Revoluţie. Ţeapa “mesajului Anonymous”- manipularea serviciilor secrete VIDEO

Ţeapa Anonymous. În ultimele zile, voit sau nu, presa din România este victima unei ample dezinformări. Scopul este manipularea oamenilor nemulţumiţi care ies sau vor să iasă în stradă.

Revoluţie. Ţeapa mesajului Anonymous  manipularea serviciilor secrete VIDEO servicii secreteAnonymous????

Una dintre aceste dezinformări grosolane este un aşa-zis mesaj al celebrului grup Anonymous. Mesajul manipulator al celor care au pus la cale această jalnică dezinformare este înlăturarea de la putere a unei singure persoane şi alegerea alteia în loc nu va rezolva problemele, ci doar va continua circul politic”.

Din păcate, jurnaliştii români l-au preluat pe nemestecate şi răspândit ca atare, prezentându-l ca fiind autentic. Face parte din aceeaşi gogoriţă că nici un partid din România nu merită să mai guverneze.

Fără partide, nu avem democraţie. Lipsa partidelor înseamnă dictatură sau anarhie.

Grupul Anonymous a devenit cunoscut după ce a comis numeroase atacuri informatice în întreaga lume. În august, membrii săi au piratat site-ul ministerului sirian al Apărării, în semn de protest faţă de reprimarea mişcării de contestare a regimului lui Bashar al-Assad. În decembrie, grupul a revendicat atacul asupra site-ului agenţiei de analiză Stratfor, de la care a obţinut e-mailuri şi date ale cardurilor de credit aparţinând unor clienţi ai acesteia.

De ce nu este autentic mesajul video prezentat de presa din România? Cine ştie, cunoaşte. Mesajele Anonymous conţin nişte elemente de identificare. Sursa :ziuaveche.ro

Reclame

Un gând despre „Revoluţie. Ţeapa “mesajului Anonymous”- manipularea serviciilor secrete VIDEO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s