3 gânduri despre „Romania e gratis, interesat?

  1. PROSTIA SE PLATESTE NU E O SCUZA, INSA NU VA FI BINE NIMANUI IN EUROPA ASA CA NU AVEM DE CE SA NE PARA RAU,CE-AM AVUT SI CE-AM PIERDUT. ROMANII POT SA BEA IN CONTINUARE SI SA URMAREASCA MINCIUNILE POLITICIENILOR ROMANI.
    VA FI RAU IN EUROPA PENTRU TOATA LUMEA . CIND ALTII RIDICAU PALATE MOLDOVENII SI FRAIERII DE LA NORD DE DUNARE MUREAU IN FATA SAU SUB PICIOARELE HOARDELOR ASIATICE,TURCI, TATARI ,UGURI. INSA ACUM ROMANII DESCHID USA CU ZIMBETUL PE BUZE POLITICOS ,S-AU SATURAT SA MAI AMINE INEVITABILUL; PRABUSIREA EUROPEI IN FATA UNEI INVAZII ASIATICE.

  2. E gratis pentru ca asa au fost politicile statului! Cu ce sa-si dezvolte taranul bucata lui de pamant? La noi taranul ara cu calul. De saracie! N-are bani nici macar pentru lucrarile de primavara-toamna. Sa nu condamnam taranii saraci lipiti si nici sa nu-i comparam cu cei care au sute de mii de euro in banci si vin sale cumpere pamantul. Romania va disparea de pe harta in cativa ani. Asta e singura strategie politica a guvernantilor nostri de 24 ani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s