Anul Selectiei Spirituale

Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca..Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde ape o suprafata de 6000 kmp.

Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fid us la defectarea lui Mars Observer, in 1997 (?).

Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica crescand de 5 ori din 1875 incoace.

Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.

Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.

Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.

Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.

Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar.

Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee (vezi spirala la daci!)

Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor.

Sistemul nostrum solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerate Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.

Se crede ca Soarele nostrum a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012.

Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.

Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie natural ape baza spirituala amintita de Avesta si Biblie si in legatura cu care am fost avertizati de extraterestrii din comandoul Ashtar.

2012   –  Calendarul dacilor  –  model pentru NASA!

Maya ramane in continuare o civilizatie misterioasa, aparuta din neant si cu o origine inca nedeslusita, la fel ca in cazul Sumerului, Indului sau Egiptului Antic.

O civilizatie cu un calendar inexplicabil de asemanator cu cel al dacilor, cu date cosmice calculate pana la milioane de ani in trecut, deci avand cunostiinte astronomice extraordinar de avansate.

O dovada in acest sens este si calendarul, de o exactitate demna de secolul XX. Anul mayas avea  365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile. Pentru comparative, sa retinem un amanunt: calendarul Gregorian indica 365, 2425 zile.

Civilizatia maya este acreditata cu cel mai exact calendar din istorie pana la cel din zilele noastre, calculate de NASA. Ca de obicei dacii sunt ignorati din nou, cu o mare rea-credinta! Calendarul dacic este, in realitate, mult mai exact decat cel mayas si incredibil de apropiat de cel actual: 365,242197 zile ! Adica o eroare de 12 secunde (1234/100) pe zi!

Asemanarea cu dacii o gasim si in denumirea CArtii sfinte a mayasilor, numita Popol Vuh (tradusa in sec. al XVI-lea), din care aflam informatii absolute extraordinare, de la trecutul anterior Potopului pana la viitorul care ne asteapta.

Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste in 22 decembrie 2012!

Aceasta data obsedeaza omenirea de cateva secole si i s-au cautat diverse explicatii, majoritatea de esenta religioasa, mai ales ca unele pasaje ofera argumente in acest sens.

2012  –  Un nou inceput. Pentru cine?

Mayasii aveau o credinta solara, zeul Lunii fiind un aprig dusman al lor. Acum, diversi autori de origine iudaica incearca sa demonstreze ca mayasii erau semiti (de exemplu Maurice Chatelain), desi evreii credeau in zeii Lunii Sin si fiul sau Seth

Alfabetul ebraic vechi, fara vocale, avea 22 de litere-numere, numarul devenind simbolul poporului lui Israel. In comsecinta numarul 23 reprezinta un nou inceput pentru acesta. Care asteapta, de 2000 de ani, venirea lui Mesia, care sa-l aduca stapan peste popoare (vezi Talmud etc.).

Conform programarii din 15 august 1871 (Planul Albert Pike), in 2010 este stabilita instalarea Guvernului Mondial la Ierusalim, un govern al unui Rege Universal din spita lui David. 2010 este rezultanta unei serii numerologice, Optiunea numerological nu era insa singura luata in vedere in programarea evenimetelor din perioada 1871-2010. Borna era data de 22.12.2012!

Cine nu crede ca au existat doua tabere de zei, una de esenta solara (Enki, Marduk/Ra(m)/Zalmoxe), alta de esenta lunara (Enlil/Zeus/Jupiter/Iahve, Sin, Seth), cu sediile in actualele tari Romania si respective Israel, are acum noi motive de meditatie: intre 22.12.89 si 22.12.2012, sunt exact 23 de ani, simbolul renasterii poporului lui Israel, cand Mesia ar trebui sa vina sis a ii asigure puterea absoluta asupra omenirii.

De ce o borna de la Bucuresti? Pentru ca romanii sunt adevaratul Popor Ales, au ridicat biblica si profetia Casa Popoarelor iar insusi Iisus a afirmat ca a ales un alt popor pentru a-I continua misia pe Pamant.

German, deci crestin, Jan van Helsing stie si el ca Iisus Christos va reveni pe Pamant in 2011 iar extraterestrii ar fi confirmat profetia.

2012 –  Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii

Traditia Kalachakra (Roata Timpului) ne transmite ca, dupa 960 de ani de la revelarea invataturii in Tibet (1027), va veni o perioada de 25 ani ce va culmina cu Sfarsitul Timpului. Iar anul ce rezulta din calcul (1027+960+25) este (tot) 2012!

Vom vedea, insa, ca Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie (copiata prost).

Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si Omenirea insasi.

Ele sunt cunoscute de peste 2.500 ani (a se vedea Avesta persana si scrierile vedice) sin u este o surpriza sa constatam ca, inca din 1957, dr. Gerstein (de origine iudaica) avertizeaza ca viata va deveni imposibila pe Pamant incepand cu mileniul III.

In aceste conditii, deloc surprinzatoare apare si dorinta elitei de a-si cauta salvarea in subsolul Terrei, al Selenei sau al Planetei Rosii. Naivitatea disperatului, dupa cum ne vom convinge, pentru ca exact elita egoista este sortita pieirii! Venusienii si membrii comadoului Ashtar spun ca, de milenii, Ei au transmis avertismente in serie dar au fost ignorate cu buna stiinta.

Primele semne ale Marii Treceri au fost observate, oficial, in 1961, cand satelitii au oferit ocazia descoperirii in Spatiu, a unui nor cosmic imens, alcatuit din gaz sau praf cosmic. O nebuloasa denumita mai intai Nebuloasa Aurie, apoi Centura Fotonica.

Ulterior, s-a constat ca locatia nebuloasei coincidea cu proiectia orbitei sistemului nostru solar, care urma sa o intersecteze.

Conform obiceiului, in SUA s-a inceput o pregatire la fel de nebuloasa a populatiei. De genul: „Noi v-am spus, chiar daca nu mare lucru…” Astfel ca, la inceputul anilor ’80, s-a transmis la radio o stire la care multi au dat din umeri nepasatori, informatia fiind voit ambigua: „Sistemul nostru solar se va intersecta, nu peste multi ani, cu un nor electromagnetic”…

2012  –  Creatorul – din alt Univers!

Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuei energetice.

Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala. „Animal cu (oaresce) ratiune”, fiinta umana a fost inzestrata cu capacitatea de a avea o paleta larga de trairi, sentimente si ganduri.

Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole. Trairile si sentimentele negative creeaze energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk.

Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei. Universul nostru nu este unic in Mega-Cosmos. Exista Universuri „negative” (ca polaritate electrica, nu altceva) dar si universuri paralele (anticii scriau despre al 7-lea, al 9-lea si chiar al 12-lea cer).

Dezvoltarea Universului nostru dupa Big Bang demonstreaza ca atomul primordial era unul atat de inteligent incat ingloba in el intregul program de dezvoltare ulterioara a vietii! Deci, Creatorul Universului nostru apartine unui alt Univers! Cum a aparut, insa, Universul de origine al Mega-Cosmosului intrebati-l pe Creator 🙂

2012  – Periodic, Haos si Renastere

In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata!

Exista legi universale chimice, fizice, astronomice si chiar juridice. Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului iar cuvantul de ordine este diversitatea. Viata trebuie sa evolueze prin forte proprii, fara dirijari cazone, sa se confrunte cu cele mai dificile situatii. Cine invinge merita sa mearga mai departe. Chiar si razboaiele au rolul lor in programul universal. Nu sunt de dorit, in general, dar determina unitatea unei natii, planete sau chiar unei galaxii (?) si evolutia stiintifica, aducand o presiune si o urgentare sporita in acest sens. Tot ele, aduc un examen energetic major, o separare intre „baiatii buni si baietii rai” – dupa gandirea simplista americana.

Fiindca totul este energie, nici Universul nu face exceptie de la regula. Asa cum el a fost creat prin explozia colosala a unui….atom, tot asa exista surse de energie pozitiva ce alimenteaza galaxiile iar de la acestea, prin sori, sistemele solare. Aceste energii sunt de frecventa foarte inalta, pentru a putea strabate distanele imense, pana la sorii captatori.

Pe de alta parte, planetele, sistemele solare si galaxiile se afla intr-o continua miscare, parca pentru a beneficia toate de aceste izvoare de energie a evolutiei.

Miscarea are insa si un reflux: catastrofismul…periodic. Nu intamplator, galatenii Ioan Farcas si Ilie Ghetu au devenit subiect pentru „Discovery” TV, teoria lor fiind cu adevarat revolutionara. Conform acestora, la 180-200 milioane ani, Galaxia noastra sufera, permanent, transformari radicale iar sistemul solar de trei ori in acest interval.

O data la 60-70 milioane de ani, modificarile de pe Terra sunt atat de radicale incat, spun cei doi, „pana si istoria nu poate fi considerata o observatie continua.

Toate aceste modificari sunt ciclice si… obligatorii si se datoreaza permanentei miscari a galaxiei si sistemului solar. Doar izvoarele de energie pozitiva par a avea o anumita stabilitate.

2012 –  Timpul terestru nu va mai exista

Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra.

Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta va rog!

Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X).

Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre.

In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor iar ca rezultat…nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!!

Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra.

Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA, va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla).

Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba „bataia inimii”. Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, „rezonanta Schumann” a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi.

Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt …doar 16 ore realae!

Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi.

Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga planeta, inclusiv Omenirea, va trece intr-o alta dimensiune! Inca neclar? Mai concret: 24 de ore vor fi… 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista!!! Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, dupa cum au constatat romanii :))), in acel „Punct Zero” se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului…

Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii

2012  –  Atentie, creste ADN-ul!

Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita.

Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma:

– intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;

– vom depasii tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu;

– banii vor disparea ca necesitate;

– vom intra in Dimensiunea 5;

– ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent;

In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute:

– migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;

– simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice;

– slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;

– modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.

Inca o veste buna: este semnul ca organismul se purifica.

2012  –  „Ridicarea la Cer” – numai premianti!

In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducand la o crestere a celor umane. Este asa-numita „ascensiune”, „ridicare la Cer”, de care vorbesc si vechile scrieri.

„Ascensiunea” fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii. Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine. Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.

Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange.

Bine, bine, vor intreba Viorel Catarama, Dinu Patriciu sau George Copos, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place:

– intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;

– folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;

– toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;

– se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;

– corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea (cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor…

Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa.

Articole preluate din cartea pe care o recomand cu o deosebita placere

Istoria Secreta a Omenirii – vol II, aparuta in mai 2006

de Eugen Delcea

Pentru comenzi apelati la:

Ed. Obiectiv  Craiova

www.edituraobiectiv.ro

Sursa zonex.ro

Publicitate

39 de gânduri despre „Anul Selectiei Spirituale

 1. Ceva ma impinge sa cred ca dintre toate variantele despre 2012 aceasta se apropie cel mai mult de adevar.Oare de ce NASA,marii intelepti ai lumii,PENTAGONUL,etc, fac un secret din asta, cand practic se poate explica stiintific aceasta TRECERE? Nu stiu care profetii sunt adevarate si care nu dar SIMT ca dupa toate greutatile si catastrofele, ca dupa orice purificare,vom trai ceva de bun augur si sunt mandra ca exist in aceste timpuri.

 2. ANUL SELECTIEI SPIRITUALE poate fi usor atribuit MASONERIEI ruso europene ce-si are o baza de cercetare si in SIBERIA in ACADEMIA NATIONALA DE STIINTE …

 3. daca totul este asa de secret de unde sti matale atatea e plin internetu de tot felul de variante 2012 nimeni nu stie exact ce va fi si chiar daca va fi ceva ne depasete total …oricum schimbarea va fi putin spirituala asa cum spunea argentina atribuita masoneriei…in rest povesti

 4. Important este sa crezi ca ,,acesta este adevarul tau,,. Despre iesirea adevarurilor ascunse de Oculta mondiala la suprafata, la cunostinta si constiinta lumii, vezi asa zisul scandal Wikileaks!

