AU FOST DESCHISE ARHIVELE DE LA NURENBERG: CINE CREDEŢI CĂ A FOST ÎN SPATELE CELUI DE-AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL?

Telford Taylor, Procuror american la Tribunalul de la Nurimberg pentru crimele derăzboi declară împotriva responsabililor cartelului petroliferşifarmaceutic IG Farben următoarele:

Crimele de care sunt acuzaţi aceşti indivizi nu au fost comise de furie saupentru o reacţie neaşteptată. Nuse construieşte oenormă maşină de războiîntr-o răbufnire de pasiune, nici unlagăr ca şi Auschwitz într-ocrampă de brutalitate. Scopul lorera săconstruiască din poporul german o maşinămilitară caresă îşipoată impune propriul domeniu în Europa şi în altenaţiunidincolo de mări. Au fost urzeala mantiei negre a Morţiicare a devastatEuropa.

Această arhivă a fost publicată mulţumită Dr. Rath Health Foundation, o organizaţieno profit.

După 60 de ani de linişte, arhivele istorice ale Tribunalului pentru crime de război care au stabilit cine suntresponsabilii celui de-al DoileaRăzboi Mondial par să fie în sfârşitdisponibile publicului din toatălumea. Actualmente,cărţile de istorieînvaţă că al DoileaRăzboi Mondial a izbucnit din cauza unui dictator nebun, Hitler, şi de urmaşiisăinemiloşi,naziştii.

Cu toate acestea, zeci de mii de documente istorice ale Tribunalului dinNurimberg, publicate recent online, descriu înmod neechivoc, că:

 • Al Doilea Război Mondial, un conflict care a costat viaţa a peste60 de milioane de persoane, a fost planificat şifinanţat de cel maimare cartel chimic şi farmaceutic dinlume. La acea vreme,germana IG Farben era constituitădin Bayer, BASF, Hoechstşialţii.
 • Forţa care a pus în mişcare cel de-al Doilea Război Mondial eraambiţia IG Farbende a obţine controlul asuprapieţelor mondiale ale petrolului şi medicamentelor,eliminând orice concurenţă prinforţă.
 • Companiile din grupul IG Farben au finanţat ridicarea la putere a partidului nazist şi transformareademocraţiei germane într-odictatură.
 • Planul coaliţiei dintre nazişti şi IG Farben pentru dominarea lumii prevedea trei faze: prima era cucerirea continentului euroasiatic; a doua era cucerirea Marii Bitanii şia tuturor coloniilor; a treia era înfrângereamilitară a SUA şi a celorlalteţări din lume.

Aşa cum toată lumea ştie, planul coaliţiei dintre nazişti şi IG Farben pentru dominarea lumii a fost distrus de angajamentul majorităţiiţărilor din lume şi de sacrificiile lor extraordinare.
Cu toată că această victorie a fost importantă pentru toată rasă umană,noua ordine post-belică era deja influenţată de interesele naţiunilorcâştigătoare, în termeni de petrol şimedicamente:

 1. Acţiunile cartelului IG Farben au fost înmânate concurenţilorlor economici dinţările învingătoare.
 2. Directorii cartelului IG Farben, după o simplă „avertizare” laNurimberg, au fostimediat reintegraţi de noii proprietari aiacţiunilor de la IG Farben în Statele Unite şi înRegatul Unit pentru a contribui la consolidarea cartelului petroliferşifarmaceutic lanivel mondial.

Aceste fapte, au fost totuşi ascunse în mod esenţial lumii întregi; toţi au fost păcăliţi săcreadă că, cu primul proces dela Nurimberg, împotrivaresponsabililor militari şi politici, „principalii criminali de război” au fostdeja înmânaţijustiţiei.

Binenţeles că nu era aşa. După acest prim proces, Tribunalul dinNurimberg a condus alte 12 procese. Printreacestea, cel maiimportant era împotriva cartelului petrolifer şifarmaceutic IG Farben. Directorii cartelului, conform Procurorului american Telford Taylor, erau principalii criminali de război, fără de care al Doilea Război Mondial nu arfifost posibil.

