Terorismul este controlul guvernamental al populaţiei

Vreau să precizez de la început că prin „terorism” mă refer aici şi la crima organizată, clanurile mafiote, masacrele regizate din şcolile americane, chiar şi la ştirile alarmiste şi manipulările din presă. Însă mă voi referi pe larg numai la terorismul clasic, politic şi religios, de tip islamist, neofascist, neomarxist, separatist etc. şi la cel reprezentat de grupările mafiote şi clanurile de interlopi.

Dacă analizăm informaţiile făcute publice despre grupările teroriste şi cele mafiote, observăm că acestea sunt foarte bine organizate, dotate cu tehnologie de ultimă oră, au oameni cu o foarte bună pregătire de luptă, capabili să mânuiască armament sofisticat, să creeze şi să folosească explozibili, având cunoştinţe vaste ce includ tehnici de manipulare, comunicare publică, creare de diversiuni, tehnici de interogare etc. Se folosesc în activităţile lor de şantaj, corupţie şi intimidare şi se pare că sunt imune în faţa justiţiei. Toate acestea sunt de obicei accesibilie şi caracteristice doar unor instituţii guvernamentale cu rol de apărare, cum sunt serviciile secrete, armata şi poliţia.

Totodată, observăm că serviciile secrete şi poliţia, deşi au multe informaţii legate de aceste organizaţii criminale, le cumosc activităţile, liderii şi chiar planurile de atentate sau operaţiuni infracţionale, aproape niciodată nu reuşesc să preîntâmpine aceste acţiuni sau să îi aresteze pe autorii lor, sau pe liderii organizaţiilor pentru care lucrează.

Aceste lucruri ar părea cel puţin ciudate, dar asta numai dacă nu admitem ipoteza că atât organizaţiile teroriste, clanurile mafiote şi organizaţiile criminale, sunt de fapt organizate, instruite, finanţate şi protejate chiar de guvernele statelor, care în mod normal ar trebui să-şi apere cetăţenii de aceşti criminali şi să lupte împotriva lor.

În realitate se pare că toate aceste organizaţii sunt sub directa îndrumare a serviciilor secrete, poliţiei şi chiar armatei, iar acţiunile lor se fac în strânsă colaborare cu instituţiile guvernamentale şi cu aprobarea tacită a guvernelor.

Scopul este evident acela de a ţine populaţia tot timpul sub teroare, pentru a fi menţinută demoralizată, obedientă şi incapabilă de reacţie în cazul unor abuzuri ale clasei conducătoare.

Este ca în tabloul societăţii descris de Orwell: poporul este turma de oi condusă de porci, care îi au în soldă pe câini, a căror misiune este să ţină turma sub control. La care mai putem adăuga şi nişte lupi fioroşi, inventaţi pentru a ţine tot timpul oile speriate şi a le convinge să stea cuminţi, să nu părăsească niciodată turma sau şi mai rău, să le dea prin cap să se revolte faţă de porcii care le exploatează.

 

Sursa: dantanasescu.ro

Anunțuri

2 gânduri despre „Terorismul este controlul guvernamental al populaţiei

  1. care terorism frate?repet mesajul meu de azi catre altcineva:cutremure in Bulgaria, furtuni in Franta, DR Strainu ar zice razboiul geofizic? Asta ce mai e >canicula? Trenul deraiaza in Spania, Fukushima mai are scurgere si nu se poate trata… Scenariul catastrofelor este facut de oameni sau de altcineva? Picture in picture.

    Ca si cum povesteste despre un film care ne povestea cum se face un film.SA AVEM OCHII LARG DESCHISI PENTRU CA IN JURUL NOSTRU ESTE „”BILCIUL DESERTACIUNILOR”” Mai pe scurt citeste zilnic Glossa lui Eminescu-o fie ea plagiata din mai multe locuri si nu neaparat originala, insa este scrisa pentru romani,pentru urmasii lui Eminescu pe pamintul romanesc,ca sa nu se mai lovesca de perete ca musca fara cap.
    Teroristii de azi poate au fost samuraii de ieri. Au innebunit salcimii si au inflorit a 2 a oara. Tot terorism. Pamintul asta e un terorist si s-a cam saturat de oameni. poate innebunesc si oamenii sa-i vedem daca si cum infloresc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s