  1. Da,Adi,ai dreptate! Si iti dau dreptate, nu pt. ca ma numesc tot Adi, ci pentru ca si eu cred ca asa este! nu uitati ca antihristul inca nu a venit: deci,atentie la inselatorii! VOR FI CELE MAI MARI INSELATORII CUNOSCUTE PANA ACUM SI VOR VIZA ASEMANAREA CU VENIREA LUI IISUS!

 5. Daca nu se intampla nimic o sa va injur pe toti care ati imprastiat astfel de zvonuri ca mi s-a cam razbelit de voi care toooooooooooOOOOt copiati acelai rahat unii de la altii

  1. Andrei indiferent ce va fi,nu ai dreptul să te exprimi așa.Ai rațiune ca atare folosește-o ca om,nu ca animal.
   Dacă nu-ți plac informațiile citite ,studiază,cercetează până crezi că deții adevărul absolut,pe care doar
   DUMNEZEU Îl CUNOAȘTE
   SĂ AUD NUMAI DE BINE DESPRE TINE ANDREI.

 6. Andrei…nu trebuie sa fii atat de radical!fiecare are dreptul la opinie…si libera exprimare..!daca nu te intereseaza deloc acest subiect shi il consideri o prostie…nu intzeleg de ce te mai chinui sa citesti…”prostiile” astea..nu crezi?Sau totushi este ceva inauntrul tau care te impinge sa citesti:)…inainte sa fii atat de violent ….coboara putin in tine…Numai bine!

 7. Toate aceste „povesti vanatoresti” prezinta o proiectie a constiintei umane in viitor,pentru ca „ei” sa-si vada linistiti de programele implementarii cip-ului.Omenirea fiind ancorata intr-un ipotetic viitor nici nu isi va da seama cand usor,usor,va fi cip-ata.Deci mare atentie la…prezent,reveniti din acest iluzoriu viitor care oricum va fi total diferit de cum vi-l proiecteaza „ei”!Traiti constient prezentul,ocupati-va de prezent,traiti in acest „aici si acum”.”Maine”,este ceva ipotetic,multi dintre noi nu-l vor mai prinde,plecand deja dincolo, in urma unor situatii neplacute: stop cardiac,accident rutier,batranete, etc.

 8. Numai Dumnezeu stie ce se va intampla in 2012.
  Dar, exista marele pericol, ca lumea speriata de anul 2012 sa nu realizeze ceea ce fac din umbra iluminatii, si anume ne fura tarile, nationalitatile, ne transforma in sclavi.,Doresc sa traim in frica si in teroare.
  Ma intreb ce mare bine ne-a adus intrarea in NATO si UE?
  Pe langa cele 3 miliarde de euro pe care-i platim anual la contributia comuna la UE si din care luam cel mult pe an 50-100 mil Euro ,la banii multi pe care i-am cheltuit cu razboaiele din IRAK si AFGANISTAN,la distrugrea armatei , a politiei,
  ma intreb cat s-a cheltuit in total in ultimii ani si ce mare bine ni s-a intors.
  Cred mai degraba ca s-a dorit doar distrugerea noastra ca tara si popor, iar daca ne razvratim sa fim anihilati ,{deoarece nu mai avem armata} asa cum se intampla acum in Libia , ….
  Credeti ca se stie pe cine bombardeaza trupele aliate? nici nu le pasa, ei vor doar petrolul , si libienilor li se vinde o iluzie de libertate…
  De fapt , se pare ca in toate tarile africane razboaiele au inceput de la niste provocatori care nici nu erau cetateni ai tarilor respective.
  La fel cum a fost si in 1989 la noi…
  Ni se vinde iluzii ,devenim visatori si nu ne mai intereseaza prezentul.
  Se pare ca suntem pioni pe o tabla de sah.
  CE ESTE MAI TRIST CONSTA IN FAPTUL CA SUNTEM CONDUSI DE UN GUVERN MARIONETA , CARE RESPECTA ORDINELE ILUMINATILOR, ORDINE CARE DUC LA ANIHILAREA NOASTRA CA NATIE SI CA TARA.OAMENII AU DEVENIT INDIFERENTI , NU MAI AU CURAJUL SA SE RIDICE SI SA-SI CEARA DREPTURILE.DEJA NE SIMTIM CA SCLAVI.

  1. da,Mari,si toate astea le face o mana de „oameni” (de foarte multa vreme!!!!)iar acum se grabesc pentru ca vine sfarsitul si trebuie sa dea foc PAMANTULUI CU NOI CU TOT!!!!!

  1. SUNT ÎNTR-UN ACORD CU TINE MARI,ESTE NECESAR SĂ RĂSPÂNDIM INFORMAȚIA ASTFEL ÎNCÂT SĂ TREZIM CONȘTIINȚELE ŞI BINELE DIN OM.
   EȘTI CITITĂ ,INFORMATĂ, ȘTII SĂ ALEGI ADEVĂRUL DE MINCIUNĂ.FELICITĂRI.
   SĂ CONTINUĂM TREZIREA CONȘTIINȚELOR ÎN CONCETĂȚENII NOȘTRI.CHIAR DACĂ PARALEL LUCREAZĂ VÂNZĂTORII ROMÂNIEI ŞI POPORULUI ROMÂN CARE DEȚIN PUTEREA.
   BINELE,LUMINA, CREDINȚA,IUBIREA APROAPELUI,ADEVĂRUL, SUNT ARMELE CU CARE NE-A ÎNZESTRAT DUMNEZEU.
   POPORUL ROMÂN ESTE POPORUL ALES ŞI IUBIT DE DUMNEZEU, AȘA CĂ VOR FI DISTRUȘI ÎNAINTE DE A CULEGE EI ROADELE RĂULUI.

 9. buna mai fratilor daca se schimba ceva ca costinta si cica spiritualitate asta se datoreaza ca folosesc harp pe oamenii sa faca ce vor ei sa crezi ce vor ei singura solutie este sa meditatii sa faceti yoga bine nu cu misa ))) si voi acasa singurii si o sa vedeti ca nu va afecteaza paa

 10. Foarte frumos, si, in fapt , prea frumos ca sa fie adevarat. Ceva u se leaga. Daca elita lumii (care e cel mai bine informata) stia toate lucrurile astea cu centura fotonica and stuff, de ce se omoara sa reduca populatia lumii, constienti fiind ca daca nu fac asta in maxim 10 ani ne curatam toti. Uite ceva care mie imi ridica multe intrebari. De fapt cred ca asta e o noua biblie or something. Si toata informatia asta e imprastiata asa pentru diversiune. Priviti dincolo de cortina.