E de neconceput şi intolerabil faptul că rasa umană trebuie să continuesă bâjbâie înîntuneric atunci când e vorba deresponsabilii celui de-alDoilea Război Mondial: cea maimare crimă comisă până acum peplaneta pe care trăim.

razboi mondial

Studenţi, profesori, cercetători ştiinţifici, politicieni şi milioane de persoane din toatălumea sunt invitaţi să seinformeze din aceastăarhivă, pentru a avea un punct de plecare înîncercarea de a înţelegemai bine istoria. Acest lucru este important maiales atunci cândnegândim că multinaţionalele continuă şi acum să se folosească de forţamilitarăpentru a-şiîndeplini propriile obiective mondiale.

http://www.efemeride.ro/

52 de gânduri despre „AU FOST DESCHISE ARHIVELE DE LA NURENBERG: CINE CREDEŢI CĂ A FOST ÎN SPATELE CELUI DE-AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL?

  1. Specia umana este inca la un nivel „modest ” chiar inca primitiv al evolutiei si acestui fapt i se datoreaza orice actiune violenta pentru atingerea unor interese ; materiale , teritoriale , economice de influenta si religioase uneori , etc.Al II -lea razboi mondial a fost ultima sansa a Germaniei de a se impune mondial in lupa teritoriala si de control economic cu marile puteri imperiale ; ( Anglia , SUA , Franta , Rusia )..Pretul petrolului si orice alta resursa naturala aduce putere si controlul mondial celor care reusesc sa se impuna individual sau in „concubinaj „..Germania fiind o tara cu un nivel de cultura si civilizatie mult peste ceilalti adversari a reusit chiar sa provoace un soc la inceput ” scimband foarte repede directia „vanturilor „continentale si curentilor oceanici … Dar lasand gluma sa speram ca in viitorul apropiat omenirea va trece in faza a 2 a evolutionara si nu vom mai avea parte de astfel de conflicte ……

 1. Nu-i adevarat!Acest exod foloseste nu foloseste decat Rusiei pentru ca destabilizeaza si creeaza haos in tarile cu care Rusia are dezacorduri majore!De ce acesti musulmani nu se duc in Rusia care este si mult mai aproape si mult mai intinsa avand suficient teritoriu?De ce nu ataca cu obisnuitele lor metode Rusia si ataca doar tarile cu care Rusia este in antagonism?Acest”articol”este scris la comanda si face parte din razboiul propagandistic al Rusiei ochestrat de KGB!

   1. Eu cunosc aceste amanunte despre Rusia,insa se spune ca”omul sfinteste locul”…asa ca rusii trebuie constientizat de toti de ce nu sunt de dorit,daca nu au fost in stare sa-si faca lor insile ceva bun,cum ar putea face in alte tari?

   2. In Rusia se bea si lor nu le place alcoolul, in Rusia se munceste si lor nu le place sa munceasca, ca sa traiesti in Rusia trebuie sa le inveti limba care este f urata, sa traiesti cum traiesc ei , rusii si asta nu vor accepta arabii niciodata.

  1. Tu nu cunosti nici citirea, ca daca o cunosteai ai fi stiut mai multe, cu atat mai mult afirmatia gen romane Agatha Cristie ca stii mai multe! :)))

   Rusia a stat in locul ei, Usa a invadat zeci de tari de cand exista ea ca tara si guverne murdare, dupa ce au exterminat o rasa intreaga, Indienii, ca sa le ia pamantul, iar acum le spun altora „imigranti”, ingratii! Musulmanii nu se duc in Rusia pt nu pot face ce vor acolo, rusii sunt condusi de un patriot care nu lasa religia si nationalitatea, fata de pupincuristii si slugile noastre.

   Daca esti spalat pe creier de usa/nato, mass-media si nu stii sa citetsi mii de informatii pe net, nici sa ai logica nimima, macar taci sa nu-ti arati prostia grasa!

   1. Gogule, du-te si pune mana pe carte! „Usa” a invadat zeci de tari? Pai mama rasie cate? Iar Japonia si Coreea de sud, uite ce bine o duc. Daca ai stii macar istoria poporului tau, ai sti ca niciun stat nu ne-a nenorocit cum au facut-o rusii (si aia taristi, si aia comunisti si astia putinisti). Cu musulmanii ce mai ai? Vezi ca avem turco-tatari de 800 de ani si nu ne-a explodat nicio bomba. Esti cumva platit in ruble? Papagalule!

