Uluitoare dovezi mayaşe despre OZN-uri

Oare civilizaţiile străvechi au avut contacte cu extratereştri? Astăzi vă prezentam un scurt film realizat de Jason Kirby care arată legătura între civilizaţia Maya şi OZN-uri extraterestre. Secvenţele din acest mini-documentar conţin unele obiecte descoperite foarte recent în anumite camere din piramidele mayaşe, care nu fuseseră găsite până acum, deoarece mayaşii construiau piramidele una în cealaltă.

 

De asemenea, sunt prezentate anumite descoperiri foarte recente pe care guvernul Mexican le-a ţinut secrete, şi care arată foarte clar reprezentarea unor OZN-uri şi a extratereştrilor.

Realizatorul de film Raul Julia-Levy care lucrează în prezent la un documentar solid despre legătura mayaşilor cu civilizaţiile extraterestre, şi care beneficiază de ajutorul guvernului Mexican pentru a avea acces la descoperiri care până acum au fost ţinute secrete, declara: “Toate astea sunt foarte importante pentru întreaga umanitate, nu numai pentru Mexic. Aceste descoperiri au fost secrete timp de 80 de ani pâna acum, dar a venit momentul pentru ca oamenii să înţeleaga seria de evenimente ce urmeză să se producă în viitorul imediat, şi consecinţele acestora pentru fiecare dintre noi.”

“Este important ca oamenii să înţeleaga seria de evenimente ce urmeză să se producă în viitorul imediat, şi consecinţele acestora pentru fiecare dintre noi.” Raul Julia-Levy

Aceste informaţii educaţionale împreună cu unele dintre artefactele mayaşe prezentate aici au fost ţinute secrete de către guvernul mexican timp de 80 de ani. Pe de altă parte, s-au descoperit foarte recent alte artefacte mayaşe, care au fost făcute publice de către guvernul mexican. Chiar şi aceste decoperiri recente sunt prezentate în acest film.

Recent au fost descoperite noi dovezi ale contactului civilizaţiei Maya cu extratereştrii, a declarat ministrul Turismului pentru statul mexican Campeche… “Mayaşii obişnuiau să construiască piramidele peste cele vechi”, a spus acesta. În zona arheologica Calakmul, lucrătorii INAH au descoperit noi camere în piramidă, camere care nu fuseseră găsite, şi nici explorate până atunci.

Guvernul mexican permite accesul realizatorilor documentarului la anumite secrete de stat în legătură cu sfârşitul calendarului mayaş. Informaţiile, protejate timp de 80 de ani, vor revela credinţele şi înţelepciunea mayaşilor despre evenimente viitoare, care sunt numite “şocante” de către producătorul documentarului.

“Aceste dovezi explică cine suntem noi”, a afirmat producătorul documentarului. “Oficiali au declarat că mayasii şi extratereştrii au o istorie comună. Este oficial. Este cât se poate de oficial”, a adăugat el. “Lumea nu a văzut toate astea. Nimeni nu le-a văzut încă. Dar sunt absolut convins că lumea este pregătită pentru a afla adevărul. Asta va crea un impact global în modul cum oamenii vor vedea realitatea”, a declarat Raul Julia-Levy.

“Toate astea sunt foarte importante pentru întreaga umanitate, nu numai pentru Mexic” a spus Raul Julia-Levy

 

Sursa: descopera-mistere.ro

 

Anunțuri

Un gând despre „Uluitoare dovezi mayaşe despre OZN-uri

  1. MEXICANII ASTIA AU AMBITIE. Pornesc o intrecere cu prietenii lor americani. Daca americanii se tot lauda ca ei au extraterestrii la indemina(citeva exemplare-nu mai tin minte daca sint din cei cenusii…) atunci Mezoamerica tine sa dea o lectie usturatoare dindu-le peste bot. Iar trimit NESIMTITII niste commando -uri ajutatoare sa lamureasca sau sa distruga daca nu pot fura.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s