Marile puteri ale lumii se pregătesc pentru un dezastru: măsurile ciudate din ultimele zile. VIDEO

Portalul ultimatesurvival.net scrie că SUA şi Rusia fac pregătiri intense pentru un potenţial dezastru de amploare, care ar urma să aibă loc după 1 octombrie.

Agenţia naţională pentru situaţii de urgenţă din SUA (FEMA) a comandat conserve şi mâncare care poate fi păstrată mai mult timp, în valoare de 14,2 milioane de dolari, care trebuie livrată înainte de 1 octombrie 2013.

În plus, FEMA a comandat şi cantităţi uriaşe de apă plată. Totodată, în fiecare zi între 25 septembrie şi 2 octombrie, au loc verificări ale sistemelor de comunicaţii.

 

Sursa notează că totul ar putea avea legătură cu efectele cometei ISON asupra Pământului.

O altă decizie ciudată este că, în intervalul 28 septembrie-5 noiembrie, nu este permisă nicio plecare pe plan militar, iar unităţile Gărzii Naţionale trebuie să încheie până pe 30 septembrie un training intitulat „Controlul revoltelor”.

De asemenea, ultimatesurvival.net scrie că SUA şi Rusia au semnat un acord prin care se angajau să facă schimb de experţi, în cazul unor dezastre de amploare.

Sursa: gandul.info

Anunțuri

2 gânduri despre „Marile puteri ale lumii se pregătesc pentru un dezastru: măsurile ciudate din ultimele zile. VIDEO

  1. Suflete de ce preiei si matale din aiureli? Daca este adevarat(ceea ce nu pare)ca ar fi cumparat atitea si atitea, atunci inseamna ca Ei se pregatesc sa faca o nemernicie ceva in lumea oamenilor,pentru ca despre treburile UNIVERSULUI nu au habar oricum. Pare mai logica informatia despre CUTREMURUL DIN PAKISTAN CARE A RIDICAT O INSULITA. Parca ar fi ca un buton(piston) . Ce parere ai? Sa gindim ca manelistii :se ridica insulita cine o cumpara,cutremurul de la noi ce ar putea sa ridice? Vezi PAMINTUL ca pe o masinarie mare vie? Atunci nimic nu e intimplator si miscarile astea arata ca se tot reconfigureaza, poate intradevar urmeaza ceva mai serrios. Eu as dori sa li se dea tututror aur si gaze sa ne sature, sa ne ingroape in ele ca sa apreciem barem in ultima secunda de viata aerul si apa…

  2. –Serviciile vitale (armată, FBI, justiţie, securitate naţională, control aerian) sunt scutite însă programele considerate ne esenţiale vor fi închise. Instituţiile naţionale de sănătate nu vor mai accepta noi pacienţi pentru testele clinice. Centrul de control şi de prevenţie a bolilor va suspenda supravegherea bolilor iar cererile venite de la zeci de mii de solicitanţi de vize şi de paşapoarte nu vor putea fi procesate.

    Efectul cel mai vizibil va fi în cazul turismului: toate cele 368 de parcuri naţionale gestionate de National Park Service vor fi imediat închise, la fel ca şi toate muzeele naţionale, inclusiv cele din Washington, ceea ce va afecta aproximativ şapte milioane de turişti.–
    NU STIU CUM DEVINE VISUL AMERICAN UN MARE COSMAR CARE ARE NEVOIE DE RAZBOAIE SI PORCARII CA SA -SI REVINA DE FIECARE DATA,VISUL ASTA AMERICAN ESTE COPROFAG…
    http://directproprietar.ro/SUA-Sute-de-mii-de-funcionari-se-pregtesc-s-intre-n-omaj-tehnic
    ASTA AR PUTEA DUCE LA ORICE DEZASTRU PLANIFICAT DE OAMENI PENTRU OAMENI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s