DISCURSUL LUI GODFREY BLOOM IN PARLAMENTUL EUROPEAN: “VA VOR ASALTA SI VA VOR SPANZURA!”

Par3619995

O intervenţie distrugătoare a eurodeputatului Godfrey Bloom la Parlamentul European, un om care merită să fie ascultat atunci când vorbeşte:“Statul este instituția Hoției! Când popoarele îşi vor da seama de ceea ce sunteţi, nu vor avea nevoie de mult timp să ia cu asalt Parlamentul şi să vă spânzure. Şi vor avea dreptate.” 

Sursa:  art31.ro

“Ei bine, domnule Președinte, îmi vine în minte un citat al marelui filosof american Murray Rothbard care spunea: “Statul este o instituție talhara”. Impozitarea este un sistem prin care politicienii și birocrații fură banii de la cetățenii lor pentru a-i risipi într-o manieră rușinoasă. Acest loc nu este o excepție. Este fascinant, și mă întreb cum reușiți să vă păstrați seriozitatea atunci când vorbiți de evaziunea fiscală. Întreagă Comisie și birocrații din Comisie nu plătesc impozite. Voi nu plătiți taxe și impozite ca și restul cetățenilor! Voi aveți tot felul de avantaje….. Voi sunteți cei mai mari evazioniști fiscali din Europa, și totuși voi stați aici și dați lecții! Oamenii din Uniunea Europeană încep să înțeleagă mesajul. O să vă dați seama că euroscepticii vor deveni din ce în ce mai numeroși. Și să vă mai spun ceva, când popoarele își vor da seama de ceea ce sunteți, nu vor avea nevoie de mult timp sムia cu asalt Parlamentul și să va spânzure. Și vor avea dreptate!”

14 gânduri despre „DISCURSUL LUI GODFREY BLOOM IN PARLAMENTUL EUROPEAN: “VA VOR ASALTA SI VA VOR SPANZURA!”

 1. imi face placere ca acest articol a ajuns si la urechile dvs..dar va instiintez ca sursa articolului nu este trezirea la realitate ci art31.ro…trezirealarealitate.ro tocmai a incalcat licenta pe care am folosit-o pe blog si daca nu aduce modificarile necesare va fi sesizat autoritatilor competente, si la Goggle care le vor bloca conturile publicitare pentru site…

  Va rog si pe dvs sa aduceti modificarile necesare articolului de mai sus!!!
  sursa originala este http://art31.ro/va-vor-asalta-si-va-vor-spanzura-blomm-ingheata-europarlamentul/

  salutari, Alin M.

  1. imi face placere ca ati adus niste modificari articolului astfel incat acesta respecta unul din punctele licentei, insa nu pe toate…ramane un alt punct important pe care trebuie sa il luati in continuare si anume „NoDerivatives — If you remix, transform, or build upon the material, you may not distribute the modified material.”
   Va rog in consecinta sa fiti din nou de’acord cu sesizarea mea si, data viitoare, daca va exista acelasi interes fata de unul dintre articolele mele, sa respectati fiecare punct al licentei cu care protejez continutul de pe blog (link catre licenta: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/)

   salutari,
   Alin Macsim

 2. Domnul acesta „vituperant” de ce si-a ales ca tribuna pentru ideile sale Parlamentul European? Acolo, vorbele sale sunt remunerate cu bani „furati” de la cetatenii pe care-i caineaza!!!? Nu-i decat un alt ipocrit, panglicar de vorbe goale care-i umplu buzunarele! „Popoarele”, pentru a se elibera de parazitii acestia, ar trebui sa urmeze sfatul lui Eminescu:”NU TE PRINDE LOR TOVARAS!” si sa nu mai mearga la vot pana cand in fata lor nu vor veni cu umilinta OAMENI adevarati nu X-man-i!

  1. Si vor crea o realitate virtuala! Vor „conduce” „popoare” virtuale! Dar daca popoarele adevarate ar munci tot „virtual”?! Dar daca popoarele adevarate i-ar hrani tot „virtual”?! Stii care-i paradoxul? In era internetului popoarele adevarate nu mai pot fi tinute impreuna si extorcate cu MINCIUNA si cu FRICA!!! Nu vor avea liniste oamenii, pana nu vor scoate ADEVARURILE la suprafata! „Adevarul ne face liberi”! Si de ce sa fim liberi, la ce ne trebuie? Raspunsul: libertatea este calea catre ceea ce-si doreste orice fiinta vie: IUBESC, DECI SUPRAVIETUIESC!!!!!

 3. popoarele nu mai poate vedea ce a ce se intampla ..cu .. distrucerea in masa .saracie .taxe .. popoarele ..sunt la limita .. traiului ./.. ce a ce se intampla este ..ne omenesc .. ei parlamentari traiesc ..pe bani popoarelor .. popoarele se vor razbuna .. rusine ..in cine mai poti avea incredere …… minciuna fuga dupa inbogatire …

 4. Godfrey Bloom transmite acelasi mesaj ca si colegul sau Nigel Farage iar ei sunt doar mici pioni in pregatirea „marii schimbari” ce se va manifesta pe scena lumii, schimbare ce va promite „iubire, lumina si unitate” dar in schimb va aduce suferinta divina a Soarelui Neagru.

 5. Pai sa moara masa lui ponta in acelasi mod ca maria tereza de nu omul asta le.a dat.o.n parlament ca nastase la fileu…bravo nene,esti d.al nostru

 6. Uite cine vorbeste -mosulica ti-ai cam pierdut mintile,revinoti,la cat de dereglata e lumea astazi cei ca tine distrug acei putini ramasi sa faca lege si ordine (pace) …si numai cu cei mari egalitate vrem…

 7. Suntem niste cacati, nenorociti, un fel de Gigi Contra, cum o dai tot nu-i bine, orice cretin spune tot felul de aberatii cum ai da-o nu e bine. Acel om incearca sa deschida ochii popoarelor Europene si sa le atraga atentia coruptilor si cate un idiot comenteaza tot felul de aberatii.

 8. exista inregistrare cu un cadru mai larg…sa-i vedem si noi pe cei din stanga/dreapta, fata/spate…nu ca ce zice domul n-ar fi adevarat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s