VIDEO „I am an Ukrainean”, mesajul protestatarilor de la Kiev devenit viral: Oamenii vor sa se elibereze din dictatura, vor sa scape de politicienii care lucreaza numai pentru ei, care sunt pregatiti sa traga, sa bata, doar ca sa isi salveze banii

"I am an Ukrainean"
 In cele 3 luni de la izbucnirea crizei din Ucraina, au fost incarcate pe platforma YouTube numeroase videoclipuri pe acest subiect, insa niciunul dintre ele nu a avut impactul unui videoclip intitulat „I am an Ukrainian” („Sunt o ucraineanca”), scrie BBC. In inregistrarea video, o tanara protestatara din Kiev se uita direct in camera video si le spune celor care urmaresc imaginile ca atat ea cat si cei care lupta in Maidan nu vor decat sa fie liberi. Mesajul este simplu, insa videoclipul este edita profesionist, autorul fiind un producator american premiat.Joi seara, videoclipul depasise 3,8 milioane de vizualizari si 14 mii de comentarii, multe de solidaritate, venite din intreaga lume, dar si unele critice in care imaginile sunt descrise drept o „propaganda” care se concentreaza pe violenta politiei dar nu vorbeste despre violenta manifestantilor.Tanara din inregistrare este o studenta pe nume Yulia care a fost implicata in proteste inca de la inceput. Mesajul este simplu, insa videoclipul este produs la nivel profesionist. A fost editat si uploadat pe YouTube de un producator american premiat, Ben Moses, care a cunoscut-o pe Yulia in Ucraina in timp ce acesta filma un documentar despre miscarile de protest din lume.

Sunt o ucraineanca, nativa din Kiev. Si acum sunt in Maidan, in partea centrala a orasului meu. Vreau sa stiti de ce mii de oameni din intreaga tara sunt pe strazi. Exista un singur motiv: vor sa se elibereze din dictatura, vor sa scape de politicienii care lucreaza numai pentru ei, care sunt pregatiti sa traga, sa bata, sa raneasca oamenii doar ca sa isi salveze banii, doar ca sa isi salveze casele, doar ca sa isi salveze puterea.

Vreau ca oamenii care sunt aici, care au demnitate, care sunt curajosi, sa traiasca o viata normala. Suntem oameni civilizati, dar guvernantii nostri sunt barbari. Aceasta nu este Uniunea Sovietica, vrem ca justitia noastra sa nu fie corupta, vrem sa fim liberi. Stiu ca poate maine nu vom mai avea telefon, nu vom mai avea conexiune la internet si vom fi singuri aici. Si poate politistii ne vor ucide unul cate unul, cand se va lasa intunericul aici.

De aceea va rog acum sa ne ajutati. Avem aceasta libertate in inimile noastre, avem aceasta libertate in mintile noastre, iar acum va rog sa construiti aceasta libertate in tara noastra. Ne puteti ajuta doar spunand povestea aceasta prietenilor vostri, doar impartasind acest videoclip. Va rog, raspanditi-l. Vorbiti cu prietenii vostri, vorbiti cu familia voastra, vorbiti cu guvernul vostru si aratati ca ne sprijiniti.

„In incheierea videoclipului, apare scris mesajul „Va rugam sa luati legatura cu cei care va reprezinta si sa le cereti sa sprijine poporul ucrainean in lupta sa pentru libertate si democratie. Inainte sa fie prea tarziu”. Sursa :hotnews.ro

Anunțuri

4 gânduri despre „VIDEO „I am an Ukrainean”, mesajul protestatarilor de la Kiev devenit viral: Oamenii vor sa se elibereze din dictatura, vor sa scape de politicienii care lucreaza numai pentru ei, care sunt pregatiti sa traga, sa bata, doar ca sa isi salveze banii

  1. Interesant cum acesti oameni isi dau viata sa devina sclavii UE si SUA
    Si mai interesant este cum televiziunile prezinta situatia cu titluri de genul: Pretul libertatii.
    Cand, dupa parerea mea, trebuie sa se prezinte ca : Pretul sclaviei.
    A mai fost un presedinte care s-a opus sclaviei UE si controlului elitei mondiale.Parca a cazut cu avionul prin Rusia din „eroare de pilotaj”.

  2. Si cine o crede ? Uneori prostitutia sexuala este o meserie onorabila in comparatie cu ce face duduia din clip. Ucraina este un stat slab, controlat de oligarhi interesele acestora sunt pur financiare, se vor alia cu cine le ofera mai mult pot fi chinezi, americani sau rusi sau cu toti la un loc, banii nu au ideologie nu cunosc morala si nu au miros. Lacomia este ineologia secolului XXI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s