce azi e certitudine, mâine poate fi , în orice domeniu, o chestiune revolută, ca să nu spun mai mult şi mai grav, poate fi catalogat ca o aberaţie. Să nu uităm faptul că, înca ,utilizăm doar sub 10 la sută din capacitatea creierului nostru.Există, se pare ,o Cenzură transcendentă (a Divinităţii) care ne limitează accesul la altceva spectaculos, iar când, totuşi acel Ceva apare ,prima reacţie e de respingere şi de revoltă(nu fără argumente, dar din Sfera a ceea ce cunoaştem şi e statuat.Ce ne costă să gândim POZITIV, când ştim pe propria piele că e distructiv să gândim negativ Binele şi răul e în noi. Depinde tot de noi cum le echilibrăm, Aşadar, nu spune niciodată NU!
  VALESIAN

 15. Se confirmare a teoriilor domnului PAVEL CORUT eu cred ca ne putem vindeca de orci boala,cunosciind anatomia corpului uman si intelegind perfect mecanismul de bolii.AM 54 si sint bolv de spondiloartroza dorsala o distrugere a cartilajului dintre vertrebe medicina Traditionala nu mi-a dat nici o sansa decit gimnastica si pastile de durere artostop ….etc.Am avut zile cind nu puteam sa stau pe picioare o ora dupa patru luni de autosugestie incep sa observ o ameliorare a sanatatii

 16. La acesta as mai aduga si efectul placebo increderea pe care trebuie sa o ai intr-un medic s-au metotoda.Un medic chirug din Chicago a testat 24 de persoane inmpartite in trei loturi de cite opt toti suferinzi de artroze la genunchi, 1.lot operatie completa 2.lot o pertie usoara iar al treilea lot nu le-a facut nimic-toti pacientii au avut aceleasi sintome

 17. CU OCAZIA ASTA SACALII” SOCIETATII, NEHALELE”…..DE DOCTORII CARE NU RESPECTA JURAMANTUL LUI HIPPOCRATE””” PENTRU CASTIGUL LOR…FAC GENOCID PE FATA….CRIMA INPOTRIVA UMANITATII… ASA CUM SE INTAMPLA SI CU CONSTITUTIA ROMANA” E TERFELITA IN PICIOARE DE CEI DE LA NIVEL INALT INCURAJAND, PRIN NUANTELE LOR SA INCALCE SI MASELE,” PRINCIPIILE DE DREPT” ALE STATULUI”” INCURAJAND ATITUDINEA DE SADO MASOCHISM… CEI CARE DAU LEGI LE DAU PENTRU AVANTAJUL LOR….RESTUL E O ACOPERIRE”NESIMTIRE PE FATA…. AS NUMI ERA” ACEASTA A ROBOTIZARI” A INVOLUTIEI SPIRITUALE, TOT MAI ACCENTUATA”” PANA CAND… SE VA TERMINA, RESURSELE VOASTRE ALE NESIMTIRII VOASTRE” DE GUVERNANTII, PARLAMENTARII SI PRESEDINTE” DE CARTON CE SANTETI….VA E RUSINICA SA O RECUNOASTETI…..SAU VRETI SA MA PEDEPSITII…..VOI ADEVARATII CRIMINALI CE SANTETII…… MAXIMA ZILEI ” NU EXISTA LEGE INPOTRIVA ADEVARULUI „…..

 18. NU VA LASATI INSELATI DE CEI CARE AU POSTAT CELELE DOUA LINKURU RI VA DUC PE O PAGINA CE SE PARE CA ACEST MEDIC NU AR EXISTA- CAUTATIL AICI-http://www.youtube.com/watch?v=BMhuVvL-jCE

 19. Nici eu nu sint adepta tratamentelor conventionale, imi rezolv singura problemele daca apar prin revizuire rapida a tot ce am gindit si am vorbit in ultimele 24 ore si prin meditatie patrund in sferele mai indepartate si caut traumele imprgnate in memoria celulara din incarnarile precedente.

 20. Cauza principală a multor boli se găsește în faptul că ființa umana nu acceptă nici o Pierdere, numai Câștig. Atunci când ea intuiește în diverse situații (stări conflictuale) că ar suferii o Pierdere , acest lucru îi va declanșa o stare emoționala (frică, ură, răutate, invidie etc) la care organismul va produce o reacție biologică, care va schimba chimia organismului, se produce ACIDITATE .Se știe că organismul uman este ușor alcalin și atunci când din diverse motive devine acid se dereglează. Deci Aciditatea va deregla organismul și va duce la boală, manifestată prin diverse simptome (durere, temperatura, tumora etc). Vindecarea organismului presupune în primul rând eliminarea cauzei principale (rezolvarea conflictului care a declanșat senzația de Pierdere). S-ar putea ca conflictul sa se fi întâmplat cu mulți ani în urmă și stările emoționale create, în timp să fi produs o cantitate enormă de energie negativă, manifestată prin Aciditate Aceasta s-a acumulat și amplificat în timp și datorită altor cauze( poluare din apă, aer, mâncare , alte stări conflictuale etc). La un moment dat dereglajul produs de Aciditate v-a declanșa boala. Rezolvarea conflictului inițial și eliminarea gândului de Pierdere din mintea noastră nu este așa de simplu cum s-ar părea. Toți oamenii ar trebui să înțeleagă că Pierderea nu există decât în mintea noastră și că ea se instalează acolo unde nu există DRAGOSTE. Acolo unde există DRAGOSTE nu este : ură, mânie, frică, supărare, adică nu există PIERDERE. Dacă omul ar putea produce DRAGOSTE problema s-ar rezolva rapid și simplu. Dar acest lucru nu este posibil. Singura noastră sursă de DRAGOSTE este DUMNEZEU. Pentru a primi DRAGOSTE de la DUMNEZEU, trebuie să credem în EL, să acceptăm jertfa D-lui ISUS (numai prin ISUS ajungi la DUMNEZEU, pentru că el este singurul mijlocitor între om și DUMNEZEU) și să ne rugăm zilnic pentru DRAGOSTE. Având în noi DRAGOSTE DIVINĂ de tip Agape putem: ierta, ne putem împăca, adica rezolva conflictele vechi sau noi, nu vom urî, nu ne vom mânia sau supăra, nu ne va fi fi frică, deci pentru noi nu v-a mai fi nici o PIERDERE. Astfel boala noastră, dacă a avut la bază un conflict, care a declanșat o stare emoțională, se va vindeca. Bineînțeles, curățirea organismului de toxine acide și hranirea corectă, naturală, cu alimente BIOACTIVE va avea un rol important în perioada de restabilire a stării de sănătate. Practic acest lucru înseamnă o schimbare, un Stil de Viață Sănătos.
  C: Putem spune: există o singură boală: ACIDITATE și un singur remediu ALCALINIZAREA organismului, care se realizează prin satisfacerea corectă a celor 7 nevoi de bază ale organismului uman:
  -1. oxigen
  -2. apă
  -3. hrană
  -4. căldură
  -5. lumină
  -6. somn
  -7. Dragoste Divină