   2. @Bogdan: lasa tu Japonia si Coreea de Sud, tari cu popoare fanatic de harnice, unde americanii au si bagat bani! uita-te la tarile din America Centrala si de Sud, unde amerlocii doar au jefuit

   3. Tu vorbești de spălat pe creier, gogule? La tine procesul e mai avansat. A început eroziunea și, implicit, moartea unor zone importante ale creierului.

   4. Bogdane, omul iti spune clar si tu tot cretin. Uita-te in ma-sa pe net an dupa an, ca este si poza in care arata ca sua doar cativa ani nu a avut razboi, in rest mereu de la existenta ei mizerabila!
    Cine a macelarit o intreaga rasa pe Terra? DOAR sua! Pentru pamant, aur, petrol, etc. asa cum fac si acum, si incep sub pretezte fabricate! Cine a avut pe urma sclavi? Cine mananca rahat ca si tine cu grupa plina despre imiranti, cand ei sunt cel mai imigrant popor? sua!
    Rusii nea-i invadat si luat tertorii ca daune de razboi, pt ca am fost cu nemtii si am pierdut, asa cum au patit si alte tari! Iar de zeci de ani, Rusii stau in tara lor, iar sua a invadat si macelarit copii, batrani (colateral), furat petrol, aur, etc, in cel putin 4-5 tari..repet, cat Rusia sta la ea acasa/
    Acum cine este a noi, Rusia ori sua, handicapatule? Rusia nu sunt, desi sunt vecini, dar au venit de pe alt continent sua!
    Esti imbecil complet, de nu citesti nici dupa ce iti spune omul ala? Sari ca maimuta din creaca in creaca, de la Rusia la sua, la COreea si Jp! Du-te nene la control, nu mai posta aici!

    Gheorge, t esti complet handicapat saracul. Macar Bogdan asa tamp, da a argumentat ceva, fata de tine!

  2. Daca citim putina istorie, intelegem tot.
   Rusia nu a avut colonii in Africa.
   Merita studiat cati oameni au fost ucisi in procesul de colonizare al Africii si cum au fost tratati de europeni.
   E suficient sa citim cartile lui Joseph Conrad si vom intelege cum istoria se razbuna astazi.
   Cine a avut colonii in Africa de Nord?
   Franta, Germania……

   1. Germania a avut putine si neinsemnate,la care pana la urma a renuntat.Era o moda sa ai colonii atunci dar DE nu s-a bazat niciodata pe asa ceva.Olanda,Anglia si Franta sunt in topast este si motivul pt care sunt bogate nu inteligenta poporului,sau a conducatorilor.

  3. Pentru ca FSB nu sta la taclale cu teroristii, am inteles ca ii rade pana la a nu stiu cata spita din familie, pana la intrunirea politicului care sa ia masurile necesare s-a facut deja curatenie..

 2. Istoria se scrie dupa 50 de ani.Si totusi sa vi cu asemenea aberatii e prea mult…Inseamna ca toti cei care au scris ceva despre cel de-al doilea razboi mondial au fost niste idioti.Lumea spunea/spune despre ei ca sunt istorici de valoare.Deci toata lumea e proasta numai cei care au scris acest articol sunt destepti…
  Asa o fi din punctul lor de vedere.Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.Si cu ce sa se laude si ei….

  1. Liviu, meri si tu la cratita, poate macar acolo pricepi ceva.
   Despre lovitura de stat din 89 s-a scris ceva, sau inca se minte ca a fost lovitura de stat? Si asa pot curge exemplele pt ceai care stiu istorie si, sa-si foloseasca mintea 😉
   Cum se zice, ” istoria este scris de invingatori”..mai ales la propriu!

 3. daca Nemtii voiau sa conduca, sa faca rasa Ariana, cat de prost sa fii sa zici ca Rusii sunt de vina?
  Cand ai internet si poti gasi acolo faptul ca evreii i-au facut pe nemti sa inceapa (intern, in Germania) „razboiul” cu ei, si motivul si cum, si poze, cat de prost sa fii sa nu intelegi ca Rusii nu au avut legatura, si ca evreii (+ usa) sunt in spatele la mai tot ce se intampla rau?