  P.S. Cand ceva e prea frumos pentru a fi adevarat, cel mai probabil e chiar asa.

 11. Isus a spus clar ca numai Tatal stie cind va veni ziua sfirsitului. Deci vorbele lui Isus dovedesc ca nici chiar fiul Lui Dumnezeu nu stie si nu va sti cind va hotari Dumnezeu sa aduca sfirsitul pe pamint. Sfirsitul pe pamint, este inevitabil deorece procesul Lui Dumnezeu impotriva diavolului este aproape pe sfirsite, asadar si sfirsitul celor rai pe pamint si cistigarea vietii vesnice a celor ce au meritat.

  Interesant este ca daca ne-ar intreba cineva ca daca Dumnezeu ar trimite un inger sa ne intrebe cind am vrea sa ne alegem ziua mortii, noi cum am raspunde?

  Nu cumva tot cu o intrebare de genu:

  – Doamne, am voie sa mi-o aleg cind vreau?

  – Da robul Lui Dumnezeu..

  – Bine Doamne, atunci daca s-ar putea nu as vrea sa mi-o aleg niciodata…!

  Aceasta informatie si dorinta de a trai vesnic a fost implantata de creator in noi prin Adam si Eva, iar ele au ramas insa nu si mostenirea vietii vesnice deorece am pierdut-o prin pacatul lui Adam si Eva, deci pacatul parintilor nostri.

  Insa Dumnezeul nostru unic, ne da din nou aceasta sansa de revenire la viata vesnica care prin exemplu l-a trimis pe fiul Lui Isus pentru a ne arata ce avem de fapt de facut, adica sa suferim chiar si daca ne este luata viata, dar pentru Dumnezeu. De ce? Pentru ca ne spune clar ca El ne da inapoi viata, Asa ca nu pierdem nimic daca ne-am pierde viata din acest sistem de pe pamint condus de diavol in prezent, pentru credinta adevarata.

  Deci tot ceea ce se intimpla pe pamint cu mintile noastre umane si toate enigmele ce le traim, sint create de diavol pentru a ne induce totalmente in eroare legat de adevar.

  Daca credem in vorbele lui Isus, in faptele lui, in profetiile lui, si in cuvintul lui Dumnezeu din Biblie, atunci vom crede si faptul ca Isus a inviat oameni din morti prin puterea Tatalui Lui, si ca insasi si el a fost inviat de Tatal nostru asa cum i-a promis Tatal inainte de a veni in forma fizica pe pamint pentru misiunea de iertare a pacatelor umane.

  Omenirea prin cautarea enigmelor lor, s-a crezut in totdeauna atotstiutoare si atotdesteapta si figuranta cu nasu pe sus, iar Dumnezeu s-a uitat mereu la noi de sus si a dat din cap necajit si nemultumit de multi dintre noi si poate ne-ar fi intrebat de multe ori: – Daca tot sinteti atit de destepti si plini de figuri de ce nu detineti voi puterea invierii sau a vietii vesnice si atunci nu mai aveti nevoie de mine….!?

  Deci este clar ca viata vesnica exista, si urmeaza sa se impuna pe acest pamint care Dumnezeul ni-l descrie ca pe un paradis de care va avea El si fiul lui Isus grija, pentru eternitate, dar spune clar ca il vor mosteni doar cei ce au meritat si cistigat dragostea Lui Dumnezeu prin credinta si fapte placute Lui Dumnezeu.

  Am intilnit idioti oribili de multe ori si diabolizati in toata regula, care spuneau ca s-ar plictisi sa traisca vesnic, ca ajunge sa traiasca citeva zeci de ani dar in alcool, sex si alte prostii….:))))) Asa remarci nu sint nici macar de ris, mai degraba de plins, insa acestor gen de oameni nu le-a placut niciodata sa citeasca informatiile Biblice unde se explica clar ca omul nu-si poate imagina cu mintea lui de acuma cum poate arata si cum poate fi paradisul. Deci ar fi inimaginabil de frumos sa traiesti in paradis,unde nu ar mai exista ceas,durere, chin pentru existenta,stres si multi alti factori care te fac sa crezi ca nu ai nevoie sa traiesti vesnic. Trebuie sa fim prosti sa nu ne dam seama ca asta este scopul diavolului ca sa ne faca sa credem ce vrea el si nu Dumnezeu. Sau credinta in Dumnezeu nu ar mai fi credinta daca am crede in Dumnezeu pentru ca l-am vazut in fata ochilor. A fost de ajuns ce a aratat Isus pe pamint acum 2000 de ani si invataturile pe care le-a lasat prin voia Lui Dumnezeu.

  Toate aceste istori nu sint intimplatoare si la fel si toate aceste milioane de falsuri create de diavol pentru a induce in eroare fiinta umana, subiectul pacatului, si tot odata razboiul diavolului impotriva lui Dumnezeu.

  Biblia spune clar ca Satan a fost prezent la facerea lumii, asta referinduse clar la faptul ca a vazut cum Dumnezeu a creat viata fizica. ca inger perfect din acea vreme si cel mai puternic dupa fiul Lui dumnezeu Isus, care pentru noi este vreme dar pentru ei n-a existat timp si spatiu, deci fiind prezent la facerea lumii, ca fiinta perfecta, a putut sa memoreze perfect pe loc tot ce a facut Dumnezeu ca sa creeze aceasta viata fizica.

  De aceea in ziua de azi, si din vremurile antice, si inapoi pina in ziua de azi si la fel si in viitorul apropiat, sa nu va mirati ca vedeti OZN-uri si tot felul de minuni paranormale inexplicabile pentru fiinta umana.

  Pentru diavol este o usurinta normala sa creeze in fractiuni de secunda pentru noi, OZN-uri, sau halucinatii de tot felul pe care camerele de luat vederi le capteaza sau aparatele foto, sau enigmele din Univers.

