Lecția de trădare de la ROȘIA MONTANA

ROSIAM Lecția de trădare a început la Roșia Montană! Acum un an muncitorii de la OLTCHIM, câteva mii bune protestau cu disperare pentru salarii restante, mulți dintre ei declarând atunci că au restanțe mari la bănci …cu toate acestea nici Ponta, nici cei ce azi sunt înduioșați de viitorul celor 500 de mineri instruiți sa facă azi grevă la Roșia Montană, nu au avut milostenia de care azi dau dovadă! Azi Ponta a declarat că nu poate rămâne insensibil la mișcarea socială a minerilor din Roșia, dar se pare ca poate sta indiferent alături de primarii m-tilor Apuseni, respectiv liderii politici din Alba față de opinia Parlamentului, de cea a Ministerului de Justitie și nu în ultim rând față de opinia publică cu privire la neînceperea exploatărilor de aur. O țară întreagă e indignată de cedarea aurului din Apuseni pe 2 bani, timp în care Ponta se laudă că a crescut redevența de la 4 la 6 la suta, adica la fiecare 100 de kg Aur facută cadou, vom primi înapoi nu 4 ci 6 kg. Prefectul de Alba solidarizează cu cei 500 de mineri ce nu vor mai avea loc de muncă considerându-i mult mai importanți decât avuția țării. Timp de 24 de ani au distrus locurile de muncă, cu milioanele, pentru ca acum să pună preț pe 500 de locuri de muncă un MUNTE DE AUR!? Asta-i ȚEAPĂ și dacă va fi va fi REVOLUȚIE! De la Rosia Montana, unde in dec.1989 Gelu VOICAN VOICULESCU era geolog sef, a început lovitura de stat din 1989…la ROȘIA MONTANĂ se va sfârși!

Sursa : inforor.com

Anunțuri

2 gânduri despre „Lecția de trădare de la ROȘIA MONTANA

 1. PONTA SE JOACA CU FOCUL SI CU SUFLETUL ARDELENILOR CARE TAC CAT TAC DAR NU MAI POT RABDA ATATA FURACIUNE PE FATA .ardeleni nu te uita si iarta PONTA pentru aurul tari cum nu am uitat nici cotropitori care au jefuit pamantul nostru .AVEM nevoie de locuri de munca dar nu sa dam averea poporului pe un pumn de dolarI .tradare ,,,tradare ,,,,tradare ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Sa-i ajubga blestemul aurului pe tradatori care vor sa jefuiaca aceasta tara

 2. In cei 24 de ani de asazisa eliberare de sub Comunism, Romania a fost furata si praduita mai mult decat au furat-o Persii, Romanii, Turcii, Grecii (fanariotii) , Austro-ungurii si Rusii launloc!
  Acum ca sa ne poata fura linistiti, ne-au transformat in Colonie, ne-au distrus Economia si ceeace este mai grav decat toate relele posibile- ne-au distrus armata , furandu-ne peste 3.000.000 de „Osteni” apti de munca si de lupta!
  FRATILOR, Uniti-va sub stindardul „DREPTATII STRABUNE”, PANA NU E PREA TARZIU!!!
  Faceti-va timp si rasfoiti paginile blogului „constantinsimion.blogspot.com”, cititi poemele:
  -1. Tara mea , frumoasa-mi casa-i Balta Mocirloasa;
  -2. Popor viteaz ne stiu prietenii dusmani;
  -3. DOAMNE- nu ne chinui mai mult;
  -4. ACUM e momentul frate! s.a.
  -5. „Foaia ptr. minte inima si literatura”- Dreptatea Strabuna – va apare pana la 8.11.2013 la Arad,Iasi, Vaslui ,Timisoara, Zalau, Craiova ,Pitesti, Suceava, Bacau ,Galati, Constanta , Ploiesti si Bucuresti
  Nu uitati: Mama Dumnezeu ne da ,dar nu ne pune si in traista!
  Sa iubim acest Popor Roman , alcatuit din –romani, tigani, unguri, germani, armani, turci, sarbi, ucraineni, bulgari, cehi, polonezi, rusi, evrei,,armeni si altii, printre care si…americani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s