Mişcare fără precedent în istoria Rusiei. Pasul pe care l-a făcut Putin este privit cu TEAMĂ de marile puteri ale lumii

 

Marina rusă va primi 36 de nave de război în 2013, un număr fără precedent în istoria Rusiei, a anunţat adjunctul comandantului marinei, viceamiralul Aleksandr Fedotenkov, duminică, citat de RIA Novosti, în pagina electronică.

„În acest an, 36 de nave de luptă, nave de atac rapid şi nave de susţinere se vor alătura marinei ruse. Niciodată nu s-a mai întâmplat aşa ceva”, a declarat Fedotenkov la Salonul pentru Apărare Maritimă din Sankt Petersburg.

Navele de război ruseşti desfăşoară în prezent misiuni în toate oceanele lumii, cu peste 60 de nave de luptă aflate pe mare în prezent, a afirmat el.

Ministrul Apărării, Serghei Şoigu, a declarat în martie că marina rusă va primi 24 de submarine şi 54 de nave de război de diverse clase până în 2020.

„Ca urmare a implementării programului de reînarmare al statului până în 2020, marina ar urma să primească opt submarine strategice cu propulsie nucleară, 16 submarine multirol şi 54 de nave de luptă de clase diferite”, a declarat Şoigu.

 

Sursa: antena3.ro

Reclame

4 gânduri despre „Mişcare fără precedent în istoria Rusiei. Pasul pe care l-a făcut Putin este privit cu TEAMĂ de marile puteri ale lumii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s