DNA: „POSTACII” de pe Internet o costau pe Elena Udrea 10.000 euro lunar

Elena Udrea

Ana Maria Topoliceanu şi Tudor Breazu achitau 10.000 euro lunar pentru plata unui grup de persoane, numite „postaci”, al căror rol era de a posta comentarii în favoarea Elenei Udrea şi a PDL Bucureşti, folosind identităţi fictive pe paginile de Internet ale unor ziare sau portaluri de ştiri.or.

„S-a stabilit că inculpaţii Breazu Tudor Liberiu şi Topoliceanu Ana Maria foloseau sumele obţinute din infracţiunile de luare de mită pentru plata unor servicii efectuate în interesul organizaţiei Bucureşti a Partidului Democrat Liberal şi al inculpatei Udrea Elena Gabriela, cu ştiinţa acesteia”, se arată în referatul în care DNA cere prelungirea arestării preventive pentru Elena Udrea, conform Agerpres.

Breazu şi Topoliceanu achitau lunar suma de 3.000 de euro persoanei care a coordonat într-o perioadă echipa de comunicare a organizaţiei PDL Bucureşti, după care s-a ocupat exclusiv de comunicarea publică a Elenei Udrea.

„De asemenea, inculpaţii achitau sume care ajungeau uneori la 10.000 euro lunar unui grup de persoane, pentru care foloseau titulatura ‘postaci’, şi al căror rol era de a posta comentarii sub identităţi fictive pe paginile de internet ale unor ziare sau portaluri de ştiri. Aceste persoane primeau zilnic de la persoana care s-a ocupat de coordonarea echipei de comunicare mesajele pe care trebuiau să le promoveze, după care accesau paginile de internet care le erau indicate şi comentau articolele relevante pentru a canaliza opinia participanţilor la aceste discuţii în direcţia dorită. ‘Postacii’ erau plătiţi în funcţie de numărul comentariilor formulate, pe baza unor statistici ţinute de acest coordonator al echipei de comunicare a organizaţiei PDL Bucureşti, care s-a ocupat exclusiv de comunicarea publică a inculpatei Udrea Elena Gabriela”, mai spus procurorii.

Sursa :evz.ro

Reclame

Un gând despre „DNA: „POSTACII” de pe Internet o costau pe Elena Udrea 10.000 euro lunar

  1. Pffff,cat ma puteau mira comentariile impotriva firii,impotriva evidentei, impotriva logicii si impotriva bunului simt ale unor persoane la multiple articole din diverse publicatii online. Credeam cu nesfarsit regret ca poporul roman s-a prostit complet,ca a devenit complet lipsit de facultatea gandirii,a analizei proprii,a simtului critic. Dar ce sa vezi,acestia erau niste limbrici care se tarau prin anusul PDL-ului cu plata zilnica facuta de Elena Udrea,adica erau…”postaci”, zilierii boierilor PDL. Baaaaaaaaaaa amaratilor fara onoare,fara rusine ,baaaaa milogilor,baaaa partzoflenderilor ,baaaaa streptococilor din „echipa de comunicare” a basaului PDL-ist (acum PNL-ist) sunteti oameni ba javrelor,ridicati-va ,nu va tarati !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s