Orice ar fi, nu o lăsa să plece la somn cu lacrimi în ochi

5

Egoul bărbatului este unicul motiv al haosului în relații. Nu fă ca femeia să ajungă cu lacrimi în ochi. Asta ar fi un act de lașitate din partea ta. Atunci când vă certați, gândește-te în primul rând la relația dintre voi și pune pe planul doi orgoliul. Atunci când mergi pe urmele egoului tău și ale dorinței de a ieși învingător, îi provoci dureri ei.

Ea poate să nu recunoască cât de mult o doare, din cauza neîncrederii sau a fricii, dar să știi că îi este foarte greu să iubescă un astfel de bărbat rigid. Mai mult decât atât, te rog, nu-i permite în nicio circumstanță să se culce cu lacrimi în ochi. Iarăși, ea poate să nu afișeze durerea, însă încetul cu încetul va pierde încrederea în tine. Mai bine fă așa, încât femeia de lângă tine să se simtă deosebită în fiecare zi.

Deschide-i ușa ca să intre ea prima în încăpere, mergi cu ea la magazin, pregătește-i micul dejun. Cu cât mai mult o vei iubi, cu atât mai mult ea te va iubi drept răspuns. Primești ceea ce dai. Încercați să păstrați iubirea necondiționată, altruistă, să aveți multă încredere reciprocă și să fiți mereu aproape unul de celălalt. Iubește-o cu toată inima ta: emoțional, mental și fizic. Dacă nu o vei putea iubi așa cum merită, lasă-l pe alt bărbat să o facă.

Sursa : novapost.ro

Anunțuri

2 gânduri despre „Orice ar fi, nu o lăsa să plece la somn cu lacrimi în ochi

  1. Haha ! Toate ca toate, dar concluzia cred că e cel mai greu de înghițit de către bărbați ! ”Dacă nu o vei putea iubi așa cum merită, lasă-l pe alt bărbat să o facă.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s