Ne omoară cu bună ştiinţă!


genetically-modified-food_2Auzim de tot mai multe cazuri de cancer în jurul nostru, iar bolii acesteia îi cad victime inclusiv oameni care au dus o viaţă cumpătată şi s-au ţinut departe de tutun sau de alcool. Te întrebi de unde. Unul dintre răspunsuri se află în otrava nevăzută care ne este băgată în hrană.

Te fereşti să mănânci carne de porc, pentru că ştii că nu e bună pentru colesterol. Ţi se recomandă puiul, că e mai sănătos. Dar puiul, pentru a creşte pe repede-nainte, să fie bun de sacrificat după 40 de zile (ceea ce în bătătura ţăranului se întâmplă în câteva luni), e îndopat cu hormoni şi cu tot felul de chimicale. Dai copilului să mănânce piept de pui, că e slab şi bun, dar, din cauza hormonilor estrogeni, fetiţelor le apare menstruaţia cu câţiva ani mai devreme şi sunt expuse riscului de cancer uterin, iar băieţii se confruntă cu riscul de cancer mamar.

Te gândeşti că mai sănătoasă e, totuşi, carnea de peşte. Numai că peştii mari (ton, cod) reţin metalele grele (plumb, mercur, cadmiu etc.), provenite de la poluare, iar acestea, ajunse în corpul nostru, se acumulează în rinichi, ficat, oase, creier şi duc la inevitabilul cancer. Peştii din crescătorii sunt şi mai periculoşi. Pangasiusul e considerat o adevărată otravă. Zici că e sănătos să mănânci somon, că are Omega 3? Somonul de crescătorie, cel care se găseşte de obicei în magazin, e chiar boală curată şi medicii sfătuiesc femeile gravide să se ţină departe de aşa ceva, aşa cum le sfătuiesc să nu fumeze. În carnea de somon de crescătorie ai parte de pesticide, de mercur, de dioxină, inclusiv de colorant (căci i se administrează colorant în hrană, să se obţină carnea roz).

Vrei să eviţi aceste pericole şi te gândeşti la o alimentaţie vegetariană? Nu ai rezolvat nimic. În afară de organisme modificate genetic, dai de pesticide sau de îngrăşăminte chimice. Ţi se spune că e bine să mănânci cât mai multă verdeaţă? Tocmai în frunză planta îşi face stocuri din azotaţii, nitraţii sau nitriţii cu care o alimentează agricultorii, pentru produse mari şi arătoase, pentru recolte record. Prin urmare, oricum ai da-o, nu ai scăpare. Otrava îţi este administrată lent, cu fiecare îmbucătură, şi va exista un moment critic în care corpul tău va ceda. Înainte de termen. Şi nu vorbim de cazuri izolate, ci de un fenomen generalizat. Prin urmare, nu sunt doar crime, ci e de-a dreptul genocid. Şi de ce toate acestea? Pentru ca unii să facă profituri uriaşe. Ne omoară, deci, ca să aibă ei un iaht în plus. Îi arătăm cu degetul pe cei care pornesc războaie? La fel de vinovaţi sunt cei care ucid omenirea lent. Nimeni nu-i pedepseşte nici pe unii, nici pe alţii, cu toţii sunt consideraţi nişte lideri, nişte învingători. Sursa:Adevarul

Cum se fabrică crenvurştii. Mai ai chef să mănânci?

 

Secretul supermarketurilor: de ce sunt puii atât de ieftini! Imagini şocante

Citeste:

Romanii sunt deja victimele “Codex Alimentarius”

Romania va experimenta pe populatie produsul cancerigen initium

Adio medicina naturista: UE va interzice medicamentele pe baza de plante

Porumbul modificat genetic (MONSANTO)este toxic pentru organele interne. El este cultivat si in Romania cu sustinerea Guvernului

Ingredientele din mezeluri care ne otravesc!

 

 

3 gânduri despre „Ne omoară cu bună ştiinţă!

 1. Din pacate ……realiatea este cruda dar …..problema este cat o sa mai acceptam cavacesti criminali care se numesc Guvern ,FMI , UE , sa ne omoare si sa ne transforme in cobai pe noi ….si mai ales copii nostri !
  Vorbeam zilele trecute cu un amic care se plangea de numarul de ore lucrate intr-o luna 240 – 260 si de salariul de 850 lei -pe cartea de munca are 4ore ( ca de patronul nu poate trece mai mult ) , l-am intrebat de ce accepta aceste conditii , de ce nu-l denunta pe patronul ordinar ….iar raspunsul lui a fost halucinant : ” N-am ce sa-i fac , ca are bani , si raman si fara serviciu (asta numea el aceasta forma de sclavie moderna) si vin altii in locul meu , care ar accepta bucurosi !!!”
  Domnilor , tocmai pe asta mizeaza si acesti ordinari …..pe faptul ca inghitim si nu luam masuri , nu suntem in stare sa ripostam , suntem prea fricosi !
  L-am pus apoi pe amicul meu sa se gandeasca la copiii lui ……ii convine ca prin actiunile lui , le asigura acestora statulul de sclav , intr-o societate moderna ?! Pt ca , daca tu nu iei masuri ,ala nu ia masuri , ala tace , ala se face ca nu vede , vom fi doar o pleava si-o unealta de facut bani pt ei ….atat.
  Cand i-am spus o poveste personala legata de acest subiect si despre cum l-am facut sa plateasca scump pe un astfel de patronas( la care am avut neplacerea sa lucrez in trecut ) pt ca a refuzat sa-mi de-a banii pe ultimile doua saptamani lucrate la el …..mi-a spus ca am avut o doza de nebunie ….. Asta numea el de fapt normalitatea !!!! Nebunie !
  Treziti-va Romani , nu mai acceptati sa fim unde vor ei , luati-va ceea ce este al vostru , luptati si eliminati ordinarii dintre noi !!!
  ROMANI TREZITI-VA , CACI ATI DORMIT DESTUL !

 2. lasa ca vine razboiul si UE nu va mai exista iar abia apoi stevia va fi o minune de mincare si ciorile vor fi delicatese si pentru romani,deci nu va mai fi atita poluare iar oamneii vor fi mai putini si mai slabi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s