 4. Dar IG Farben nu era detinuta de proprietari evrei din SUA,care de altfel au si finantat in totalitate actiunile si operatiunile acestui grup ,,multinational” ?

  1. daca nazistii ar fi fost atat de viteji, trimiteau comandouri in USA si in UK, sa-i termine pe alde Rotschild, nu exterminau mase de amarati cu stea galbena

 5. Atat va cramponati ,Nurenberg sau mai stiu eu ,nu scriem carti de istorie ,tineti pe esential ! Bineinteles ca americanii si spurcatii de evrei sant in spatele la toata mizeria lumii ,sant toti niste puturosi cu pretentii ca.s buni de gura si de prostit lumea !

 6. Inainte de a pretinde ca cunoasteti vinovatii pentru WW 2 ar trebui sa inveti a scrie un articol domnule scriitor. Stai cam prost cu ortografia.

 7. nu ati inteles nimic sau o tineti tarara cu comunismul! Va spun dovezile clar ca acest razboi a avut la origine interese economice si atit. Ce mama dracului o dati dupa tufis? Vreti voi neaparat sa aparati marile grupari economice care si astazi isi vad de interesele economice folosind forta militara .Trebuie sa fii prost dea devaratelea ca sa sustii ca a plecat razboiul de la o Rusie infometata si dela comunisti.Sunteti prosti rau de tot daca sustineti astfel de teze sau voi sunteti urmasii celor mai mari criminali ai umanitatii.Sictir!!!!!!!!!

 8. RĂZBOAIELE AU PORNIT MEREU DIN CAUZA INSTINCTULUI PRIMAR PE CARE ,ÎNCĂ NU L-AM DEPĂȘIT.. SĂ CUCEREȘTI TERITORIUL ALTUIA ,SĂ FURI BUNUL ALTUIA ,SĂ FII TU CEL MAI TARE ,DAR FĂRĂ SĂ TE ÎNTREBI ,ÎN FAȚA OGLINZII ,DACĂ ,ÎNTR-ADEVĂR MERIȚI SĂ FII TU ,,MIEZUL,,.. CÂND O SĂ DEPĂȘIM INSTINCTELE PRIMARE TOTAL ,NE VOM CONSIDERA MODERNI ȘI SCĂPAȚI DE TENTAȚII ..