   1. Sa lasam la o parte toate partile negative si sa ne rugam la creatorul nostru bunulDUMNEZEU!!!!sanatate va doresc

   1. Poti folosi linistit ceea ce am scris privitor la aparitia bolilor, chiar te rog sa spui si altora. La Nevoile de Baza ( nevoi vitale pentru organism care nu depind de noi) ar fi trebuit sa mai adaug una: magnetismul terestru si una semi de baza: miscarea ( depinde de vointa noastra. S-a constat de catre cei de la NASA ca atunci cand cosmonautii au petrecut mai mult timp in cosmos , in afara magnetismului terestru ei s-au imbolnavit de diverse boli, cum ar fi osteoporoza, de fapt au acumulat aciditate in corp. Cei ce petrec mai mult timp ( si nu sunt putini) in spatii inchise de beton s-au metal ( stau in case, masini, avioane etc.) unde intensitatea campului magnetic este scazuta, in timp, au probleme de sanatate. de aceea se fac terapi cu magneti ( se poarta bijuterii magenetice sau se magnetizeaza apa cu magneti de neodin. Vezi detalii pe http://www.detoxaminaustria.com, unde vei gasi si cateva produse foarte bune de dezintoxicare pe baza de zeolit nano tehnologic, produse pe care si eu le folosesc. Zeolitul este un produs natural( lasat de Dumnezeu pentru sanatatea oamenilor folosit inca din antichitate, ca si alte produse din natura( extracte din plante si uleiuri esentiale).Aceste sunt terapi lasate de Dumnezeu pentru oameni ( scrie in Biblie despre ele) pe care, din pacate oameni le-au abandonat in favoarea terapiilor pe baza de chimicale care nu vindeca niciodata, doar stabilizeaza bolnavul. Nu trebuie respinsa in totalitate medicina alopata, este necesara in anumite situati cand pacientii sunt in situatii critice pentru a fi stabilizati, dar adevarata vindecare vine de la produsele naturale. Pentru alte detalii legate de sanatate ma poti gasi la: costel_campian@yahoo.com

 21. in calitate de om cu ratiune , nu. OM! ma oripilesc cand vad cati ticniti pot sa existe in jurul meu…dragoste divina autosugestie medicina otravitoare traditionala? eu nu inteleg de unde toata frica asta produsa de medicina bazata pe DOVEZI da…DOVEZI… D O V E Z I. E drept e mult mai spectaculos o vindecare spontana prin autosugestie a dragostei divine decat o vindecare cu chimioterepice (majoritatea cazurilor) de aceea doar stirile spectaculoase devin publice asadar se creeaza impresia cum ca ele ar fi majoritare. Ma intristez cand vad atata limitare in gandire atata orbire fata de adevar , atata lene de a ridica o carte si de afla de fapt baza logica a medicinii alopate. LENE! lenesilor! 🙂 ii doresc medicului acesta un proces de malpraxis foarte fructos

  1. Ma minunez si eu de cand am citit articolul asta cati oameni cu altfel de atitudine decat a mea exista. Nu as merge pana la a le zice ca sunt ticniti, desi si eu am acest reflex. Am ales sa vad toate commenturile si din cand in cand mai ma uit pe ele si ma minunez din nou. E clar ca nu toati oameni pot gandi rational si ca multi au o gandire „magica”, ceea ce nu e neaprat rau. Face parte din diversitatea normala a unei populatii. Problema e ca in cazu asta unii, precum acest doctor, profita en gros de pe seama acestor „fericiti cu duhul”. Si sunt la randul lor super convinsi ca au inspiratie divina si dreptate en gros.Si pacienti, care poate ar avea sanse sa fie salvati cu medicina asta clasica (cu toate nereusitele si imperfectiunile ei, dar totusi bazata pe dovezi) pun botu la jargoane pseude-stiintifice si mor pe capete. Te-ai gandit ca poate e un fel de selectie?

 22. Pt. Vadim si Silviu si alti cu aceeasi parere, le recomand sa citesca: Studiul China de Colin Campbell ( este in l. romana) sau sa intre pe http://www.altamedicina.com sa vada acolo ce spun alti medici vestiti despre cancer si alte boli. Nici odata nu e prea tarziu sa descoperi adevarul.

  1. Mersi pentru informatii. Uite, deja incepem sa avem dialog.

   Problema posibila este data de amestecul intre notiuni din domenii diferite. Asta voiam sa sugerez cu comentariul meu ironic de mai devreme.

   Daca folosim notiuni stiintifice de tipul aciditate hai sa pastram discutia la nivel stiintific si sa lucram cu teoriile acceptate actual. Daca in schimb vrei sa vorbesti despre dragoste divina, atunci va rog sa nu amestecati asta cu aciditatea. Nu duce nicaieri, decat eventual la mistouri si dialogul surzilor.

   Iar prin ultima propozitie sugerezi foarte clar ca tu si acei autori situ deja adevarul. Nu exista nici un loc de dubiu, nu? NU ti se pare ca e o pozitie superioara?

   1. D-l meu, iti propun sa intrii pe site-ul amintit mai sus sa vizionezi filmele si explicatiile de acolo despre cancer si alte boli, apoi sa vezi tot pe acel site ce spune Dr. Horst Muller despre legatura intre boala si emotii . Apoi sa intri pe site-ul http://www.pHmiracleliving.com sa vezi ce spune dr. Robert Young despre Aciditate, sa vezi fotografi facute de acesta pe mostre de sange uman .Dupa ce vei parcurge toata aceasta documentatie putem comenta impreuna daca ce am spus eu merita sa fie luat in seama sau nu.
    Nu vad de ce as avea o pozitie superioara, in primul rand fata de ce cine si de ce? Nu ma cunoaste nimeni de pe acest site, nu am nici un interes financiar sa fac anumite afirmatii, am spus ceea ce eu cred ca e bine sa stie cat mai multi ca sa poata preveni boala si sa nu ajunga in situatia de a cauta cu disperare o solutie pentru asi scapa viata. Cine are intelepciune se va folosi de aceste informatii si si va cauta sa descopere adevarul si nu va cauta aiurea sa faca comentarii care nu isi au rostul despre lucruri pe care nici macar nu le cunosc.

   2. Ar trebui sa mai cititi si alte lucrari asa zis din afara interesului dvs . Mai citit si despre Masaru Emoto , despre Valeriu Popa , Campbell cu Studiul China , cautati sa vedeti ” Cum poti da diabetul inapoi in 30 de zile” aicihttp://myiulia.blogspot.ro/search?updated-max=2013-04-17T15:21:00-07:00&max-results=5 cat si multe alte materiale din alte surse decat cele „traditionale „. Nu neaga nimeni ca medicina a facut pasi mari ,dar au fost facuti pentru ca unii dintre medici si cercetatori si-au dat jos ochelarii de cal .

    Cu stima !

   3. AM o singura intrebare – Un medic oncolog ,care afla ca are „cancer” ar aplica imediat chimicale si operatii si alte tehnici de torura sau ar cauta metode alternative ? Chiar as vrea sa stiu ce ar face ?!

 23. Este logic,corect si foarte adevarat.
  Am trecut prin aceste faze, am aplicat si cred in tot ceeace este scris in articolul despre aparitia si vindecarea cancerului.
  In cazul aparitiei altui conflict socant neasteptat, boala poate reveni in functie de felul acestuia si localizarea la nivel cerebral,nivel care va influenta alta zona(organ) a corpului

 24. Greu de spus,ma gandesc,daca careva din noi am fi in postura de pacient cu ,,cancer”,oare am urmari acel tratament?sau am merge la un spital?Din ,,fotoliul ”apartament-ului e as asimplu sa vorbim….

 25. Ce pot sa ma enerveze toate aceste speculatii de 2 bani , nu ca asa se poate , daca nu sigur asa au fost tratati , de ce mai mor mii sau sute de mii de oameni anual de cancer , sa fim seriosi totusi …..

 26. Oameni buni, FOARTE IMPORTANT! Cititi „Viitor cu cap de mort” de Radu Cinamar. Se poate gasi usor online in pdf. Pentru cei care vor sa inteleaga ce se intampla in lume…

  1. Acelasi lucru l_amcitit si eu pe un sait in limba germana ,tocmai avea un proces pt decesul unei fetite de 13 ani ,undeva in Bayern parca.

 27. este fals.

  „Hamer is charged and convicted in several European countries and is responsible for numerous deaths among his patients.
  His explanation of the GNM contains antisemitic ideology.”

  „After careful study of the literature and other available information, the Study Group for Complementary and Alternative Methods in Cancer (SCAC) and the Swiss Cancer League (SCL) have found no evidence that the assertions of Ryke Geerd Hamer are correct, or that the method of cancer treatment which he propagates is effective. They therefore advise against their use in the treatment of cancer.”

  http://en.wikipedia.org/wiki/Ryke_Geerd_Hamer

 28. Ce tine de declansare pot sa aprob ,daca imi este permis .Ce tine de vindecare ,,da_ti imi voie sa am o doza de scepticism. Ar fi mult prea frumos , sunt de acord atitudinea este f .importanta ,dar nu este suficient . In asemenea momente suntem dispusi sa credem pric ,sa credem in minuni . Minunile exist dar sunt rare .

