Putin acuza SUA ca au declansat manifestatiile din Rusia

Vladimir Putin (Foto russiablog.org)

Premierul rus Vladimir Putin a acuzat-o joi pe secretarul american de stat Hillary Clinton ca a declansat manifestatiile antiguvernamentale din tara, relateaza Interfax.

“Ea a spus ca (alegerile – n.r.) nu au fost nici libere, nici corecte, desi nu primise rapoartele observatorilor”, a spus Putin.

“Ceea ce a dat tonul unor grupuri politice din tara noastra, le-a transmis un semnal. Au auzit semnalul de la secretarul de stat american si au inceput treaba”, a adaugat el.

Rusia ar trebui sa isi sporeasca vigilenta fata de tentativa grupurilor straine de a influenta politica interna a tarii, iar acele grupuri ar trebui urmarite in justitie, a subliniat Putin.

Incepand de luni, manifestatii au loc in capitala rusa, pentru a contesta rezultatele alegerilor legislative de duminica, ce au fost castigate de Rusia Unita.

Manifestantii protesteaza fata de fraudele survenite in cursul procesului electoral.

Posturile nationale de televiziune au ignorat in mare parte protestele, acoperind numai mitingurile pro-Kremlin. Sursa : Ziuaonline.ro

Un gând despre „Putin acuza SUA ca au declansat manifestatiile din Rusia

  1. Cu „Forţe de ordine” sau fără Rusia a făcut paşi cu partidul Russia Unită şi spre politica internaţională şi spre democraţie . Se vede şi de la noi , a semnalat presa în numeroase rânduri cred, că acolo lucrurile sunt transparente în raport cu opinia populaţiei . Despre manipularea votului , fiecare în ţara lui are „datorii” prioritare faţă de propriul electorat. Toţi se plâng şi se acuză ca state, unele pe altele de „furt electoral”, iar România nu a făcut poate rabat până acum nici la acest capitol … s-a adaptat la „norme”. … comentariile sunt de prisos.( Nici nu ştiu de ce am scris, am febră ?! )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s