Prima pagină > ww2 > AU FOST DESCHISE ARHIVELE DE LA NURENBERG: CINE CREDEŢI CĂ A FOST ÎN SPATELE CELUI DE-AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL?

AU FOST DESCHISE ARHIVELE DE LA NURENBERG: CINE CREDEŢI CĂ A FOST ÎN SPATELE CELUI DE-AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL?

Telford Taylor, Procuror american la Tribunalul de la Nurimberg pentru crimele derăzboi declară împotriva responsabililor cartelului petroliferşifarmaceutic IG Farben următoarele:

Crimele de care sunt acuzaţi aceşti indivizi nu au fost comise de furie saupentru o reacţie neaşteptată. Nuse construieşte oenormă maşină de războiîntr-o răbufnire de pasiune, nici unlagăr ca şi Auschwitz într-ocrampă de brutalitate. Scopul lorera săconstruiască din poporul german o maşinămilitară caresă îşipoată impune propriul domeniu în Europa şi în altenaţiunidincolo de mări. Au fost urzeala mantiei negre a Morţiicare a devastatEuropa.

Această arhivă a fost publicată mulţumită Dr. Rath Health Foundation, o organizaţieno profit.

După 60 de ani de linişte, arhivele istorice ale Tribunalului pentru crime de război care au stabilit cine suntresponsabilii celui de-al DoileaRăzboi Mondial par să fie în sfârşitdisponibile publicului din toatălumea. Actualmente,cărţile de istorieînvaţă că al DoileaRăzboi Mondial a izbucnit din cauza unui dictator nebun, Hitler, şi de urmaşiisăinemiloşi,naziştii.

Cu toate acestea, zeci de mii de documente istorice ale Tribunalului dinNurimberg, publicate recent online, descriu înmod neechivoc, că:

 • Al Doilea Război Mondial, un conflict care a costat viaţa a peste60 de milioane de persoane, a fost planificat şifinanţat de cel maimare cartel chimic şi farmaceutic dinlume. La acea vreme,germana IG Farben era constituitădin Bayer, BASF, Hoechstşialţii.
 • Forţa care a pus în mişcare cel de-al Doilea Război Mondial eraambiţia IG Farbende a obţine controlul asuprapieţelor mondiale ale petrolului şi medicamentelor,eliminând orice concurenţă prinforţă.
 • Companiile din grupul IG Farben au finanţat ridicarea la putere a partidului nazist şi transformareademocraţiei germane într-odictatură.
 • Planul coaliţiei dintre nazişti şi IG Farben pentru dominarea lumii prevedea trei faze: prima era cucerirea continentului euroasiatic; a doua era cucerirea Marii Bitanii şia tuturor coloniilor; a treia era înfrângereamilitară a SUA şi a celorlalteţări din lume.

Aşa cum toată lumea ştie, planul coaliţiei dintre nazişti şi IG Farben pentru dominarea lumii a fost distrus de angajamentul majorităţiiţărilor din lume şi de sacrificiile lor extraordinare.
Cu toată că această victorie a fost importantă pentru toată rasă umană,noua ordine post-belică era deja influenţată de interesele naţiunilorcâştigătoare, în termeni de petrol şimedicamente:

 1. Acţiunile cartelului IG Farben au fost înmânate concurenţilorlor economici dinţările învingătoare.
 2. Directorii cartelului IG Farben, după o simplă „avertizare” laNurimberg, au fostimediat reintegraţi de noii proprietari aiacţiunilor de la IG Farben în Statele Unite şi înRegatul Unit pentru a contribui la consolidarea cartelului petroliferşifarmaceutic lanivel mondial.

Aceste fapte, au fost totuşi ascunse în mod esenţial lumii întregi; toţi au fost păcăliţi săcreadă că, cu primul proces dela Nurimberg, împotrivaresponsabililor militari şi politici, „principalii criminali de război” au fostdeja înmânaţijustiţiei.

Binenţeles că nu era aşa. După acest prim proces, Tribunalul dinNurimberg a condus alte 12 procese. Printreacestea, cel maiimportant era împotriva cartelului petrolifer şifarmaceutic IG Farben. Directorii cartelului, conform Procurorului american Telford Taylor, erau principalii criminali de război, fără de care al Doilea Război Mondial nu arfifost posibil.