 29. Cea mai buna terapie si medicamentatie este AUTOSUGESTIA, uite c- am spus-o eu daca astia nu vor sa o predea in scoli fiindca vor pierde multi bani, sic

 30. Interesant… Unii vorbesc despre cum ar vrea sa fie lumea, altii vorbesc despre niste articole scrise de altii.

  Sa o luam altfel cu minunile si alte astea: daca copilul, fratele, sora, parintele unuia care scrie pe aici ar fi bolnav de asa ceva (Doamne fereste!), ce i-ati spune sa faca ? Sa stea si sa se sugestioneze ca e de bine ? Sa isi aduca aminte ca boala ar putea sa ii fie cauzata de stresul ca i-a dat cu ardei iute pe gura cand era mic ? Si sa faca ce ? Sa isi ceara iertare in genunchi si gata ? Ii trece cancerul ???

  Chestiile astea au intrat in componenta caracterului. Daca le intelegi, nu inseamna ca le si vindeci. Si nu incepeti cu faptul ca atunci cand sunteti raciti va sugestionati ca nu sunteti de fapt raciti si ca o sa va treaca peste cateva zile, cand trece ea de obicei.

  E gratis sa dai sfaturi. E o prostie sa ii asculti pe toti…

  1. imi pare rau, si mama mea a decedat acum 2 luni tot cu cancer la esofag, dar a fost un mare exemplu pentru toti. medicii au fost uimiti mereu de evolutia ei, doar eu si sotul i-am fost alaturi, abandonata total de restul familiei, iar ea spunea mereu ca vrea sa traiasca si sa-mi vada copiii cat mai mult, se lega mereu de cate unul, sa-l vada mergand, sa-l vada alergand, sa-l vada la gradi, apoi la scoala… apoi a aparut al 2-lea cu care la fel, dar s-a oprit pana la gradi unde inca este. apoi a aflat ca voi mai avea unul si a spus doar ca-si doreste sa-l vada si pe el, atunci a intervenit decaderea si nu a mai luptat, drept urmare am pierdut-o. i-am fost alaturi cat am putut, mereu spunea ca este cel de-al 4-lea copil al meu. cat a inteles ca trebuie sa lupte cu boala si ca vrea sa traiasca a fost un miracol pentru medicina. dupa a 2-a mare operatie cu metastaze la plamani si stenoza esofagiana mi-a spus dr ca va mai trai 1-2 luni, iar ea s-a stins dupa 6 ani si jumatate… timp in care a avut un stend pe esofag, apoi inlocuit, apoi i s-a pus gastrostoma, dupa care au fost tot inlocuite si acestea… inteleg foarte bine ce inseamna aceasta lupta si orice bolnav de cancer are foarte mare nevoie de sustinere si intelegere, pe langa o foarte mare liniste. sanatate tuturor!

 31. Am avut 2 cazuri de cancer in familie si tratamentul conventional (medicina clasica) a dat gres in ambele cazuri. Cel cu psihic mai slab a murit la un an de la diagnostic, cel cu psihic mai puternic la 5 ani de la diagnostic. Ce pot sa confirm este ca anterior aparitiei bolii a existat in ambele cazuri un soc emotional puternic (suparari mari). Chiar se spune ca aceasta boala, cancerul, este „boala supararii”.
  Simplul motiv ca acestui doctor german i se pun atatea bete in roate imi ridica un semn de intrebare foarte mare.
  In mod normal, in cazul acestei boli ar trebui acceptate toate formele de terapie, pentru ca nici o forma de terapie nu garanteaza succesul 100%.
  Mi se pare o aroganta din partea medicinei clasice sa excluda celelate forme de terapie. Pe ce baza?

 32. Avem 2 corpuri. Fizic si energetic. Corpul fizic este o dublura a celui energetic. Daca se declanseaza o tulburare pe plan spiritual, emptional…corpul fizic v-a reactiona pe masura. esti ceea ce gandesti. Din pacate saupoate din fericire nu stim cu totii aceste lucruri ori nu trebuie sa le stim. Stim din diverse surse ca apa este direct influentabila de gandurile noastre (exista documentare) iar corpul nostru detine 70% apa. Daca daca noi putem influnta aceasta apa atat in mod pozitiv cat si negativ iar corpul nostru fizic este o dublura a celui energetic..
  nu vad niciun motiv sa nu ne putem autovindeca.

 33. HELLOOOOOO! 🙂 🙂 🙂 RECOMAND si SANATATE CU IGIENA NATURALA (igienismul) Dr.HERBERT M.SHELTON .Sunt o multitudine de carti,cd cu o infinitate de informatii valoroase care TREBUIE sa ajunga la toata lumea de pe tera. 🙂 😉

 34. In urma unor accidentari fizice, aveam dureri la genunchiul stang, prin urmare, am mers la doctor pentru o investigatie. La radiografie si RMN s-a vazut clar ca e vorba de o contuzie de ligamente incrucisate, contuzie de menisc…fapt ce ar fi trebuit operat (dupa parerea unui medic ortoped). La indicatia medicului ce mi-a recomandat operatia, am fost sa consult un medic ortoped specialist in genunchi, dl doctor Fundulea de la Spitalul Colentina. Ajuns la acest medic, avand la mine toate analizele pregatite, el m-a intervievat asupra simptomelor la nivelul genunchiului, in diverse conditii de mers. Intr-un final s-a uitat si pe RMN si a zis ca lipsesc unele imagini de pe film ce ar fi evidentiat mai bine problema. La final mi-a zis ca acea contuzie e una minora si ca genunchiul e destul de solid..fapt ce contrazice vehement rezultatul de pe RMN, si ca nu am nimic ..si ca pot sa-l fortez..prin diverse activitati fizice. Din momentul in care am iesit din cabinetul dansului nu am mai avut nici o durere, nici un simptom..si la orice mica lovire a genunchiului, gandesc ca nu are nimic..si automat durerea dispare. Creierul e cel mai puternic organ din corpul omenesc si trebuie sa invatam sa-l utilizam.

 35. Am vazut ca sunt parari pro si contra!Dar…daca fac un remember al vietii mamei mele,care apropo…e moarta de 1 an jumate,concluzionez ca pana la urma are dreptate!Sa va spun totusi despre ce vorbesc.Mama s-a operat de cancer la organele genitale la 39 de ani.A fost un succes.Nu stiu motivatiile de atunci dar stiu ca s-a chinuit un an sa-si revina!Dar de la 39 de ani A inceput sa aiba o viata sanatoasa.Adica fara prajeli,fara mancare grasa,cu suplimente naturale,multe fructe si muuuult optimism! Nu a mai avut nici o problema de sanatate pana la 62 de ani.Pana intr-o zi….cand sora mea a anuntat-o ca divorteaza dupa 12 ani de mariaj.Trebuie sa stiti ca ea,sora mea era IUBIREA EI .L-a iubit ff mult pe ginerele ei si nu a putut sub nici o forma sa inteleaga de ce.Eu mi-am spus ca …se intampla!Dar ea a suferit asa de tare…ca s-a imbolnavit.Dar asa….rapid!Azi mi-a spus ca o doare in dreapta tare,maine o internez sa vd ce are,si poimaine mi se spune ca are cancer cu metastaze la ficat.Am ramas ….masca!Si pe ea nu o interesa prea tare ce are,ci…ce s-a mai intamplat cu sora-mea!De-asta inclin sa cred ca are dreptate!A fost un soc prea mare,la care nu se astepta si de aceea s-a intamplat nenorocirea!Si culmeea…Tot la sora-mea s-a gandit pina in ultima clipa!Tot ce am relatat a fost pe scurt,dar de fapt e o intreaga telenovela!
  ;

 36. Ce am mai avea de spus: suntem cobaii unei intregi industrii-cea farmaceutica si a medicinei tributare altor interese decat sanatatea pacientilor. Daca marea majoritate a bolnavilor ar apela la metodele dr. Hamer sistemul medical ce-ar mai avea de tratat? Sunt convinsa ca exista destule descoperiri si in alte domenii, dar care datorita intereselor meschine ale marilor concerne au stampila de interzis!

