Miracolul Gerson

Un remediu pentru cancer și multe alte afecțiuni cronice și boli degenerative a fost disponibil încă din 1928.
Terapia a fost dezvoltat de dr. Max Gerson, un medic german, denumit de către laureatul premiului Nobel, Albert Schweitzer, drept “cel mai strălucit geniu medical care a existat vreodată”

Acest film examinează multe dintre elementele Terapiei Gerson și explică cum și de ce au fost de vindecate de peste 75 de ani cazurile cele mai avansate de cancer prin utilizarea alimentelor și mijloacelor pe care Natura ni le pune la dispoziție.

Nouă pacienți care au urmat terapia Gerson relatează cazuri de recuperare din cele mai mortale tipuri de cancer (ficat, pancreas, ovarian) cu până la nouăsprezece ani în urmă. Mărturiile lor sunt dovezi evidente ale eficienței terapiei.
Charlotte Gerson, fiica doctului Gerson, descrie, de asemenea, eforturile ei de-a lungul vieții, în ciuda opoziției puternice, de a menține această terapie în atenția noastră. Sursa :altamedicina.com

Citeste :
 –

Un gând despre „Miracolul Gerson

  1. Nu ma satur citind despre vindecarea cancerului prin aceste remedii naturale ! Am avut patru nefericiti in familie,care au urmat tot parcursul chimic,letal, evident.(s-a intamplat acum ceva ani)Lacrimi de neputinta,de indignare,oroare cand ,cea mai buna prietena,a incercat orice,dar s-a dus…Raul a pus stapanire pe cei ce ar trebui sa faca tot,pentru a aplica ACESTE remedii in toata lumea !
    Cred ca Justitia Divina va actiona,deoarece oamanii au devenit FIARE !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s