Elita sionistă este şocată ! David Rockefeller a murit, Jacob Rothschild este în comă

Informaţii recente scot la iveală faptul că David Rockefeller a murit în data de 24 iunie.

Această ştire aşteptaţi-vă să nu fie confirmată prea devreme. S-a născut în 12 iunie 1915 la New York. Acesta era unul din capii Illuminati, cu funcţii centrale de conducere şi decizie în numeroasele instituţii ale cabalei precum grupul Bilderberg, Comisia Trilaterală, Consiliul Relaţiilor Externe şi de asemenea în numeroase corporaţii din domeniul petrolier – Chevron – chimico-farmaceutic, agro-alimentar, bancar, etc.

Amintesc aici faptul că sediul actual al ONU a fost construit pe terenul donat de către David Rockefeller.

Acesta recent făcuse al şaselea transplant de inimă. Avea o avere estimată la 3 miliarde dolari.

De asemenea Jacob Rothschild probabil îl va urma curând. Din 25 iunie este în comă. Acesta s-a născut în 29 aprilie 1936 în Marea Britanie. Despre acesta cred că este de prisos să amintesc puterea ce o deţinea, făcând parte din toate instituţiile cabalei şi deţinând imperiul bancar occidental. Era si consilier economic al Actualului premier britanic David Cameron. Familia Rothschild deţine toate Bancile Centrale ale ţărilor occidentale (europene şi ale SUA) şi multe din orient (Australia, Japonia, Coreea de Sud, etc.).

Aceste două familii au avut în ultimii 200 de ani o influenţă negativă extremă în lume, dar în special în America de Nord şi Europa. Sistemul financiar actual este construit de ei, de-asta nu există naţiune occidentală, în special, care să nu fie datoare băncilor lor.

Se zvoneşte că din timp în timp acestora li se schimba total sângele de la copii crescuţi special pentru asta. Cei cârcotaşi pot să zâmbească, dar până în prezent toate zvonurile s-au adeverit şi chiar mai mult, informaţiile despre ritualurile satanice cu sacrificii umane ce se fac de către toate familiile regale europene în castele europene sau catedrale din Canada sunt confirmate şi incriminate (a se citi articolele despre dezvaluirile lui Kevin Annett).

Deci aceste informaţii ne confirmă că ,,stăpânii noştri” încep să părăsească această planetă. Publicasem recent un articol despre buncărele ce şi le pregătesc pentru a supravieţui schimbărilor planetare.

Nu vor supravieţui. Frecvenţa Shumann planetară creşte în mod constant, în prezent fiind de cca. 8,24 Hz. Datorită energiei înalt vibraţionale ce este direcţionată spre Pământ din centrul galaxiei, totul vibrează din ce în ce mai rapid. Tot acest proces se va intensifica dramatic după Eveniment.

Cine rămâne în egoism, separare, teamă, răutate nu va fi în rezonanţă cu vibraţia planetară, iar corpul fizic va ceda. Ori aceste personaje în niciun caz nu sunt benefice pentru umanitate.

Sperăm să-i vedem cât de curând părăsind planeta şi pe Bushi, ceilalţi din familiile Rockefeller şi Rothschild, Henry Kisinger, George Soros şi mulţi alţii ce-şi doresc controlul planetar iar pe noi sclavi.

Sursa :  lupuldacicblogg.wordpress.com   /nesaranews.blogspot.ro/

Citeste :
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s