 37. Apreciez ca este adevarat, ca bazele a ceea ce se numeste „NOUA MEDICINA”, pentru care Doctorul german Ryke HAMER, este desconsiderat de ceilalti doctori, dupa care i se retrage dreptul de a mai profesa , pentru ca perturba afacerile marilor companii farmaceutice, care, pentru a supravietui, trebuie sa vanda anual citostatice, vaccinuri, medicamente. Este trist ca in lume, Germania!?, se petrec asemenea lucruri!?. Felicitari si mult succes Dr.-lui, german Ryke HAMER!

 38. […] Dr. Hamer a fost persecutat si hartuit timp de 25 ani, in special de catre autoritatile germane si de catre cele fraceze. Din 1997, Dr. Hamer locuieste in exil in Spania, unde isi continua cercetarile si continua sa se lupte pentru recunoasterea oficiala a “New Medicine”. Insa, din moment ce Facultatea de Medicina a Universitatii din Tübingen isi mentine tactica de amanare, pacientilor din intreaga lume le este refuzat dreptul de a beneficia de descoperirile revolutionare ale Dr. Hamer.Alte detalii şi un documentar aici. http://dantanasescu.ro/2013/11/09/noua-medicina-germanica.html Sursa https://2blackjack1.wordpress.com/2011/11/26/descoperiri-uluitoare-despre-adevaratele-cauze-ale-cance… […]

 39. Ce eate foarte ciudat eate ca desi in adancul sufletului speram si simtim ca dr Hamer are dreptate, tot noi insine suntem sufocati de „realitatea mediatica ” a imbecililor care ne conduc si sunt tot odata si ” formatori de opinie ” . Sper ca la un moment dat vom incepe sa ne dam voie sa gandim si cu capul nostru, sa avem incredere in noi insine si sa actionam ca atare si anume sa invatam sa trecem peste cotidian si sa ascultam parerea si invataturile unor oameni care inafara faptului ca sunt foarte buni in ceea ce fac, NU au uitat ca sunt oameni. Este ceea ce incercau bunicii nostri sa ne spuna prin ” este om bun….. „. Doamne ajuta !

 40. din cauza medicamentelor de tensiune eram sa dau ortul popii de doua ori. acum am renuntat la ele, si sint atenta la ce maninc si beau. mai bine mor de moarte naturala, decit otravita cu medicamente.

 41. Am aflat de acest articol acum o ora jumatate si am stat sa citesc tot, inclusiv comentarile. Am 26 de ani si din tot ce am citit aici mi-am facut cateva pareri si am luat in considerare toate, dar toate variantele. Cativa mai sus au avut mare dreptate cand au zis ca e nevoie de toate tratamentele cand e vorba de cancer, atitudine pozitiva si cate putin din medicamentatie naturala si din cea chimica(sa nu uitam ca chimioterapia iti omoara celulele canceroase, dar si celulele sanatoase). Nu exista niciun tratament care sa aiba o rata de succes care sa te faca sa iei o decizie imediat cand afli de el. Daca citesti cu atentie articoluul o sa vezi ca scrie ca cei saraci sunt mai mult predispusi la imbolnavire. Adica oameni buni poate trebuie sa muncim ca sa traim, nu sa traim ca sa muncim. Atunci cand iti vine vremea parasesti aceasta viata(despre care esti sigur ca exista) nu cred ca te gandesti la ce ai agonisit tu o viata ci cum ti-ai trait aceasta viata. Sunt sigur ca sunt o gramada care nu sunt de acord cu cele relatate de mine, dar un sfat prietenesc de un „pustan” de 26 de ani. Daca o sa ajungi intr-o situatie in care sa teimbolnavesti rau nu cred ca atunci o sa te mai gandesti ce tratament esti tu de acord si ce nu, ci o sa cauti orice tratament pt a reusi sa ajungi la ceea ce numesc eu o moarte cat mai tarzie. Va uresc o viata cu o atitudine cat mai pozitiva, cu relaxari cat mai multe si cu cat de mult timp pentru VOI posibil! Sa fim sanatori cu totii! Va pup 😉

 42. Total de acord…eu am refuzat si radio terapua si chimioterapia si pot spune ca dupa un an de zile de la operatie ( glosectomie ) ma simt excelent…Un mare merit este al doctorului chirurg….

 43. eu nu inteleg de ce nu se poate trata canceru de sange(leucemia acuta),avem tehnologia avansata telefoane de ultima generatie tablete dar cancerul? din nefericire pierdem persoane dragi din cauza acestei boli

 44. Eu ma bucur ca exista astfel de „medici”. Tratamentul propus de ei contribuie la selectia naturala, pt ca trebuie sa fii absolut idiot ca sa crezi asemenea tampenii, doar pt ca suna fain, fara sa mai treci prin filtrul logicii. si traim intr-o lume mult prea plina de idioti

 45. Reblogged this on MiMi's Blog and commented:
  O informatie care mi se pare foarte valoroasa…sustine teoria faptului ca ceea ce gandesti (ceea ce permiti sa te afecteze) se reflecta la maxim in ceea ce esti… so, have a look…

 46. Ce pacat ca fabricantii de otravuri farmaceutice nu vor accepta niciodata o astfel de medicina. Cred in ceea ce acest medic a constatat. Dar cum sa popularizam sfaturile lui? Si cum sa decidem lumea sa nu se mai otaveasca cu toate produsele chimice de pe piata?!

 47. citind toate comment-urile am observat ca cei pro medici ii jignesc pe ceilalti,facandu-i prosti,idioti,retardati etc.,iar cei ce cred in autovindecarea,autosugestia,remedii naturiste sunt mult mai pasnici si transmit ganduri bune tuturor.Cu asta am spus TOT!!!

 48. Hamer are in mare merit si anume ca a reusit sa faca legatura dintre emotia care este resimtit de o persoana si manifestarile care se produc in corp. Cunoscand este informatii e ca si cum ai fi fost la cursul de mecanica inainte se scoala de soferi unde ti se arata functia butoanelor de pe bord. Emotiile sunt butoanele corpului uman. Corpul este masina sufletului cu ajutorul caruia se manifesta in aceasta lume materiala. Corpul nu face altceva decat sa se adapteze in functie de starea emotionala asigurand supravietuirea in aceea situatie de viata care este retrait conflictual. Cei care vor vindecare trebuie sa stie cum functioneaza corpul lor dar totodata trebuie sa-si constientizeze emotiile retraite conflictual. Adevarata vindecare apara numai daca persoana in cauza isi rezolva frica vizavi de situatia care i-a provocat emotia, prin acest mod dispare definitiv.
  Cat despre medicina, pentru cei care isi pun intrebari recomand un scurt filmulet:
  partea 1: https://www.youtube.com/watch?v=o9W3-76Q0nQ
  partea 2: https://www.youtube.com/watch?v=SOqUckfgY30 – apare si Hamer in minutul 5.
  Chiar daca s-ar aplica teoria lui Hamer este nevoie de medici, mai ales cei ambulatorii si pentru a da un diagnostic corect care sa fie la baza identificarii conflictului, nemaivorbind de chirurgi care sunt indispensabili in unele situatii in care faza de vindecare este urata.

 49. intotdeauna am simtit exact ce spune medical asta…….poate doar din alta perspectiva…….in sensul ca sunt sigura ca DUMNEZEU NE-A DAT TOATE MECANISMELE PT AUTOVINDECARE…..trebuie doar sa descoperim care sunt ele si cum functioneaza……..

 50. EU CRED CEEA CE SCRIE DE DL.HAMER si eu am trecut peste asa ceva acum 32 de ani cand medicina nu era asa avansata nu se stia atatea lucruri despre aceasta boala.eu nu mam gandit nici o clipa la ceea ce am,am spus mereu ca sunt in mana lui D-zeu si daca vrea sa mai traiesc voi mai trai psihic am fost foarte optimista si au trecut 32 de ani.profesorul Luca care ma operat ia spus sotului si fratelui meu ca eu niciodata de aceasta boala nu voi muri ca nu a avut nici o pacienta asa otimista ca mine si asa este.acum recent am un vecin care a avut si el probleme cu cancerul si o perioada de timp buna nu iesea din casa nu vb cu nimeni era distrus.int-o seara lam vaut si iam povestit prin ce am trecut si eu si ca la acesta boala psihicul conteaza sa nu ga ndeasca mereu la boala si au trecut niste ani si este bine.dar vreu sa va spun ceva daca ar mai fi sa mi se mai intoarca vreodata aceasta boala sigur eu chimioterapia asa refuzao nu am incredere DELOC in asa ceva

 51. eliza ghita :
  ESTE INTERESANT SI UN ADEVAR.OMUL SE IMBOLNAVESTE SI SE POATE VINDECA DATORITA MENTALULUI. MULTE PUTERI DETINE OMUL CARE ESTE CREAT DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI DUMNEZEU. TREBUIE DOAR SA FACEM UN BILANT REAL AL INTAMPLARILOR CARE AU GENERAT BOALA SI SA NE CONCENTRAM
  CU SUFLETUL SI MINTEA LA UNISON,ASA CUM TREBUIE FACUTA O RUGA. ASTFEL SUNT CONVINSA CA NE VINDECAM. GANDIREA POZITIVA SI IERTAREA STAU LA BAZA UNEI RUGI CORECTE SI PUTEM IERTA ORICE SI PE ORICINE DACA DORIM CU TOT DINADINSUL SA NE VINDECAM.ASTFEL NE PUTEM ELIMINA DIN CORP ELEMENTELE GENERETOARE ALE BOLII.ANIMALELE PRIN SIMPATIE POT LUA ASUPRA LOR BOALA STAPANULUI. SANATATE TUTUROR.

 52. Uffffff, pe cine sa mai cred? Aproape toate comentariile sunt pline de greseli de ortografie, unele chiar ” penale „. Cum poate un om care nu stie sa scrie romanaste corect sa dea sfaturi medicale? . Poate avea credibilitate? Unii chiar lasa semne ca ar avea pregatire medicala…….

 53. Foarte bun articolul si sunt de acord cu tot ce a spus acest doctor.Am avut doua cazuri de cancer in familie,bunicii mei materni au murit dupa doi ani de tratamente si operatii.Eu eram mica atunci dar imi amintesc perfect cat s-au chinuit si cata suferinta au indurat.Primul a murit bunicul meu de cancer la plamani,fuma foarte mult si au spus ca asta i-a adus sfarsitul dar nu a spus nimeni ca era foarte suparat inainte de declansarea bolii.Dupa un timp, a murit si bunica mea de cancer la ovare,de suparare,de necazuri,nu stiu dar cert este ca s-a stins imediat dupa el.Eu cand am crescut ,m-am temut mult timp sa nu fac si eu aceasta boala, mi-era frica de moarte sa ajung sa sufar la fel ca ei.Cand m-am casatorit,am aflat de la sotul meu ca ambii socri sunt bolnavi de cancer,unul la ficat si celalalt la rinichi,dar au incercat sa fie optimisti si traiesc si astazi langa noi.Ce conteaza este starea de spirit,daca clachezi,esti terminat!Asa ca am invatat un lucru de la ei,traieste-ti viata si nu te mai gandi la ziua de maine.Mai devreme sau mai tarziu tot vom muri,conteaza cum am trait pana atunci!Carpe diem!

 54. Sunt de acord cu Dr. Hamer… si m-am bazat pe un lucru care ma face sa cred ca acesta are dreptate…de ce atunci cand o persoana trece prin emotii puternice,chiar pozitive apare starea de lesin, stare care poate duce chiar la coma, persoane perfect sanatoase…daca tot ce se intampla cu corpul nostru nu are legatura in cea mai mare parte cu creierul,daca suntem sanatosi si inaintea si dupa analize detaliate ale organismului, cum puteti explica acest „fenomen” ??? De ce atunci cand ne pregatim emotional pentru orice eveniment, fericit sau nu tocmai…trecem mai usor peste? Deoarece creierul nostru e capabil sa coordoneze singur tot ceea ce se intampla cu corpul nostru fara alte „droguri” pe care toti medicii ni le baga „fortat” pe gat…bv doctorului, cei ce il ponegresc o fac pentru ca nu sunt capabili sa inteleaga ceea ce vrea doctorul sa spuna defact…si am citit anterior un comentariu in care cineva spunea sa luam in calcul un lucru : toti cei ce „promoveaza” stiinta aduc jigniri celor ce sunt de acord cu dr. Hamer in timp ce acestia din urma observam gandirea pozitiva pe care o au si faptul ca transmit doar ganduri bune celor din jur, fara a aduce insulte celor care se afla de „cealalta parte”.

 55. Nimeni nu te obliga sa fii adeptul unei anumite teorii!
  Este o regula demonstrata, omul are parte de ceea in ce crede, nu exista un adevar suprem!
  Daca iti e frica de ceva, atragi acel lucru. Daca crezi in ceva, atargi fortele spre tine.
  Coelho scria: „Când îţi doreşti ceva cu adevărat, Universul întreg conspiră în favoarea ta.” Atunci trebuie sa vrei sa te vindeci si sa cauti solutii, sa crezi in forta lor si vei avea rezultat. Daca crezi ca medicina traditionala te va ajuta, asa va fi. Daca crezi ca gindirea pozitiva, tot este adevarat si daca vrei sa le imbini pe ambele, este o alegere corecta, deoarece tu crezi in forta lor si aceasta deja genereaza un impuls optimist, care te va duce spre vindecare.
  Fa ceea ce-ti place si in ce crezi si cum au spus multi sustinatori mai sus, ascuta-te pe tine si cei in care ai incredere, nu pe cei cu interese!

  Realitatea e aceea in care crezi tu, si tu ai dreptate!!!

  Nu oblig pe nimeni sa-mi dea dreptate, si daca va spune cineva ca sunt nu stiu cum… si vorbesc aberatii, n-are decit, deoarece are studii medicale si stie termeni mai sofisticati, eu nu am si nu detin asa vocabular.

  Respect medicii, si recunosc, ca sunt cazuri cind este nevoie de ajutor medical, si le multumesc pentru ca salveaza vieti, si ma inchin in fata acelor medici sinceri si devotati, care isi respecta juramintul si care depun suflet in ceea ce fac.Din pacate sunt putini!!!

  Un exemplu medical actual: medicul pediatru la care mergem, nu obisnuieste sa recomande antibiotice fara analize de singe, decit in cazuri extrem de urgente.(Bine de stiut pentru multi parinti! Caci in ultimul timp antibioticele se dau si ca „metoda de prevenire”, dar ce fac in organism se stie? Iata un articol interesant la tema: http://www.vindecator.com/trateaza-raceala-100-natural/)

  Si este un medic care demult a parasit sistemul de spital, haituit de unii carora nu le place, ca nu are taxa, ca poate primi si la 2 noaptea daca e o urgenta, ea pur si simplu iubeste foarte mult copiii, iar cabinetul unde primeste e mai degraba o camera de copii cu tot necesarul, decit un cabinet medical.
  Da, in conditii necesare, te trimite la spital, e medic pediatru, nu poate trata orice.
  Unii o acuza de anumite urmari ale tartamentelor mai putin reusite, dar dragii mei oare la spitale nu mor copii si nu ramin bolnavi pe viata din cauza greselii medicale?
  De ce cind primeste copilul vaccin, cind te operezi sau primesti anumite medicamente tu semnezi ca accepti si daca refuzi , tot tu semnezi ca iti asumi responsabilitatea?
  Dar cine isi asuma responsabilutatea cind se intimpla ceva, doctorul??? Hell no, ei vor inventa orice, dar nu vor accepta adevarul, caci sunt impusi sa ne convinga contrariul, altfel isi pierd bucatica precum si doctotul vizat in articol.

