Previziuni 2012, raport al Pentagonului

Pentagon

Anul 2012, un moment de cumpana pentru omenire

Timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat.

Pamantul va suferi din cauza schimbarilor bruste de clima si milioane de oameni vor muri de foame si razboaie. Pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima si vor duce la anarhie, se arata intr-un raport al Pentagonului. Teoria este sustinuta de mayasi, care prevad ca sfarsitul timpului va avea loc pe 21 decembrie 2012. Calendarul Maya se incheie brusc la aceasta data, cu toate ca, in trecut, mayasii, care erau foarte avansati in astronomie, calculasera date cosmice pana la milioane de ani.

Schimbare radicala de clima in Europa

Previziunile sunt sumbre pentru perioada premergatoare anului 2012. Dupa 2010, Europa va suporta o schimbare radicala de clima si se estimeaza ca milioane de oameni vor muri din cauza foametei si a razboiului. Pana in 2009, se anunta furtuni violente care vor distruge bariera de coasta a Olandei, determinand pierderea unor vaste teritorii. India, Africa de Sud si Indonezia vor fi distruse de revolte si conflicte interne, iar granarele lumii vor fi golite de seceta. Un climat siberian va pune stapanire pe Marea Britanie si tarile vecine, se arata in raportul Pentagonului, care prezice faptul ca schimbarea climei va fi o amenintare chiar mai mare decat cea terorista: verile vor fi din ce in ce mai calde, provocand o si mai rapida topire a ghetarilor, cu consecinte grave asupra climei; la extrem, se poate ajunge la ierni cu temperaturi foarte scazute, similare Siberiei, in tarile limitrofe Atlanticului de Nord.

Nu va fi sfarsitul lumii

La nivel planetar, avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o data la 13.000 de ani, deci de doua ori intr-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani. De asemenea, asistam la o crestere a rezonantei magnetice a Pamantului, care a inceput din 1980. Prin urmare, in anul 2012, timpul va atinge valoarea zero. In prezent, ziua are de fapt doar 16 ore, in loc de 24, din cauza faptului ca rezonanta are 12 cicli pe secunda, fata de 7,83 cicli pe secunda. Tot in 2012, planul sistemului nostru solar se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee.

Potrivit mayasilor, anul 2012 nu va fi sfarsitul lumii, ci momentul cand adevarul ne va fi revelat. Toate aceste schimbari dramatice vor avea efecte serioase si asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare si va fi imbunatatit, avand 12 spirale in loc de doua. Oamenii vor depasi tehnologia, asa cum e cunoscuta azi si va avea loc o trecere rapida prin dimensiunea a patra si intrarea in cea de-a cincea.

Aceasta este o previziune foarte pesimista, insa efectele amintite se resimt in ziua de azi. Ramane de vazut ce se va intampla.

Sursa :miscareazeitgeist.ro

Publicitate

13 gânduri despre „Previziuni 2012, raport al Pentagonului

  1. Daca ei, oamenii, nu pot sa prevada un cutremur, un tunami…credeti ca pot prevedea sfarsitul lumii, schimbarea lumii, modificarea numarului de spirale etc. Gogosi, asa cum a spus ,,kn” este putin spus, eu as spune visatori iresponsabili. Sanatate, cu Dumnezeu inainte.

 1. totul e relativ la nivelul constiintei personale, sunt dimensiuni a realitatii in care se manifesta orice scenariu si fiecare prin propria valoare trece de la scenariu la scenariu, cine crede ca universul si existenta are o complexitate limitata la perceptia umana conventionala in care multi se inversuneaza este doar ignorant si pierdut pe nivele de constiinta si existenta inferioare unde este multa suferinta si disperare, doar cand accepta ca ce are el in cap nu e adevarul si nu trebuie sa se inversuneze in a functiona conform unor tipare fara sa incerce sa asculte si de supraego, adica sa incerce sa gandeasca si sa accepte explicatiii si indrumari, este pierdut … iadul din pacate e real … si e acolo unde este ignoranta, lene, si refuz de colaborare.

 2. Asa era si cu profetia pustnicului M , cum ca va fi varsare de sange in Romania in 2011 !!! Niste inventii ale unor oameni bolnavi psihic puse pe seama unor calugari nevinovati !!!

  Nu mai placati capul la toate idioteniile care apar !!!

 3. le stiu de ani buni.pian acum nimic confirmat, nici macar golf-stream-ul .
  si nu cred ca pentagonul se ocupa de asta, cu atit ami putin ar publica asa ceva.iar daca ne gindim la predictia seismica, decamdata nimic notabil.viziunile or fi fost, dar daca Dumnezeu si-a schimbat planurile ?

 4. eu nu cred c sunt inventi doar c nu este vb de sfarsitul lumi……dar uitati-va cate anotimpuri mai sunt iara orele?………mayasi au drepte zic eu.

 5. Tu anemona, te astepti ca cineva sa inteleagaceva din ce ai scris tu? Invata cuvintele si sa pui semne de punctuatie. Lua-v-ar ****** pe astia care faceti asa, ca voi duceti tara de rapa cu lipsa voastra de cunostinte si de educatie.

 6. nici nu trebuie sa se schimbe clima ca sa ne ducem de rapa. Se intampla asa de natural si fara… e o nebunie este adevarat, o simtim pe pielea noastra, dar nu ceva apocaliptic, este ceva de ordin socio-economic. Probabil un razboi ne-ar linisti pentru vreo 50 ani. Pacat de cate pagube se produc, cand se putea si mai usor,,

 7. Nu Credeti ca a venit momentul sa dam mai multa importanta Bibliei?
  Acolo gasim multe raspunsuri si numai cine nu vrea nu vede conexiunea intre Biblie si realitate

  1. Sa va ierte cel ce va creat( nimic nu intelegeti… nu trebue sa va zica nimeni nimic ci doar uitativa putin in jurul vostru ce se petrece …voua vi se pare normal ( sa traim intr-o minciuna continua, nu va uitati ca minciuna a ajuns la rang de adevar…cine stie sa minta mai bine si da banul traieste bine) va intreb eu credulilor ce fel de bine o sa fie pentru copii copiilor vostri……asa cum zice in Biblie ” vor ramine foarte putini care i-si va pastra credinta” multi vor vedea cu ochi lor si vor zice ca-i normal–-Trezitiva ” morti vii ce sunteti”( degeaba spuneti caci credeti in Dumnezeu daca voi insiva nu faceti nimic…puterea ne-a lasato Dumnezeu in noi ,dar trebue sa o si descoperim…..meditati, transmiteti ginduri curate , iubiti si iertati ca e de mare valoare…”nu uita orce gind curat te poate salva pe tine si influenta pe multi ” e greu pt. unii sau nascut judecatori..

 8. eu cred ca : cei care ne-au trecut prin razboaie mondiale si crize de tot felul,luandu-ne,
  de-a lungul timpului,si pielea de pe noi,s-au hotarat sa nu ne mai lase nici cei 10%din beneficiile pe care NOI,CEI MULTI,le producem…Ba,mai mult,au decis sa NE OMOARE,fiind „foamete mare”-zvonistica functioneaza-„se evapora apa de la incalzirea planetei”….prea multi bani risipiti!…”SA FIE MAI PUTINI!” a zis „Satan”sau”Anticrist”sau cum l-o chema…poate,in decembrie 2012 se tezeste OMUL CREAT DE DUMNEZEU si lupta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s