 9. EU IMI, FAC IMPRESIA CA DACA, VREA *DUMNEZEU* SA NU FI-E RAZBOI,AICI PE ACEST PAMINT,NU VA FII !! SI, DACA, EL ACCEPTA IN,-SEAMNA, CA NOI OAMENI AVEM O PROBLEMA CARE TREBUIE SA O REZOLVAM. PE PLAN PESONAL, SI, ATUNCI EL SE RETRAGE SI, NE LASA, DUPA, MINTEA NOASTRA, SI, DECIZIILE CARE LE LUAM.. PENTRU CA OMUL PRIN ACESTE INCERCARI, CARE LEA, AVUT IN, TOT DECURSUL ISTORIE,I OMUL SA DEZVOLTAT SI, ASA SEA, FACU,T CUNOSCUTA EVOLUTIA, PRIN FAPTE PALPABILE NICI PIRMUL, RAZBOI, NU A FOST CA AL DOI-LEA, RAZBOI, MONDIA, SI, TOT ASA SI, ACUM 500 DE ANI CIND, SE BATEA, STEFAN, CEL MARE CU TURCI SAU CU RUSI SI, EL A FOST INPUCAT, DE UN VENETIAN, CARE ERA DIN ITALIA SI, NU AVUT, NICI O LEGATURA, CU MOLDOVA SI, TOT A STAT PE TRON 42 DE ANI. VEDET,I OAMENI BUNI CA FACEM MULTA CONFUZIE CA DACA, NU ERA CU TARE SAU CU TARE NU SE INTIMPLA, ASTEA SUNT DOAR NISTE, INTIMPLARI,SI, PRESUPUNERI CARE FARA, VOIA LUI *DUMNEZEU* NU SE INTIMPLA, NIMIC AICI PE ACEST ,PAMINT, CA NOI SUNTEM SUB OCROTIREA LUI..SI,CONTROLUL SI RASPUNDEREA,, LUI>>> AR FI MULTE DE SCRIS. DAR VEDETI, CA POATE UNI OAMNEI, NU SUNT CREDINCIOSI, SI, IEI ATUNCI ZIC CA EU BAT CIMPII, SI,VORBESC PROSTII SI, DEVIATII, DAR TOATE LUCRURILE SI, INTIMPLARILE, DE PE ACEST PAMINT, SUNT SUB CONTROLUL LUI. *DUMNEZEU* ASA CA DEGEABA FACEM NOI CALCULE SI, PREGATIM, SCENARII SI, TOT FELUL DE DIVERSIUNI, CA TOT EL LE REZOLVA LA UN MOMENT DAT. CA DOAR EL NEA INZESTRAT, CU MULTE DREPTURI SI, DECIZII. DAR DATORITA PENTRU CA OMUL VREA CA SA SE IMPUNA, AICI PE ACEST PAMIT, FARA, FRICA DE *DUMNEZEU* ATUNCI AUTOMAT DOMNUL ISI, IA MINA DE PE NOI… SI, NE LASA, SA FIM PROPRIA PRADA SI, ASA SE TRANSFORMA IN, RAZBOI, PENTRU CA NU DUMNEZEU VREA SA FACA, ACEST RAZBOI, OMUL, DORESTE,,*DUMNEZEU*? STIE, SA TINA CONTROLUL DAR EL TOT ODATA, NEA DAT SI, LIBER ARBITRU SI, SA LUAM DECIZII DE RASPUNDERE, CARE FACE PARTE TOT DIN PACHETUL CARE LAM, PRMINT, DE LA *DUMNEZEU* IA SA NE AMINTIM CA FICARE, OM LA NASTERE, PRIMESTE, UN DAR DE LA *DUMNEZEU* CARE SE NUMESTE, (TALANT) ACEST TALANT DACA, NU STII, SAL PUI IN,FOLOSINTA, SI, APLICAREA LUI CUM TREBUIE ATUNCI DE GEA,,-BA AI VENIT. AICI PE PAMANTA, CA AI VENIT SA FACI LUCRURI FARA, ROST SI, FACI SERVICIU PENTRU SATAN ORI ESTI, UN ALKOLIST, ORI UN DERBEDEU DE BATAUS, SAU HOT SAU UN PARLAMENTAR ROMIN, CARE ITI, PLCE, SA FURI POPORUL SI, SAL MINTI, SI ,TOT ASA PINA, POTI, SA AJUNGI LA PERSOANA TA PERSONALA CARE SA TE EVAULEZI, TU INSUTI, CE FACI CE PRODUCI? CE SLABICIUNI, AI SI, CE PACATE AI? S,I CE MEMBRU DE PARTID ESTI,SAU SUSTII, PSD CIUMA ROSI, SAU SINCER TOTUTL, ESTE SUB CONTOLUL, LUI SI, EL ESTE PER TOTAL PESTE TOTAL-OMNIPREZENT SI, ACTIONEAZA, CA DACA, NU AR FI STITI, CUM AR FI PE ACEST PAMIT, CA PE VREMEA DINOZAURILOR DAR SI, ATUNCI A FOST DUMNEZEU NUMAI CA ATUNCI ERA ERA LOR SI, REGULILE CARE AU FOST ATUNCI. ASA CA ESTE FOARTE GREU CA SA FACEM NOI REGULILE LUI DUMNEZEU CACI NUMAI EL ESTE SI, VA FI IN, VECI VECILOR SA FIE SLAVIT, DUMNEZEU AMIN.****!!

 10. războaiele secolului XX au avut rațiuni economice, dar asta nu justifică milioanele de morți și distrugerile de miliarde. Marile concerne mondiale nu au nevoie de morți și distrugeri pentru a fi pe piață, acum oricum cei mari sunt oriunde în lumea liberă. Șefii naziști au fost pedepsiți pentru ce au făcut. Firmele germane (Bayer) și franceze oricum aveau liber acces pe piața română. Conflictul anti-comunist s-a încheiat prin capitularea sistemului comunist sovietic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s