  Va doresc sa fiti sanatosi si sa mergeti la mare, munte, in calatorii turistice, sa iubiti viata si ea va raspunde la fel!!!

 56. Ignoranta umple cimitirele. E de ajuns sa citesti ce scrie Wikipedia despre el… Daca ajungi sa omori oameni care puteu fi salvati, inseamna ca metoda ta e BS.

 57. Anul trecut in aprilie am fost diagnosticata cu cancer-col uterin. Am facut chimioterapie, radioterapie si brahiterapie. M- am simtit foarte rau , am facut si alte complcatii avand in vedere ca am anemie megaloblastica cu deficit de vit b12. Mi-a scazut hemoblobina la 7, a trebuit sa-mi dea sange, am facut enterocolita…
  Lunile aprilie, mai si iunie au fost cele mai groaznice luni din viata mea.
  La inceput, cand am aflat diagnosticul, m-am documentat despre boala despre evolutia ei, cu imagini, care fara sa vrei,iti inunda mintea. Mi-am spus ca trebuie sa trec peste asta, sa nu ma las, sa lupt si iar sa lupt sa-mi revin. Am fost intotdeauna o luptatoare,… lucrez in invatamant din 1980 si in invatamantul special din 1996 cu elevi de 14-19 ani, le-am inspirit multa incredere in viata, am facut f multe activitati ca sa-i ajut si-am observant ca am reusit, am fost iubita de ei in tot ce faceam…
  M-am gandit , ce sa fac? Cum sa trec mai departe? Alaturi mi-a fost familia, cele 3 fiice ale mele, surorile mele, fratii mei si sotul.
  Am luat viata mea, fila cu fila si ma tot gandeam de unde totul s-a intors pe dos, de unde nu mai functioneaza bine…si mi-am zis: am nevoie de ajutor. Dar imi spuneam tot timpul ca stiu sa-mi coordonez singura mintea..
  La primirea diagnosticului mi-am zis ca numai Dumnezeu si Maica Sfanta ma mai poate salva. M-am rugat sa intalnesc pe cineva care sa ma ajute..
  Am avut sansa sa dau peste un terapeut care m-a ajutat f mult sa gandesc pozitiv, M-a facut sa inteleg unde gresesc, sa-mi coordonez mintea si sa trec mai departe, ca mai am multe lucruri de facut in viata…

  La ultimele analize: markarii tumorali si RMN-urile abdominal si pelvian , au iesit bine si f bine, asa ca doctorul are dreptate, numai persoana in cauza poate sa se ajute , dar cu ajutor, pentru ca nu poti sa treci peste acele perioade singur, nu ai puterea necesara sa invingi creierul bolnav. Mi-am schimbat total gandirea si alimentatia.
  LA MULTI ANI!

 58. Mda. e adevărat, dar nu e nimic nou. Din cate inteleg din comentarii, cineva din Romania are interese financiare prin postarea acestui articol – sa faca niste cursuri cu plata si sa incaseze niste bani. Se pare ca acesta e rostul acestui articol. Oameni buni, nu va lasati prostiti…

  1. Pt asta ai cap si minte ca sa iei o decizie. Pan la urma orice srudiu costa … util sau inutil …pan si de la un film poti iesi dezamagit si nimeni nu-ti intoarce costul biletului… Tine de fiecare din noi … Car despre puterea mintii, fara indoiala e adevarat.

 59. Felicitari tuturor care scriu in toate blogurile lor si pe unde pot pe internet despre ADEVAR!!!!! ROSTUL informatiei este sa se raspandeasca si haideti sa raspandim pozitivism, speranta reala de viata si informatie corecta,…. ca de negativism , chimioterapii si dependente chimice este deja prea plin acest spatiu informational, pentru a putea continua o viata decenta pe pamant.
  Decat sa platesti o chimioterapie ostila vietii plateste un curs pentru viata si o comunicare umana de la suflet la suflet.
  Eu o sa fac cursul pentru mine si familia mea si il consider cea mai buna investitie. Decat sa dai bani in industria farmaceutica mai bine intr-un curs noninvaziv si pacifist pentru corp suflet si minte:)
  Dumnezeu sa va binecuvanteze cu intelepciune si pricepere pe toti cei care au scris si citit aceste informatii.

 60. Am inteles din prima parte a articolului ca , cauza aparitiei cancerului ar fi stresul.Ce
  explicatie la indemana oricui a gasit acest doctor! V-as intreba la ce fel se stres au fost supusi copilasii de diverse varste fragede care sufera sau chiar au decedat de diverse forme de cancer? Mie personal mi se pare crima , daca nu genocid sa sfatuiesti oamenii sa nu apeleze la tratamente in cazul in care sufera de o boala atat de cumplita!

  1. Da Stefania,ai perfecta dreptate!Ce stress,ce socuri psihoemotionale sufera un bebelus care se inbolnaveste de cancer?!Aici e o lacuna a teorii dr.Hamer care nu este explicate sau este uitata in mod voit.NIMIC NU E PERFECT PE LUMEA ASTA!

  2. Un copil poate face la fel de bine un soc psihoemotional conflictual (conflict de separare, conflict de teama de moarte cand mama este in depresie sau absenta), de asemenea unii copii sau chiar bebelusi preiau conflictele nerezolvate ale mamei!
   Mai multe explicatii (dar nu toate!) aici:

   Mai informati-va!

   1. Fiind o „minte deschisa” (termen care l-am tradus din engleza pentru uzul tau personal) m-am documentat,adica am vizionat filmuletul unde medicul respectiv se refera sub 2% din durata expunerii la subiectul emisiunii „Cancerul la copii,ceea ce nu izbuteste sa convinga pe nimeni despre aplicarea (FORTATA) a pricipiilor din NMG si la copii.Consultati un pediatru sau psihiatru si va va confirma ca un bebelus de pana la 1 an sau mai mare,are active numai niste functii primare :hrana,somn si eliminare.Il doare in cot de conflictele din familie,nici nu are constienta necesara sa le inteleaga,iar in ceea ce priveste afirmatia ca un copil batut face cancer,cine se apuca sa bata un bebelus?!
    In privinta informarii incercati sa va explicate de ce un medic primar sau macar specialist in oncologie nu s-a hazardat sa intre in polemica pe tema acestei teorii hazardate si partial nefondate.Pentru ca a considerat ca e sub demnitatea lui profesionala si ca are altceva mai bun de facut decat sa lectureze naivitati sau speculatii.Am toata compasiunea pentru acesti bolnavi care sufera de aceasta crunta boala,le urez sa aiba credinta (30% dintr-o vindecare se bazeza pe credinta) si sa nu uite postulatul: 80% din cancere se datoreaza FACTORILOR DE MEDIU (hrana,poluare,stres,etc),
    iar peste 6% din cancerele,cert,diagnosticate se vindeca spontan.

   2. ioan marinescu :
    80% din cancere se datoreaza FACTORILOR DE MEDIU (hrana,poluare,stres,etc),
    iar peste 6% din cancerele,cert,diagnosticate se vindeca spontan.