E de neconceput şi intolerabil faptul că rasa umană trebuie să continuesă bâjbâie înîntuneric atunci când e vorba deresponsabilii celui de-alDoilea Război Mondial: cea maimare crimă comisă până acum peplaneta pe care trăim.

razboi mondial

Studenţi, profesori, cercetători ştiinţifici, politicieni şi milioane de persoane din toatălumea sunt invitaţi să seinformeze din aceastăarhivă, pentru a avea un punct de plecare înîncercarea de a înţelegemai bine istoria. Acest lucru este important maiales atunci cândnegândim că multinaţionalele continuă şi acum să se folosească de forţamilitarăpentru a-şiîndeplini propriile obiective mondiale.

http://www.efemeride.ro/

Anunțuri
Etichete:,
 1. August 30, 2015 la 9:07 pm

  Al doilea razbel a pornit ironic de la comunisti.Povestea e lunga, Stalin a vrut vestul Europei in 42 noroc cu Hitler care a atacat primul.

  • Septembrie 20, 2015 la 2:15 pm

   De la comunisti, deci de la iudeo-bolsevici, deci de la jidani. QED.

  • Vasile
   Septembrie 21, 2015 la 8:56 pm

   Specia umana este inca la un nivel „modest ” chiar inca primitiv al evolutiei si acestui fapt i se datoreaza orice actiune violenta pentru atingerea unor interese ; materiale , teritoriale , economice de influenta si religioase uneori , etc.Al II -lea razboi mondial a fost ultima sansa a Germaniei de a se impune mondial in lupa teritoriala si de control economic cu marile puteri imperiale ; ( Anglia , SUA , Franta , Rusia )..Pretul petrolului si orice alta resursa naturala aduce putere si controlul mondial celor care reusesc sa se impuna individual sau in „concubinaj „..Germania fiind o tara cu un nivel de cultura si civilizatie mult peste ceilalti adversari a reusit chiar sa provoace un soc la inceput ” scimband foarte repede directia „vanturilor „continentale si curentilor oceanici … Dar lasand gluma sa speram ca in viitorul apropiat omenirea va trece in faza a 2 a evolutionara si nu vom mai avea parte de astfel de conflicte ……

   • sorin
    Martie 14, 2016 la 9:47 am

    Niciodata omul este o specie care este nascut pt a fi salbatic

 2. gabrielmarinescu60
  August 31, 2015 la 6:11 am

  Nu-i adevarat!Acest exod foloseste nu foloseste decat Rusiei pentru ca destabilizeaza si creeaza haos in tarile cu care Rusia are dezacorduri majore!De ce acesti musulmani nu se duc in Rusia care este si mult mai aproape si mult mai intinsa avand suficient teritoriu?De ce nu ataca cu obisnuitele lor metode Rusia si ataca doar tarile cu care Rusia este in antagonism?Acest”articol”este scris la comanda si face parte din razboiul propagandistic al Rusiei ochestrat de KGB!

  • Septembrie 1, 2015 la 7:25 am

   În Rusia e frig și sărăcie, de-aia! 😉

   • gabrielmarinescu60
    Septembrie 2, 2015 la 5:34 am

    Eu cunosc aceste amanunte despre Rusia,insa se spune ca”omul sfinteste locul”…asa ca rusii trebuie constientizat de toti de ce nu sunt de dorit,daca nu au fost in stare sa-si faca lor insile ceva bun,cum ar putea face in alte tari?

   • marinel
    Septembrie 20, 2015 la 6:27 pm

    In Rusia e multa vodca si foarte multa lene…

   • gogu
    Septembrie 23, 2015 la 3:37 pm

    Zina, de aia si vb „stai la cratita”, ca poate macar acolo te pricepi si intelegi.

  • gogu
   Septembrie 23, 2015 la 3:42 pm

   Tu nu cunosti nici citirea, ca daca o cunosteai ai fi stiut mai multe, cu atat mai mult afirmatia gen romane Agatha Cristie ca stii mai multe! :)))

   Rusia a stat in locul ei, Usa a invadat zeci de tari de cand exista ea ca tara si guverne murdare, dupa ce au exterminat o rasa intreaga, Indienii, ca sa le ia pamantul, iar acum le spun altora „imigranti”, ingratii! Musulmanii nu se duc in Rusia pt nu pot face ce vor acolo, rusii sunt condusi de un patriot care nu lasa religia si nationalitatea, fata de pupincuristii si slugile noastre.

   Daca esti spalat pe creier de usa/nato, mass-media si nu stii sa citetsi mii de informatii pe net, nici sa ai logica nimima, macar taci sa nu-ti arati prostia grasa!

   • Bogdan
    Martie 8, 2016 la 2:37 pm

    Gogule, du-te si pune mana pe carte! „Usa” a invadat zeci de tari? Pai mama rasie cate? Iar Japonia si Coreea de sud, uite ce bine o duc. Daca ai stii macar istoria poporului tau, ai sti ca niciun stat nu ne-a nenorocit cum au facut-o rusii (si aia taristi, si aia comunisti si astia putinisti). Cu musulmanii ce mai ai? Vezi ca avem turco-tatari de 800 de ani si nu ne-a explodat nicio bomba. Esti cumva platit in ruble? Papagalule!