  Sau energi ciudate si inexplicabile pe pamint si-n univers. Nu uitati ca totul este controlat de diavol pe acest sistem planetar in care traim, iar el este turbat sa duca dupa el tot ceea ce mai poate, pentru ca sentinta lui si-o stie clar ca este doar MOARTEA de cind s-a razvratit impotriva Creatorului, insa Dumnezeu pentru ca este stapinul binelui si al raului si al dreptatii totale, i-a dat timp sa dovedeasca ca este asa cum spune el, adica diavolul, ca toti oamenii se vor razvratii impotriva Lui Dumnezeu daca Adam si Eva au facut-o.

  Asadar Dumnezeu i-a dat aceasta sansa, i-a dat ca un proces de 6 zile, pentru noi 6000 de ani, de acolo si vestita cifra a diavolului 6 de trei ori,adica 666, care a fost aleasa insusi de el diavolul, ca ceva ce noi nu stim ce semnifica pentru el.

  Uneori mi s-a pus intrebarea cu lacrimi in ochi, de ce permite Dumnezeu sa moara oameni demni de onoare care nu ar merita care si-au iubit totalmente pur nevasta si copiii, si nu si-au inselat si tradat familia niciodata si au fost un exemplu de oameni buni in sociatate si cinstiti dar cu adevarat nu doar cu vorba, datorita unei boli grave sau unui accident neasteptat…!!!

  Raspunsul ar fi urmatorul si nu uitati ca este unul simplu..!!!

  Daca Dumnezeu a permis ca insusi fiul Lui Isus sa fie rastignit si sacrificat pentru spalarea pacatelor noastre, atunci de ce nu ar permite sa moara un om indiferent cit de corect ar fi el pe pamint, cind El, Dumnezeu, i-a dat sansa sa creada in numele Lui cu inima curata zi de zi, secunda de secunda, orice s-ar intimpla la orice ora, astfel mostenind invierea si viata vesnica promisa de Dumnezeu…!!??

  Deci sa nu uitam ca nu ajunge sa fim doar buni pe pamint, pentru Dumnezeu este mai important sa credem in numele Lui, si in concluzie asta nu ajunge sa fim doar corecti si buni pe pamint cit traim, daca nu credem in Dumnezeul adevarat si nu ne inchinam la El atita timp cit traim….!!

  In concluzie, fiecare traieste cum vrea timpul care-l avem de trait si alege ce vrea si crede in ce vrea, iar mersul vietii este zi de zi acelasi, dar in transformare, deci nu va speriati de evenimentele ce se petrec pe pamint pentru ca toate sint lasate sa decurga asa cum procesul Lui Dumnezeu este in derulare pentru a nu mai exista intrebari fara raspunsuri la venirea sfirsitului omenirii si inceperea unui nou inceput, acel paradis fara durere si chin promis de Dumnezeu pentru cei ce-l vor cistiga in fata Lui prin fapte si nu vorbe.

  Cum stim cu totii orice sfirsit este dureros si nu poate fi placut, deorece cei ce sfirsesc au cunoscut si clipe frumoase si chiar daca a fost si numai o raza calda pe chipul lor si nu au stiut ce este aceea datorita handicapului lor, tot asa si pamintul si universul sufera durere inainte de inceperea unei noi eri, condusa de Dumnezeu care Biblia spune clar ca a existat din totdeauna, exista si va exista in veci fara moarte si ca este atotputernic si nimic nu este mai perfect si mai puternic decit El.

  Uni oameni spun, altor oameni, Treziti-va cit mai aveti timp…..!!!

  Eu va spun, faceti ce vreti si nu va mai complicati creierul cu lucruri care va fura timpul pretios din viata voastra care de fapt va este sansa la mai mult din partea Lui Dumnezeu. El ne-a dat totul, noi doar trebuie sa credem in El prin fapte, lucru care este mai mult decit simplu, daca inima noastra vrea cu adevarat….

  1. Lectura rândurilor tale a fost ca un leac pentru spiritul meu, bulversat, recunosc, de ecoul atâtor predicții ciudate despre cum ar putea să evolueze sau dimpotrivă, să involueze viața noastră într-un viitor foarte apropiat, momentul decembrie 2012. De aceea, ca o creștină ce începusem să mă dezorientez în păienjenișul atâtor informații alarmante, făcute publice prin toate mijloacele(presă,TV,Internet,cărți,reviste,propovăduitori) nu pot decât să-ți mulțumesc ! Cuvintele tale mi-au deschis cu adevărat ochii și sufletul meu s-a liniștit . Dacă e puternică și adevărată, dacă o consolidăm cu faptele noastre pline de iubire și compasiune, credința în adevăratul Dumnezeu este singura care ne va salva la nevoie. Oare nu ne arată învațătura creștină, inspirată de Însuși Duhul Sfânt, că mulți prooroci falși se vor arăta oamenilor ca să-i înșele și să-i abată de la calea lui Dumnezeu? Iar dintre ei,unii, bine intenționați de altfel, nici nu știu că sunt fără vrere chiar unealta Diavolului ! Cu adevărat, o regulă de aur a credinței este LĂSAREA ÎN VOIA LUI DUMNEZEU! Așadar, Facă-se Voia Ta,Doamne! Spunem de multe ori așa, dar iată, suntem atât de slabi duhovnicește, încât de cele mai multe ori gândim și ne comportăm ca și cum doar de noi ar depinde viitorul. Și chiar depinde într-o bună măsură, depinde de partea cui suntem,a binelui sau a răului, dar până la urmă tot voia Domnului se va face !

