România, sub ASEDIU. Străinii au devenit stăpâni pe o treime din pământurile noastre

România, sub ASEDIU. Străinii au devenit stăpâni pe o treime din pământurile noastre 418
În timp ce unele ţări sunt fărâmaţate pe timp de război, altele se pot pierde pe timp de pace. Este şi cazul nostru.

În doar un deceniu, 4,5 hectare au ajuns pe mâna străinilor, iar suprafaţa se va mări în considerabil, odată cu legea care ne obligă să vindem pământ străinilor.

Nu numai că teritoriul ne va fi cumpărat de alţii, dar şi ce produc ei aici va pleca spre Occident.

Cel mai scump pământ este la Nădlac. Acolo, un hectar costă 5.000 de euro.

Trei milioane de hectare, adică o treime din pământurile noastre, au fost preluate de findalenzi, italieni, egipteni, ceea ce înseamnă o suprafaţă echivalentă cu cea a cinci judeţe din România.

În acest fel, străinii ar putea deveni stăpâni peste jumătate din ţara noastră.

Suntem primii în topul ţărilor care îşi permit să vândă pământ străinilor, celelalte state au găsit tertipuri pentru a nu le da teren.

Sursa : antena3.ro

Citeste :

Sansele de a bloca vanzarea terenurilor catre straini sunt aproape de zero – ministrul Agriculturii

Doi ani de cand Israel a cumparat Romania

Anunțuri

5 gânduri despre „România, sub ASEDIU. Străinii au devenit stăpâni pe o treime din pământurile noastre

  1. Pamantul „agricol” caci despre el este vorba,este ultima lovitura economica si sociala aplicata stintific natiunii muribunde romanesti. Cu un tineret (rural )degenerat in proportie de 90%, degenerare programata sistematic de 24 de ani prin toate mijloacele. Munca in special munca campului in romania post „revolutionara”,neoliberala si cosmopolita a fost infierata de mas-media si sistemul de invatamant, toti copii romaniei de la orase si sate trebuind a deveni IT-isti, ingineri electronisti, economisti si ideal afaceristi. Afaceristul, investitorul strategic si obligatoriu strain ia fost prezentat romanului de catre presa scrisa , video si radio de sistemul de” invatamant” ca find mesia. Aparitia analfabetismului cu diploma de 12 clase in randul celor fara „posibilitati” si analfabetismul cu diploma de „facultate privata” in randul celor cu „posibilitati”, incepe a da rezultate. Tineretul romaniei este „rupt de glie”,zombificat, gata de a primii sclavia vesnica a neoliberalismului a tot biruitor.
    Da tinerii din satele din romania nu mai vor pamant, fie el si cel strabun, a fi taran pentru iei este o povara,un blestem, vor asfalt,cluburi,curve,droguri, vor sa „traiasca” ca in filmele americane,viata linistita ai plictiseste asa au fost „invatati”(programati) de „societate”. Pamantul pentru tanarul satean nu este altceva pentru el decat un obiect de speculatie, idolul lor e prea credinciosul si patriotul Gigi Becali, vor sa fie ca el smecher emobiliar, sa o prosteasca pe o baba din sat cu cateva sute de RONI sa ai ia cele 3hectare si sa le vanda italianului din sat cu cateva mii de EURO, asta este idealul tanarului din mediul rural, apoi sa plece cu muierea in bejanie in lumea occidentala sa spele muierea lui la cur mosi si babe „civilizate” occidentale, iar iel sa hamaleasca pana la epuizare pentru maretia UE.
    Astazi la sate „prostul satului” este cel ce se incapataneaza sa-si cultive pamantul,sal munceasca cu sudoare si pasiune, sa nu al vanda. Da cel ce munceste este prost, ala destept, vinde si bea banii la birtul din sat, apoi primeste ajutor social sa aiba bani de bautura, iar de slugarnicit degeaba se gaseste la investitorul izraelian sau la italianul si chinezul satului.Batrnii sunt neputinciosi, prosti si comunisti nu se pricep iei la combinatii la treaba cu „democracy” sau bisnis.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s