Nibiru…. Sfarsitul vine din Cer

Se tot vorbeste astazi din ce in ce mai mult despre Nibiru si pericolul imens pe care l-ar reprezenta acesta pentru Terra…
Dar CE este Nibiru? Nu se cunoste  foarte bine povestea acestui corp ceresc: se spune ca este o planeta masiva sau o stea binara a Soarelui (“pitica rosie”) care, odata la 3.600 de ani se apropie de Pamânt si provoaca distrugeri mari pe Pamânt.
Se crede ca în 2012 se va apropia din nou de Pamânt si iar va produce o catastrofa pentru Pamânt. Dar ce s-a întâmplat acum 3.600 de ani? Sa spicuim din ceea ce spun oamenii de stiinta. Veti afla, suprinzator, ca acest ciclu de distrugere de 3.600 de ani nu este doar un basm…
1) Cele mai vechi civilizatii din America au disparut acum 3.600 de ani datorita catastrofelor naturale
Mai întâi au fost cutremurele, apoi ploile torentiale. Toate acestea au pus capat uneia dintre cele mai vechi civilizatii din America, în apropierea costelor peruane. Exista aici o civilizatie care practica o agricultura performanta si care au lasat niste constructii impresionante (sub forma de piramide de piatra, înaintea civilizatiei maya). Dar, în urma cu 3.600 de ani, un cutremur urias a lovit coasta peruana si a distrus aceste constructii, afirma un grup de antropologisti.
(Sursa: Sciencedaily.com)
2) Mamutii au disparut acum 3.600 de ani datorita climatului
Disparitia mamutilor în urma cu 3.600 de ani s-a datorat disparitiei climatului rece de pe Pamânt si aparitiei oamenilor-vânatori, au afirmat oamenii de stiinta.
(Sursa: Nature.com)
3) Sahara s-a transformat din câmpie roditoare în desert în urma cu 3.600 de ani
Ploile au încetat sa mai vina, temperatura a crescut, iar marile câmpii roditoare din Nordul Africii s-au transformat în desert în urma cu câtiva mii de ani. Schimbarea climatului arid n-a fost una graduala, ci s-a întâmplat în doua episoade (primul a avut loc în urma cu 6.700-5.500 de ani, iar al doilea în urma cu 4.000-3.600 de ani). Ultima etapa a fost extrem de severa, ruinând vechile civilizatii antice, afirma cercetatorii. Echipa de specialisti condusa de Martin Claussen de la Institutul pentru Cercetarea Climei din Potsdam (Germania), a realizat pe calculator un model de schimbare a climei în ultimii mii de ani, si a ajuns la concluzia ca transformarea Saharei în desert s-a datorat schimbarii axei Pamântului.
(Sursa: The Japan Times)
4) Cea de a doua eruptie vulcanica din toate timpurile a avut loc acum 3.600 de ani în insula Santorini (Grecia).
Eruptia vulcanica din arhipelagul Santorini (Marea Egee, sud estul Greciei) a avut loc în urma cu 3.600 de ani si a distrus civilizatia minoica. O echipa de cercetatori din Grecia si SUA au estimat faptul ca vulcanul a eliberat 60 de kilometri cubi de magma, de 6 ori mai multa cantitate decât cea produsa de celebra eruptie vulcanica de la Krakatau (Indonezia), din anul 1883. Cea mai mare eruptie vulcanica din istoria omenirii se pare ca a fost cea din 1815 (Tambora, Indonezia) – cea care a eliberat 100 de kilometri cubi de magma si care a produs schimbari dramatice în clima Pamântului pentru câtiva ani.
(Sursa: National Geographic)
5) Geologii confirma ca, odata la 3.600 de ani, au avut loc pe Pamânt evenimente deosebite
Laura Knight-Jadczyk, sotia fizicianului Arkadiusz Jadczyk, autoarea binecunoscutei carti “Istoria secreta a lumii” ne spune câteva lucruri interesante referitoare la studiile geologice efectuate:
Michel R. Legrand si Robert Delmas (geologi la Laboratoarele de Glaciologie si Geofizica) au publicat în octombrie 1988 un articol intitulat “Impuritatile solubile în 4 miezuri de gheata antarctice de-a lungul a 30.000 de ani” în “Analele de Glaciologie”. Cei doi cercetatori au reprezentat grafic variatiile Oxigenului 18 si a componentelor ionice NH4Ca2, HCl si NO3SO4. Scara timpului pentru fiecare nivel de componenta ionica în parte, ca si pentru O18 a fost de 30.000 de ani. Exista un grafic care arata vârfuri de activitate în anii 5.200 î.Hr., 8.800 î.Hr., 12.400 î.Hr., 16.000 î.Hr. si 19.600 î.Hr. În toti acesti ani au existat mari stresuri geologice. Precum se observa exista diferente de 3.600 de ani între acesti ani…Evenimentul din anul 8.800 î.Hr. a fost cel mai bine reprezentat (o fi fost Potopul lui Noe?)
(Sursa: Signs of the Times)
6) “Analele de bambus” spun ca acum 3.600 de ani era multa ceata si trei sori!
Analele de bambus reprezinta cele mai vechi cronici din China cea antica. Sunt prezentate cronici din cele mai vechi timpuri (anul 2497 î.Hr.) pâna în anul 221 î.Hr. În anul 1620 î.Hr. (acum circa 3.600 de ani) se spune ca a existat o ceata galbena, Soarele lumina foarte slab, iar dupa aceea au aparut trei sori; în luna iulie al acelui an totul a înghetat, apoi a aparut în tara o foamete, caci recoltele s-au vestejit.
Asadar, iata câteva dovezi care arata ca la 3.600 de ani se întâmpla ceva pe Pamânt. Poate fi celebra planeta Nibiru sau poate Nemesis, “Steaua mortii”? Oricare ar fi, se pare ca ambele corpuri ceresti, daca ar exista, atunci când se apropie de Pamânt, aduc de fiecare data câte un dezastru planetar…
Sursa : Enigme- Conspiratii.blogspot.com
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s