Nibiru a aparut pe cerul Romaniei (Video)

Filmuletul a starnit numeroase reactii in lumea celor preocupati de planeta Nibiru – cunoscuta din antichitate ca si Planeta Zeilor – numita mai apoi Nemesis, Xena, Eris si descoperita de NASA sub numele de Planeta X, sau UB – 313. AIM a mai prezentat date despre Nibiru in articolul „Obama e criticat ca nu se ocupa de Nibiru”. In acel articol prezentam o intreaga serie de ipoteze, unele reale, altele din domeniul SF, dar si o fotografie oarecum similara (foto stanga), surprinsa pe cerul Australiei, la rasarit, despre care un cunoscut astronom care a lucrat la NASA a spus ca este planeta UB-313, cea care ar putea fi Nibiru din textele sumeriene.

Despre fenomenul de la Cobadin, meteorologul Dumitru Balta s-a pronuntat: Este vorba despre un fenomen optic, rezultat in urma difractiei luminii in cristalele de gheata din toposfera mai inalta. Aceste cristale functioneaza ca niste prisme care difracta lumina.”


Intre bazaconii si observatii stiintifice

Adeptii lui Nibiru nu sunt, insa, de acord cu Balta. Pozitia Planetei Zeilor, cei care ar fi „experimentat” rasa umana si despre care se vorbeste in Cartea lui Enoh, ar fi in acest moment exact in dreapta Soarelui – invocandu-se similitudinea cu „la dreapta lui Ra”, sau „la dreapta Tatalui” – si care are un ciclu de rotatie in jurul Soarelui nostru de 3.600 de ani, iar la trecerea pe langa Pamant – din 2012 – ar declansa inversarea polilor magnetici, incalzirea globala, oprirea miscarii de rotatie pentru trei zile, iar mai apoi inversarea directiei de rotatie. Nibiru trece foarte aproape de Pamant o data la patru cicluri de rotatie, la 144.000 de ani ceea ce ar constitui „Anul lui Brahma”. Despre Planeta Zeilor, sub diversele sale nume, sunt pline textele religioase ale diferitelor culturi – inclusiv cele dacice -, aflate, la vremea scrierilor, la mii de kilometri distanta unele de altele, ceea ce ar ridica semne de intrebare asupra faptului cum s-au raspandit, daca nu ar fi reale si ar avea doar o radacina comuna fantastica. Nibiru nu face miscarea de revolutie numai in jurul Soarelui nostru, ci si in jurul altei stele aflata intr-un plan la aproximativ 45 de grade fata de cel al sistemului nostru solar. In 2007, Nibiru se afla „sub Soare” si nu putea fi zarita decat de la Polul Sud.

Despre aceasta planeta s-a ocupat intens si Cristian Negureanu, autor al mai multor lucrari din domeniul interpretarii religiilor, tradus in mai multe limbi de circulatie internationala: „Povestea cu Nibiru nu e doar o poveste de adormit copiii. Sigur, s-au zis si multe bazaconii, dar eu ii indemn pe cei care vor sa cerceteze cu adevarat ce este Nibiru sa intre pe site-urile speciale, sa citeasca si sa traga singuri concluziile. Eu am postat pe blogul meu, o serie intreaga de observatii pe aceasta tema. Fiecare trebuie sa ia ceea ce crede ca e corect in urma demonstratiei…”, ne-a spus Negureanu, autorul cartilor „Sosirea Zeilor”, sau „Parapsihologia si misterele lumii actuale”.

Japonezii ii spun Planeta X

Interesant este si faptul ca profesorul Michel Mayon, seful catedrei de astronomie al Universitatii din Geneva, printre realizarile sale de prestigiu numarandu-se si descoperirea primei planete extrasolare in anul 1995, a declarat recent pentru Daily Mail ca: „Fratele geaman al Pamantului va fi descoperit in 2010. Progresul tehnologic care a permis observarea planetelor din afara sistemului nostru solar, ne va permite sa descoperim o planeta asemanatoare Terrei pana la sfarsitul anului in curs.” Profesorul isi pune toate sperantele in naveta NASA’s Kepler care este echipata cu cel mai performant telescop trimis in afara orbitei Terrei. Telescopul orbiteaza in prezent in apropierea Soarelui si monitorizeaza aproximativ 100.000 de planete la fiecare jumatate de ora fiind focusat pe Constelatia Orion din spirala Caii Lactee. Ipoteza profesorului Mayon se bazeaza si pe faptul ca in ultimii 14 ani, peste 400 de planete extrasolare au fost descoperite in apropierea sistemului nostru solar. De asemenea, cercetatorii din vestul Japoniei – Kobe University – spun ca rezultatele simularilor pe calculator i-au dus la concluzia ca e numai o chestiune de timp pana cand misterioasa „Planeta X” o sa fie vizibila.

VEZI VIDEO :  Nibiru a aparut pe cerul Romaniei (Video)

Sursa: agentia.org

Publicitate

6 gânduri despre „Nibiru a aparut pe cerul Romaniei (Video)

    1. Si eu am fost la fel de suspicios pina intr-o ZI .In drum spre Bucovina joi 06.10.2011 ora 17.50 am observat ceva ciudat pe cer si am oprit masina la intrarea in com Vadul Moldovei (Suceava) facind doua fotografii cu telefonul. O pata ciudata in dreapta soarelui .Cand am ajuns acasa am descarcat fotografiile pe calculator si am constatat ca pata nu era chiar pata.
      De atunci imi pun doar intrebari , concluzii nu prea am .
      Postati un e-mail si vi le trimit .( nu merg postate aici sau nu stiu eu cum)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s