    Chiar daca ar fi sa ramanem doar la nivel de teorie, tot e mai valabila cea a lui Hamer, cu bebelusii sau copiii mici care preiau din conflictele mamei sau care dezvolta chiar propriile lor conflicte de abandon sau de frica de moarte (cand sunt pusi sa doarma singuri de la varsta de doua saptamani, de ex.!!!), e mult mai credibila decat teoria dvs. cu hrana, poluarea si stresul, avand in vedere ca bebelusul e alaptat, nu prea e expus la poluare si nici nu are prea mult stres daca dvs. ii atribuiti numai „functii primare”… e o perspectiva limitata.
    In plus, Hamer a spus mereu -si dr. Crina Veres explica bine acest lucru- ca un cancer este un program biologic cu sens de adaptare a asteptarilor noastre la realitate, un program pe care creierul nostru il ruleaza dupa un astfel de conflict care ne da mai intai lumea peste cap si ne cere sa ne adaptam la realitatea care ne inconjoara. Hrana, poluarea si stresul pot avea cel mult efect oxidativ grav asupra celulelor noastre, lucru care -in cazul pornirii unui astfel de program biologic- ingreuneaza „vindecarea”, adica incheierea programului biologic dupa rezolvarea conflictului. Sunt multi factori implicati, iar un medic cu pregatire oncologica clasica nu are un tratament REAL, nu are habar de altceva decat de implementarea „protocolului” de chimio”terapie” si radiatii, singurul pe care-l cunoaste.
    Mai multe informatii aici:http://piersicuta.blogspot.de/2013/11/genocid-legalizat-prin-citostatice.html

   3. Clinicile oncologice sunt pline de copii care au trait in mijlocul unei familii fericite,lipsite de cel mai mic conflict psihotraumatizant,care-si iubeau copilul ca pe ochii din cap,ii asigurau un climat cat mai propice pentru o desvoltare cat mai sanatoasa si totusi s-au inbolnavit de cancer.Acesti parinti VA RECUZA.
    In alta ordine de idei,daca un om care traieste fericit,,fara conflicte psihoemotionale, se hraneste cu alimente care contin nitriti (carne procesata),din acestia, ajunsi in sistemul digestiv se sintetizeaza NITROZAMINELE,substante cu potential puternic oncogen si acest om va constata ca are cancer cu toata fericirea lui.Un fumator fericit,la fel.
    Sa nu mai vorbim – in acest DIALOG AL SURZILOR ;la care eu renunt – de problema bolilor infectioase care pot fi contractate de orice individ al carui mental nu e afectat in nici un fel de evenimente psihotraumatizante.SI UN OM FERICIT POATE LUA O GRIPA.Virusului gripal nu-I pasa daca esti fericit sau depresiv.

   4. Tocmai conflictele „psihotraumatizante” neidentificate si deci nerezolvate raman in subconstient si fac ravagii, deci nu puteti vorbi de lipsa acestora doar fiindca nu se manifestau in mod vadit! A-si iubi copilul nu exclude existenta unor conflicte personale imense si neconstientizate in bagajul psihoemotional al parintilor. Categoric ca pt. acesti parinti este o usurare sa poata da vina pe factori exteriori cand li se imbolnaveste copilul (de aceea ei si apeleaza intotdeauna la autoritati exterioare care sa le „vindece” copilul), dar adevarata sanatate nu se obtine asa, ci doar prin asumarea raspunderii pentru propria viata.
    Inca o data (am explicat si mai sus): NU EXISTA boli „infectioase”. Virusul gripal, inainte de a „infecta” pe cineva, trebuie mai intai sa fi fost izolat si sa se fi dovedit in mod stiintific ca provoaca vreo gripa. Ceea ce inca nu s-a intamplat:
    http://piersicuta.blogspot.de/2013/08/minciunile-profitabile-ale-stiintei.html

   5. Am facut doua semestre de MICROBIOLOGIE la facultate si nu pot fi de acord cu elucubratiile speculative-hazardate a unor „ilustri” necunoscuti care cauta sa-si faca autopropaganda prin lansarea unor teorii menite sa impresioneze naivii si care nu au o baza stiintifica demonstrabila sau repetabila de alti cercetatori.
    In ceea ce priveste bebelusii, afirmatiile privind conflictele din subcontientul parintilor care le afecteaza mentalul lor(sic!) si astfel se imbolnavesc de cancer sunt pure speculatii,nedovedite clinic (nu se citeaza nici un caz real de cancer la bebelusi provocat de psihotraumatismele subconstiente ale parintilor) si deci pentru mine si pentru altii care nu se aventureaza in probleme medicale fara cunostinte medicale sumare,aceste afirmatii ale celor care „canta ca tiganul,dupa ureche,fara sa stie notele” raman pure ABERATII SPECULATIVE.Si cu asta am parasit acest multidialog al SURZILOR!

 61. Dr.Hamer a descoperit America dupa ce in credinta populara romaneasca, de cateva sute de ani bune ,se spunea „a murit de inima rea”! Aceasta „inima rea” nu e altceva decat socul psihoemotional produs de moartea unei rude apropiate sau a cuiva iubit sau stresul produs de alte evenimente nefericite: incendiul casei,ramanerea fara slujba,divort,etc),care scade dramatic capacitatea sistemului imunitar de a elimina celulele canceroase,care se inmultesc si astfel se
  ajunge la aparitia tumorii.
  Limitele dr.Hamer sunt puse in evidenta de faptul ca teoria lui este INEFICIENTA in cazul bolilor infectioase!Acest fapt ori nu a fost obsevat de comentatori,ori adeptii si entuziastii sustinatori se feresc ca dracu de tamaie ca sa-l dea pe pagina.
  Ce pot sa va spun ,ca un rezultat a observatiile personale ,este ca EXTROVERTITII care sunt bonavi de cancer,au o durata de supravietuire mai mare decat cea a INTROVERTITILOR.Asta asa ca de capac la influenta mentalului asupra evolutiei bolii

  1. @ Ioan Marinescu: nu exista boli infectioase. Inca nu ati descoperit frauda din spatele acestei dogme menite sa ne tina pe toti in inchisoarea gandirii si cu frica permanenta de a nu fi „infectati”?? Mai informati-va citind articole scrise de niste oameni cu pregatire in medicina si biologie:
   http://piersicuta.blogspot.de/2013/08/minciunile-profitabile-ale-stiintei.html
   http://piersicuta.blogspot.de/2013/03/virusurile-si-bacteriile-schimbarea.html
   http://piersicuta.blogspot.de/2013/09/boala-ca-proces-de-vindecare-si.html

 62. Dr. Ryke Geerd Hamer – povestea nespusă
  După ce mai întâi Dirk Hamer, (fiul său) a fost expulzat din Italia, având diverse probleme cu autorităţile, în seara zilei de 17 august 1978 el se afla sub puntea unui iaht ancorat în apropiere de Insula Corsica. Datorită unui complex de împrejurări, aristocratul italian Vittorio Emanuele se afla în stare de ebrietate pe yahtul învecinat şi plănuia să îl împuşte pe fiul doctorului său personal care a intenţionat să folosească barca gonflabilă de pe yaht fără permisiunea explicită a proprietarului (Vittorio). Dirk Hamer nu a fost în nici un caz ţinta acestui atac armat. Glonţul tras din arma lui Vittorio Emanuele a parcurs drumul de pe yahtul unde se afla el, spre celălalt yaht dar nu şi-a atins ţinta, perforând coca externă a yaht-ului unde dormea Dirk Hamer şi glonţul i-a provocat o rană severă în picior. Dirk Hamer a fost internat mai intîi , la o clinica mica corsicana, apoi mai târziu, la un spital din Marsilia, Franta, unde a trebuit să i se amputeze piciorul. El a fost din nou transportat la un spital din Heidelberg mpotriva vointei explicite a chirurgilor francezi din Marsilia. După o îngrijire medicală prelungită, care s-a soldat, probabil, cu anumite complicaţii, Dirk Hamer moare la data de 7 decembrie 1978. La aproape 30 ani de la moartea fiului său, care de fapt nu avea nicio legătură directă cu vreo conspiraţie împotriva sa sau a lui Ryke, totuşi el a declarat că de fapt moartea fiului său s-ar datora conspiraţiei împotriva medicinii sale germane, ceea ce este absurd datorită faptului că el însuşi pusese bazele acestei aşa zise descoperiri în 1981, adică la 3 ani după moartea fiului său. Mai mult, Hamer se autodiagnostichează cu cancer testicular pe care îl vindecă prin metoda convenţională a unei intervenţii chirurgicale într-o clinică din Tubingen, aşadar încă propria sa teorie nu era postulată. Potrivit lui Hamer , şocul morţii fiului său apariţia cancerului testicular în numai două luni după eveniment , şi , de asemenea, a fi cauzat cancer de san la Sigrid sotia sa . Sotia lui ar fi fost, chipurile, vindecata de Hamer prin utilizarea Noii Medicine Germane devenind astfel pacientul nr 1 , după cum sustine Hamer într-una din cărtile sale . În realitate ea a murit în anul 1985 , însă , după ce a refuzat orice tratament conventional oferit de medicina moderna , iar Noua Medicina Germana nu a fost în măsură să o ajute.