 12. Alo! Putina atentie va rog frumos! Chiar nu verificati si voi informatiile pe care le dati? La inceputul articolului scrie: „Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor.” Gogosi! Ceea ce inseamna o minciuna foarte prost construita! De ce? Simplu! Galaxia are 100.000 de ani lumina in diametru. Deci raza ei este de 50.000 de ani lumina. Conform calculelor facute de astronomi noi ne aflam la 25.000 de ani lumina de centrul galaxiei. Daca Pleiadele se afla in centrul galaxiei (ceea ce iar nu-i adevarat, ea avand o cu totul alta locatie in galaxie) conform celor scrise in articol atunci aceasta constelatie se afla la 25.000 de ani lumina de noi. Iar soarele central al acestei constelatii, Alciona, care se afla dupa autorul articolului in centrul galaxiei ar trebui sa fie gaura neagra din centrul galaxiei si nu ar avea cum sa se afle la doar 400 de ani lumina de noi!!! Dar Alciona chiar daca-i in centrul centrului nu e o gaura neagra. Sigur e ca intradevar aceasta grupare de stele a Pleiadelor se afla la aproximativ 400 de ani lumina de sistemul nostru solar (sau 135 de parseci) si e localizata in constelatia Taurului si nu in centrul galaxiei. Dimensiunile acestui nor stelar sunt de aproximativ 8 / 43 de ani lumina pe harta cerului. E format in marea majoritate din stele de tip B avand aproximativ 1000 de membri cu o masa totala estimata de aproximativ 800 de unitati solare. Varsta acestui nor stelar e aproximata la 100 de milioane de ani si astronomii mai estimeaza ca va mai exista inca 250 de milioane de ani pana cand acest nor va fi dispersat de vecinii sai galactici. Nu ma credeti? Verificati aceste informatii pe site-urile National Geografic si Discovery Science la documentarele Stars!

 13. P.S. Daca soarele a intrat deja in centura fotonica in 1998 atunci in cel mult un an ar fi intrat si Terra adica in 1999, pt ca perioada de revolutie a planetei in jurul soareleui e de 1 an si nu urmeaza sa intre in 2012 dupa 14 ani.

 14. IHJKJKJKJU[‘9YIHJHU5JKHUY88POIFHYU[[9UIU875VGDTYFHBBYUBTYUYBBMYJRGvyhnjni3NAPARCICILE” NU VOR REUSI…DEGABA SE FOLOSESC DE TEHNOLOGIA AVANSATA…SE VOR INTAMPLA… MAI MULTE” DECAT VETI INCHIPUI… GROZA GANDURILOR, VOASTRE…SANTEM” CEEA CE GANDI……. DAR CEL MAI BUN ANTIDOT ” AL IPREVIZIBILULUI, ESTE IUBIREA…ADEVARUL” O TOLERANTA A CAT” NE PRISOSESTE… CU ALTE CUVINTE DIN CUVINTE FAPTE, NE VOM OSANDI. DIN CUVINTE FAPTE… NE VOM MANTUI… FIECARE SA IA AMINTE DE DESAGA” LUI…FITII VOI NU ALTII” VOR FII FENOMENE” CE NU SE VOR PUTEA EXPLICA” LEGILE FIZICI” SI ALTELE CUM LE STIM NU VOR PUTEA FI, EXPLICATE….MULTE …VOR FI ANTAGONICE,,,, VA FII” O NOUA ERA SPIRITUALA” VIBRATIONALA…PENTRU CEI SINCERII… SI PENTRU CEI CU VIBRATIE JOASA” ASI VOR DUCE COLECTEA” FAPTELOR LOR”” ……BUNUL DUMNEZEU” SA NE AJUTE IN APRECIEREA NUANTELOR””””””””” SI SA INTAMPINAM LUMINA” MATRITEI””””AMIN…

 15. In Timpul Nemuritor ,Infinit ,Tridimensional ,Timpul curge in sens invers

  „”Albert Einstein a arătat în lucrările sale că timpul este relativ: la viteze extrem de mari, ceasul unei persoane ajunge să bată mai încet. Fenomenul, cunoscut sub numele de „dilatare temporală”, a fost folosit pe scară largă în literatura science fiction. Mulţumită experimentului realizat de CERN, ştiinţa e acum mai aproape ca niciodată să ajungă din urmă ficţiunea. „Pentru o persoană aflată într-un obiect care s-ar apropia de viteza luminii, timpul ar curge mai încet decât pentru restul lumii. Odată atinsă viteza luminii, timpul s-ar opri efectiv în loc pentru respectiva persoană, iar dacă s-ar reuşi depăşirea acesteia, timpul ar curge în sens invers”, a explicat fizicianul american Michio Kaku legătura dintre viteză superluminică şi călătoriile în timp. Din nefericire pentru fanii, SF, călătoriile în timp vor mai trebui însă să aştepte, în condiţiile în care s-a descoperit că experimentul a înregistrat rezultate denaturate din cauza unui cablu fixat nu tocmai bine. surse apropiate experimentului OPERA au declarat pentru ScienceInsider că de vină pentru viteza supraluminică a neutrinilor a fost cablul de fibră optică care a făcut legătura între un calculator şi un dispozitiv GPS, folosit pentru măsurarea vitezei particulelor.
  „””Scumpii mei prieteni acest Timp Liniar ,Muritor, se scurge in sens invers fata de materie ,fata de Terra(inclusiv fata de corpul fizic al oamenilor )si in curand se va sfarsi;asa cum o spun, toate Profetiile .Timpul Liniar, Muritor ,vine din Viitor ,trece prin Prezent si devine Trecut :imaginati-va o Clepsidra cu nisip ,partea de sus fiind viitorul iar partea de jos ,baza, fiind trecutul .Planeta Terra ,in schimb, vine din trecut si prin prezent ,trece in viitor . Deci timpul Tridimensional va veni din trecut, si se va indrepta ,impreuna cu planeta Terra ,spre Viitor pentru Vesnicie . In curand, vom intra ,impreuna cu Paneta Terra prin Timpul Zero ,in Timpul Tridimensional ,Infinit , care are acelasi sens ,directie, cu Terra ,deci si cu corpul fizic al oamenilor care vor dobandi nemurire si un alt rimt :””da-da , nu,nu”” .Contradictie intre Cer si Pamant ,nu va mai fi . Schimbarile vor fi mari :oamenii vor trece de la Moarte( timpul liniar ,muritor) la Nemurire prin Timpul Infinit ,Nemuritor ,Tridimensional .Timpul biologic ,se va schimba :oamenii vor deveni nemuritori ,ca Dumnezeu . In acest timp ,Nemuritor ,Infinit ,Satana nu va mai intra niciodata :raul nu va mai fi . Cu dragoste si respect Violeta

