Ne împrumutam și in februarie. Cu cât

Ministerul Finanţelor Publice a anunţat un program de împrumuturi de 4,06 miliarde de lei în luna februarie.

Sumele vor fi destinate refinanţării datoriei publice şi finanţării deficitului bugetului de stat. Împrumuturile în lei vor fi atrase printr-o emisiune de titluri de stat pe un an, lansată pe 3 februarie, în valoare de 1,2 miliarde de lei.

260 de milioane de lei vor fi atrase prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive organizate exclusiv pentru obligaţiuni de tip benchmark, şi 200 de milioane de euro de la băncile comerciale.

De asemenea, vor fi redeschise patru emisiuni de obligaţiuni de tip benchmark, cu scadenţe la cinci şi zece ani, şi va fi lansată o nouă emisiune cu scadenţa la 5 ani, fiecare fiind urmată, a doua zi, de o sesiune suplimentară de oferte necompetitive, cu o valoare de 10% din valoarea iniţială a emisiunii de obligaţiuni.

În 2013, MFP a împrumutat de la băncile locale peste 48,5 miliarde lei.

Sursa :money.ro

Citeste

Guvernul vrea sa ne indatoreze si nepotii

Cel mai mare datornic al FMI: România

Datoria ROMANIEI: 86.600.000.000 de euro

România nu mai exista. Exista doar corporatii

Vezi

Harta datoriei publice a tarilor din UE

Anunțuri

3 gânduri despre „Ne împrumutam și in februarie. Cu cât

 1. Doamne ajuta,
  In urma cu 9 luni am demarat o campanie de strangere de fonduri pentru Dorinel Tilica.Dorinel s-a operat la ambii ochisori in luna Decembrie si acum este mult mai bine .Ne-am bucura nespus de mult daca ati scrie pe blogul d-voastra cateva randuri despre Petru Spatariuc un copilas de numai 8 luni care sufera de mai multe probleme cardiace.Toate detaliile despre acest copilas le gasiti pe blogul lui:http://petruspatariuc.blogspot.ro/ Va rog sa-mi lasati un mesaj pe adresa de e-mail :salveazaoinima@gmail.com
  Va multumesc anticipat!
  Cu respect
  Placinta Vlad -presedinte Asociatia Salveaza o inima
  0752753540

 2. MI SE RUPE.. SUFLETUL IN DOUA, NOROC CA NU-L MAI AM…vorbesc despre datoriile la FMI.Ca in bancul tipc de Raspundem Ascultatorilor; Este adevarat ca in cazul unei bombe atomice nu mai ai timp nici sa te stergi la c… Raspunsul fiind: In principiu ai avea timp cu conditia sa ti-l mai gasesti.
  Raspunsul este urmatorul:Sa vedem daca nu cumva cu mult timp inainte de a ni se naste nepotii vor mai exista Romania FMI si multe alte lucruri pe care le credem nepieritoare..nu cred ca va mai conta cine cit si cui datoreaza

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s