  1. Cristi, nu e chiar asa.
   Fam. aristocrata Savoya a incercat mai intai sa-l cumpere pe Hamer ca sa renunte la participarea la procesul de crima ca parte privata. Apoi, in locuinta fam. Hamer din Weiterstadt a avut loc o spargere, s-au furat aproape toate documentele private, urmarindu-se santajul lui Hamer. Au fost corupti f. multi oameni in urma furtului acestor documente, oameni cumparati ca sa-l discrediteze pe Hamer (mai intai era vorba doar de procesul de crima). Avocatul Gaub a obtinut deschiderea unei actiuni legale impotriva lui Hamer pt. ca-l „jignise” pe printul de Savoya. Se pornise chiar si prin Interpol o actiune de urmarire a lui Hamer, desi se stia unde locuia Hamer pe atunci. Despre aceste fapte exista un dosar legal de 600 de pagini. De asemenea, tot pe atunci toate patentele lui Hamer au fost blocate, iar familia a fost expulzata cu politia din Roma.
   Sunt multe dedesubturi politice aici, pentru cineva care e capabil sa vada dincolo de relatarea seaca a evenimentelor.
   In 1982, dupa ce Univ. Tübingen refuzase verificarea tezei lui postdoctorale, Hamer mai avea inca studii deschise in Bavaria, iar studiile incepute de sotia lui la o clinica din Roma au fost stopate brusc (de catre autoritati). La Clinica Universitara din Kiel, Hamer studia impreuna cu prof. dr. Semm diversi pacienti si -desi se verifica de fiecare data teoria lui- si acele studii au fost incheiate brusc, iar lui Hamer i s-a reziliat contractul de colaborare.
   In fine, sunt multe de spus, cauta si tu niste date biografice fara stampilele detractorilor lui, poate o sa-ti faci o idee mai obiectiva.
   De asemenea, sotia lui Hamer, Sigrid Hamer, care era si ea medic, a murit in 1985 in urma unui infarct, ceea ce -avand in vedere decesul propriului copil, bolile canceroase prin care trecuse ulterior, sicanele si teroarea din partea familiei de Savoya- nu trebuie sa ne mire si moartea ei nu inseamna ca legile biologice descoperite de Hamer nu ar avea valabilitate (sa ma ierti, dar asa se interpreteaza afirmatiile tale de mai sus).

 63. Sunt convinsă că de la cap ne vin toate. Din păcate, am văzut cu ochii mei cum citostaticele şi tratamentul alopat (chirurgie, radioterapie) în care m-am încrezut, mi-a luat oameni dragi de lângă mine.
  Regret că am avut încredere. Spitalul nu-ţi oferă decât prelungirea chinului, cu ceva timp, luni, ani poate, nu a vieţii.
  Nu mă miră că cei care încearcă să mai lumineze pe ici, pe colo, sunt exterminaţi. Fără a exagera, mai scapă din laboratoarele lumii câte-o bacterie nouă, şi imediat apare un vaccin nou!
  Ghici ciupercă ce-i?

 64. teorii si vorba lunga ; cei care comentati nu stiu daca sunteti bonavi vreunul de vreo boala incurabila . . . . . toti vorbiti de altii ( chiar daca sunt rude dragi) dar nu de voi personal ! Sa spuna cineva ca s-a vindecat prin metodele acestu dr ; sa ne intelegem eu nu contest nimic din posibilitatile acestui dr , dar , parca toti sariti in sus ca asa e , da da , pai da ,s amd . Sa spuna cineva concret eu am fost bolnav grav si prin mental m-am vindecat fara nici un medicament iata-ma vindecat si ma simt ca si nou !! Desigur omenirea mai are mult de lucru pina cancerul va fi vindecat si desigur si alte boli dar sa fim – si daca sintem sa ramanem ! – realisti ! cind cancerul va deveni vindecabil omenirea va fi foarte aproape de rai ! atiti cit va mai fi ea atunci !! ori in ziua de azi e vai de noi si de moralitatea nostra ! !

 65. Ma minunez cat de limitati sunt unii in a vedea si alte parti ale vietii decat cele stiute si invatate pe la scoli 🙂 Suntem atat de departe de adevaratul potential al mintii umane ca nici nu ne dam seama…conflictele genereaza boala, medicii o descopera dar tot noi o tratam prin identificarea si rezolvarea conflictului..cand nu vrem sa ne asumam vina unui lucru sau a unei stari de fapt, dam vina pe societate, medici sau limitarile medicinei…de fapt puterea de regenerare a celulei este atat de mare incat trebuie doar sa ne dorim asta si se intampla 🙂 a nega cu vehementa tot ce trece dincolo de puterea noastra de intelegere, este semn de lipsa a inteligentei 😀

 66. Foarte frumos spus criss!
  Aurelian, iti recomand doua persone care au facut acest lucru: Brandon Bays( Cartea Calatoria) si Louise L. Hay (Poti sa-ti vindeci viata)

 67. Perfect adevarat, ne putem lua inapoi toata puterea (Divina;nu cea de a manipula..incl. de vindecare) pe care am cedat-o altora candva si inca o mai facem partial, chiar daca inca sistemul de invatamant (incl teologia) este tot cel vechi care nu mai corespunde necesitatilor prezentului si viitorului.Ne putem vindeca singuri, ne putem ajuta unii pe altii fara sa percepem taxe (culmea tot de la cel care nu are), eventual modice si cu bun simt (vezi taxe notariale,impozite,sanatate,telefonie, servicii etc.), ne putem zambii unul altuia fara interes, putem sa ne schimbam viata asa cum ne dorim daca vrem acest lucru. Tot respectul si iubirea pt toti care muncesc si aplica in voia Divina terapiile complementare si care nu mai alimenteza (macar partial) un sistem corupt/vechi. Practica min 15 min pe zi meditatia si rugaciunea, traiaeste in armonie fiecare clipa si vei fi sanatos, bucuros si longeviv.

 68. Cred ca multi dintre dumneavoastra ati auzit de terapia cranio-sacrala….Cel putin pe segmentul somato-emotional este extraordinara !Sunt in tratament acum si mi s-au redus foarte multe probleme ….Deci eu cred ca este posibil sa fie reala treaba….

 69. mda, foarte interesant articol. de mult nu mi-a mai fost dat sa citesc mai multe baliverne. insa si mai interesante sunt parerile cititorilor, care chiar cred ca o universitate ca cea din tübingen ar putea ridica licenta unui medic fara ca acesta sa fi facut ceva grav ilegal. mai deschideti-va mintile oameni buni, ca de aceea v-a dat-o cine v-a dat-o. daca nu, poate v-apuca un cancer la creier de atata limitare. si apoi nu va mai vindeca nici ciocanu’.

 70. foarte trist sa vad cati tampiti ne inonjoara. numai pe pagina asta am numarat autorul articolului si cateva zeci care cred ce scrie in acest articol. oameni gata sa creada in teorii ale conspiratiei si in vindecari miraculoase.
  pai bre, daca doamne-fereste faceti cancer, voi sau careva drag, duceti-va sa pupati moaste, alcalinizati-va organismul, aplicati metoda unor escroci precum hamer asta (despre ale carui condamnari, cu minim efort, ati fi putut afla mai multe) si sa vedem cat traiti. numai bine, mai scapam de niste tampiti cu drept de vot si pensii sociale.

   1. buna FELI ====cred ca esti in cauza iar RADU croseteaza ====oricum ai DREPTATE >>>>tine IMUNITATEA SUS si trateaza bolile grave din organism ,usuca FRICA de moarte si CREIERUL va GINDII la relatia dintre organism si el ====cancerul va putea fi invins sau cel putin tinut in frau.

 71. Antoniu, sunt in intregime de acord cu Dr. inventator.Sa sugeram constientului, ca acesta sa transmita inconstientului spre a ne vindeca. Numai BINE tuturor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s