  Sfarsitul acestui Timp muritor ,liniar, este aproape
  Scumpii mei prieteni „Sfarsitul Lumii”Sfarsitul acestui Timp Muritor Liniar „este foarte aproape …””Tatal Nostru care esti in Ceruri ,Sfinteasca-se Numele Tau ,Vie Imparatia Ta ,faca-se Voia Ta ,Precum in Cer asa si pe Pamant .”” Scumpii mei prieteni ,acest Timp Liniar ,Muritor se va sfarsi ,pentru ca exista contradictie intre Cer si Pamant si in toate ;vom intra in alt Timp care este Timpul Adevarului ,Timpul Nemuritor ,Timpul Lui Dumnezeu si al Imparatiei Vesnice. Acest Timp Nemuritor este Tridimensional ,asemanator spatiului si daca in spatiu tridimensional se poate calatori ,se poate calatori si in Timpul Tridimensional . In Timpul Nemuritor nu va mai fi nici o contradictie intre timp si materie ,intre pamant si timp deci si intre corpul omenesc si timp pentru ca totul va fi :”Precum in Cer asa si pe Pamant ,deci pamantul va deveni precum in Cer si modul nostru ,ritmul nostru de viata va fi :Da ,Da si Nu,Nu . Nimic nu va mai fi in plus . Timpul Nemuritor incepe cu Punctul Zero ,deci Pamantul va trece prin Timpul Zero si apoi creste mereu spre Vesnicii .In Timpul Nemuritor ,Timpul Lui Dumnezeu anul 1=1 ,Anul 2 inseamna 1+1 deci o grupa de 2 ani,adica dublu . Anul 3 insemna 1+1+1,Anul 4 inseamna 1+1+1+1deci o grupa de 4 ani ,anul 5 inseamna o grupa de 5 ani 1+1+1+1+1, s.a.m.d. . Acest timp creste ,formand un Triunghi si reprezinta Trinitatea deci nu se sfarseste niciodata . La Revenirea Lui Isus Cristos ,pamantul va trece prin Timpul Zero . In Timpul liniar ,Muritor ,Anul 2010 reprezinta de fapt un singur an ,adica al 2010 -lea . In Timpul Nemuritor ,Timpul Vesnic anul 2010 reprezinta o grupa de 2010 ani ,impreuna . Prin Harul Lui Dumnezeu sunt chemati in acest timp Vesnic ,Nemuritor ,toti oamenii de pe Pamant . Ca semn al Iubirii vesnice dintre om si Dumnezeu ,Ziua de odihna in Imparatia Vesnica este Ziua a Saptea . In Timpul Lui Dumnezeu ,Timpul Vesnic ,SATANA NU VA INTRA NICIODATA . In Timpul Nemuritor ,nu vor putea intra cei care au ceva de la Satana in interiorul lor si nu s-au purificat prin DRAGOSTE . In Timpul Nemuritor vor intra Alesii Lui Isus ,Nemuritorii Imparatiei Vesnice . Ziua de odihna in Imparatia Vesnica ,va fi Ziua a Saptea ;credeti ca in Imparatia Sa Dumnezeu va mai accepta legi omenesti ? Biserica Lui Isus este iubita de Dumnezeu si stie cerintele Lui Dumnezeu :”Precum in Cer asa si pe Pamant ” Sfarsitul acestui Timp Muritor ,Liniar este aproape de aceea Evanghelia Vesnica trebuie sa ajunga la fiecare om :Eu va rog ,scumpi prieteni sa faceti asta ,pentru Isus ,pentru ca a Sa va fi Imparatia Vesnica si voi veti fi cu El ,pentru totdeauna.Cu dragoste si respect Violeta

 16. …cine se crede sfint sa dea cu piatra …cind va aud ca, ziceti …ca cel rau nu va intra in imparatiea lui DUMNEZEU, IMI PARE TATR RAU DE TINE ,BUNULE , CA UN CUR DE CASTRAVETE CARE ESTI …CHIAR TE CREZI ATIT DE BUN?SAU CREZI CA TU NICIODATA NA-I SA GRESESTI?CREZI CA, IISUS sa rastignit numai pentru citiva?uite am sa scriu o poezie unde iti va arata adevarul si sa stii ca am cam treisute si ceva de poezii care mi sau dat si in toate ai sa vezi niste raspunsuri pe care ni le da de sus ,din sfintul cer cei care plecati de aici dupa pamint zic , poate ca poeti au fost si dupa cum se vede ,inca mai

  ……………………………………………..POEZIE RELIGIOASA………………………….
  Eu stiu doar ati …ca TU ESTI DUMNEZEUL a toate cite sunt in cer si pe pamint
  si ,ca, TIE-TI ESTE MILA, ca AI SA VII DOAMNE, asa cum AI promis…dar ,nu numai pentru unii, ci , pentru noi toti, ca, nu suntem buruieni, care, cind sunt adunate la un loc, scoti chibritul si le dai foc…suntem DOAMNE, rai, nemernici, dar de facem, facem ca nu stim …deci si nestiitori, neintrodusi…am mai zis undeva si am s-o zic mereu,ca asta-i adevarul,ca, daca am sti…-dar tot ce fac , nu fac fara de stirea TA…si nu cred ca, pentru TINE unii sunt muma iar altii sunt ciuma…ca TU ESTI AL NOSTRU STAPIN , al tuturor…
  nu numai pentru unii , ci pentru noi toti IISUS SA RASTIGNITsi poate nu mai mult , pentru cel ce-ti face TIE voia TA, cit pentru mine,aceasta , care tot timpul trebuie sa fac ceva, ca-sa TE supar,,,ca-sa fiu si eu ertat,si mintuit, de TINE DOAMNE SI DE FIUL TAU ,CEL CE NA GRESIT cu nimic niciodata…caci VOI SUNTETI NADEJDEA noastra si a noastra MINTUIRE, pe care o asteptam, cu nerabdare, IISUSE DOAMNE,caci eu ca om ,na-s face asa ,dar TU CA DUMNEZEU,CEL CARE LE VEDE SI LE INTELEGE PE TOATE,LE STIE PE TOATE mult dinnainte pina sa ma nasc,ce si cum voi face….pentru ce ma vei judeca, cind piciorul meu fara puterea TA si ochii mei si limba mea si toata fiinta, fara TINEDOAMNE, ar fi de lemn,nu sa-r misca.?…pentrce ma vei judeca?…- TU AI ZIS ca, eu sunt robul, iarasi TU STAPINUL meu…cine pe cine conduce?cine ca cine face?cine asculta, stapinul ori robul trebuie sa faca precum porunc-i data?…de cine, decit de TINE ?
  DOAMNE ma iarta si TE ASTEPT SA VII…AMIN……..

 17. AM UITAT SA SCRIU CA SUNTEM IN ANUL 2013 …NAM VAZUT ACEST DOCUMENTAR PINA ACUM SI ,VREAU SA ZIC CA ASA CUM A SCRIS CINEVA MAI SUS ,NICI CHIAR IISUS nu stie ziua cind va fi trimis pe pamint dar noi ,ne facem planuri… cum ati crede ca DUMNEZEU TATAL ISI VA LASA POPORUL LUI SI NE VA LUA PE NOI IN BRATE SI GATA , NOI SUNTEM ALESII LUI ,NOI ROMINII CA, SUNTEM FARA DE PACATE MAI DIHAI PRECUM INGERII CAILE DOMNULUI SUNT DE NEPATRUNS SI SA NU CREDETI CA EL DOARME SAU A DORMIT VREODATA …EL STIE DEC …IATA UN SECRET , CARE VI-L SPUN SI EU ASA CUM SI VOI CREDETI CA STITI TOT CE SE INTIMPLA IN CER DE PARCA ATI FI …SA STITI CA DUMNEZEU NU NE VA MAI JUDECA JUDECATA NOATRA ASTA ESTE ,AICI SI ACUM …INCERCINDUNE PE UNII PRIN ALTII ASTFEL SUNTEM JUDECATI DE DUMNEZEU INTR-UN FEL AS ZICE CA SE JOACA CU NOI PRECUM SOARECELE CU PISICA STITI VOI CUM, EL DA SA FUGA, PISICA PUNE LABA PE EL SI TOT ASA PINA CE …ASTEA SUNTEM ,NICI CIT FURNICILE INAINTEA CELUI CARE NE-A DAT VIATA… MAI CEVA CA, OULE…AZI ESTI MIINE ITI CINTA POPA…..

 18. Este foarte important sa cititi Biblia.In anul 2002 am fost luat de pe acest pamant de persoana Duhului Sfant si ma trecut dincolo de acest univers observabil cu acesti ochi, Am multe de spus dar vreau sa va spun ca mia zis anul in care ma va lua pentru tot deauna , ma va lua in anul 2014 sau in anul 2047. ,la varsta de 45 de ani,in 2014 fac 45 de ani de cand mam nascut pe acest pamant dar daca este vorba de 45 de ani din 2002 inainte ar fi 2047 anul in care voi fi luat din acest sistem solar si dus dincolo in lumea eternitatii

 19. Stiinta intotdeana contrazice ce spune Dumnezeu. In Biblie la 1Timotei cap.6 versetul 20 scrie asa , Timotee,pazeste ce ti sa incredintat ,ferestete de flecariile lumesti si de impotrivirile stiintei , pe nedrept numite astfel.Ce vrea sa spuna > ca stiinta va inainta si oamenii nu vor mai crede in Cuvintele Lui spuse in Biblie.Uitativa cu ce repeziciune inainteaza stiinta , telefaone mobile calculatoare , nave spatiale etc,dar Biblia vorbeste de nave extratereste si omul nu crede , cititi Ezechiel cap 1 din vechiul Testament acolo veti vedea mijlocul de transport al lui Dumnezeu , nu ca El ar avea nevoe de asa ceva dar a vrut sa arate omului creat de El ca tehnologia avansata este acolo nu aici. Acet pamant va arde cu tot ce este pe el.Dupa rapirea celor credinciosi va fi un necaz de 7 ani pe pamant apoi se va face o judecata a celor vi, va fi un eveniment groaznic pentru omenire,Dupa judecata se va intra intro perioada de prosperitate de 1000 de ani sub protectia lui Dumnezeu, Domnul Isus se va cobora din cer cu cei pe care ia rapit intro nava extraterestra in forma de cub patrat intre 2400 km sau 2500 km pe fiecare latura si inaltime la fel are 9200000 de etaje si in cetate pot intra 700 miliarde de oameni calcule facute de mine.Cetatea se va vedea de pe tot pamantul,este din aur straveziu si va lumina pe timt de noapte.Atunci oricine va pacatui va murii la 100 de ani si va fi judecat ca pacatos .Astazi suntem indemnati de dragostea lui Dumnezeu sa ne pocaim indiferent din ce confesiune facem parte ,Dumnezeu nu tine cont de vremurile de nestiinta ci porunceste oamenilor de pretutindeni sa se pocaiasca pentru ca a randuit o zi in care va judeca lumea dupa dreptete prin Omul pe care la oranduit pentru aceasta si despre care a dat tuturor oamenilor o dovada netagaduita prin faptul ca la inviat din morti. abea dupa cei 1000 de ani de imparatie a Domnului Isus pe pamant atunci va venii sfarsitul asa ca sa nu va mai insele cineva iata ca vam spus adevarul.Pana atunci pocaitiva de pacatele voastre si eu de ale mele fiecare in parte si sa Il astemtam pe Domnul Isus sa vina sa ne ia din acesta lume rea si necredincioasa,nr meu de tel 0741490070

  1. Suntem in 2015 si… inca „suntem” si timpul si el „este”.Una din legile universale este schimbarea,deci,nimeni nu poate sa prevada cu axactitate nimic.Sunt doar posibilitati de manifestare de care sa tinem cont atunci cand actionam, tocmai pentru a produce schimbari pozitive.Marea provocare a umanitatii in aceste timpuri este constientizarea si asumarea potentialului creator.Mentalul influenteaza materia, asa ca, aveti grija ce ganditi si manifestati.Nu asteptati savina vreun Mesia sa va spele greselile pentru ca asta nu se va intampla.Traiti constient si responsabil si schimbarile vor fi bune.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s