  • Mariana Hudrea
   Martie 25, 2016 la 1:11 pm

   Daca citim putina istorie, intelegem tot.
   Rusia nu a avut colonii in Africa.
   Merita studiat cati oameni au fost ucisi in procesul de colonizare al Africii si cum au fost tratati de europeni.
   E suficient sa citim cartile lui Joseph Conrad si vom intelege cum istoria se razbuna astazi.
   Cine a avut colonii in Africa de Nord?
   Franta, Germania……

 3. Septembrie 20, 2015 la 5:55 pm

  Procesul a fost la Nurnberg, nu exista orașul nurimberg! Salut și multa bafta!

  • SIMBOL
   Martie 8, 2016 la 4:02 pm

   PERFECTA DREPTATE AI,GOGULE

 4. Liviu
  Septembrie 21, 2015 la 6:08 pm

  Istoria se scrie dupa 50 de ani.Si totusi sa vi cu asemenea aberatii e prea mult…Inseamna ca toti cei care au scris ceva despre cel de-al doilea razboi mondial au fost niste idioti.Lumea spunea/spune despre ei ca sunt istorici de valoare.Deci toata lumea e proasta numai cei care au scris acest articol sunt destepti…
  Asa o fi din punctul lor de vedere.Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.Si cu ce sa se laude si ei….

  • Daniel
   Octombrie 6, 2015 la 10:42 pm

   Liviu, meri si tu la cratita, poate macar acolo pricepi ceva.
   Despre lovitura de stat din 89 s-a scris ceva, sau inca se minte ca a fost lovitura de stat? Si asa pot curge exemplele pt ceai care stiu istorie si, sa-si foloseasca mintea 😉
   Cum se zice, ” istoria este scris de invingatori”..mai ales la propriu!

  • Martie 8, 2016 la 5:37 pm

   ARHIVA A FOST DESCHISA DEABEA ACUMA ,ISTORIA SE SCRIE DUPA DOCUMENTE SI NU DUPA POVESTI

 5. Valeriu
  Septembrie 22, 2015 la 12:45 pm

  Fratili meu, e Nurenberg (eventual Nurnberg) 😊

 6. Bomberg.
  Septembrie 23, 2015 la 9:40 am

  Usurel,nu de alta dar se sparge mobila,vezi ,exprimarea grafica a scrisului.

 7. Mihai
  Septembrie 23, 2015 la 3:36 pm

  daca Nemtii voiau sa conduca, sa faca rasa Ariana, cat de prost sa fii sa zici ca Rusii sunt de vina?
  Cand ai internet si poti gasi acolo faptul ca evreii i-au facut pe nemti sa inceapa (intern, in Germania) „razboiul” cu ei, si motivul si cum, si poze, cat de prost sa fii sa nu intelegi ca Rusii nu au avut legatura, si ca evreii (+ usa) sunt in spatele la mai tot ce se intampla rau?

 8. elia valentino
  Noiembrie 1, 2015 la 6:32 pm

  „Nurimberg” ar fi cred Nürnberg sau ??? vai de cultura unora asa zis „studiati” !!!!!

 9. Jan Valjean
  Martie 8, 2016 la 9:16 am

  Dar IG Farben nu era detinuta de proprietari evrei din SUA,care de altfel au si finantat in totalitate actiunile si operatiunile acestui grup ,,multinational” ?

 10. Martie 8, 2016 la 11:19 am

  Asa, si cu evreii ce aveau?

 11. fejer vasile
  Martie 8, 2016 la 7:32 pm

  Gogule! vezi ca prostia e crasa, nu grasa! in rest cam ai dreptate

 12. Martie 8, 2016 la 8:54 pm

  FUDULEALA SI CAPRA VECINULUI. Astea au pornit cel de al 2-lea RM. Ca si toate celelalte razboaie !

 13. mihalache florina
  Martie 10, 2016 la 8:52 am

  Atat va cramponati ,Nurenberg sau mai stiu eu ,nu scriem carti de istorie ,tineti pe esential ! Bineinteles ca americanii si spurcatii de evrei sant in spatele la toata mizeria lumii ,sant toti niste puturosi cu pretentii ca.s buni de gura si de prostit lumea !

 14. Paul
  Martie 11, 2016 la 4:06 pm

  Inainte de a pretinde ca cunoasteti vinovatii pentru WW 2 ar trebui sa inveti a scrie un articol domnule scriitor. Stai cam prost cu ortografia.

 15. Martie 11, 2016 la 10:03 pm

  in al treiela vor reusi sa distruga 6 miliarde de oameni..repede fara multe stradanii

 16. sorin
  Martie 14, 2016 la 9:59 am

  de ce ai pus o poza cu armata si tancuri sovietice? nu trebuie sa uitam si cine a declarat razboi primii

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: