Andreea Arsene: ”De ce asasinii politici și economici precum Iliescu, Isărescu, Băsescu și Johannis sunt protejați de satanica Ocultă Mondială?”

iliescu_constantinescu_basescu_30301800Trebuie cu insistență amintit și reamintit românilor cine au fost și cine sunt ticăloșii responsabili pentru declinul societății muribunde în care trăim. Ne-am câștigat o reputație nemeritată de popor obedient și ignorant, însă nu trebuie să rămânem la nesfârșit încadrați în acest tipar care-i pe placul dușmanilor noștri de moarte. Acum ori niciodată, cum spune una dintre  strofele  imnului nostru național, trebuie să ne croim o soartă mai bună făcând apel  la  conștiința colectivă care trebuie trezită  și pusă în slujba interesului nostru comun. ’’Iudele neamului românesc fără sânge românesc,,  ne stăpânesc de atâta timp iar noi ne lăsăm în plata lor, ca și când n-am mai avea nicio urmă de demnitate în noi. Strigă sângele martirilor noștri care s-au jertfit să ne lase o țară liberă și bogată, străbunii se răsucesc în mormânt de mâhnire pentru ceea ce am ajuns.

Neamule Românesc, trezește-te în ceasul al doisprezecelea măcar !

Cum este posibil ca după mai bine de două milenii de istorie zbuciumată în care ne-am ținut intactă gloria și identitatea de neam, să fim dezbinați și controlați ca niște dobitoace în mai puțin de jumătate de veac de către criminalii și detractorii neamului nostru, evreii sioniști, țiganii și maghiarii. De ce un călău precum Ion iliescu (evreul țigan  Ivanovici) se află încă în libertate după atrocitățile comise în timpul guvernării sale? Să ne reamintim rolul   jucat de Ilici în revoluția sau mai bine zis lovitura de stat din 1989.

Iliescu a fost omul-marionetă desemnat de Oculta Mondială să joace cărțile destabilizării României în teren. Pregătirea lui s-a făcut cu mult timp în urmă  la Moscova, acolo unde a fost școlit și instruit ca agent KGB. Iliescu și-a format propria camarilă formată din indezirabili regimului Ceaușist care cochetau cu reformele lui Gorbaciov, omul-cheie al Ocultei care a decapitat comunismul. S-a văzut ipocrizenia lui Gorby când la vizita făcută în România în 2010 a declarat într-un interviu că nu are nicio legătură cu înlăturarea de la putere și execuția Ceaușeștilor.

Ca să justifice revoluția, Ilici și asociații lui bolșevici cu aceleași indubitabile origini ovreiești, Silviu Brucan (Saul Bruckner), Petre Roman (Neulander), fiul cominternistului Walter Roman implicat în campaniile de desnaționalizare forțată a românilor  și torționare a opozanților regimului comunist cât și proscrisul Nicolae Militaru,  agent KGB desconspirat la sfarșitul anilor 70,  au trecut la diversiuni mincinoase astfel încât printr-o stare de confuzie creată în rândul populației răzvrătite, să le dea prilejul propice acestora să se ucidă între ei cu arme furnizate de armată pe motivul capăturării de teroriști. Acest scenariu a fost pregătit dinainte  și pus în aplicare după fuga lui Ceaușescu din 22 decembrie. Așa-numiții  teroriști fusereră  trimiși din Iran, în urma unei înțelegeri făcute de dictator cu omologul iranian la ultima lui vizită înterprinsă într-o țară străină, cine să mai creadă acum această bazaconie? Însă atunci în acele împrejurări draconice a fost o bombă cu efect distructiv.

Nu sunt o nostalgică a regimului de tristă amintire, însă când mă gândesc la capetele de acuzare ce le-au fost aduse cuplului Ceaușescu în timpul acelui simulacru de proces, printr-o analiză profund obiectivă, iese la iveală adevărul că de fapt a fost o înscenare falsă și patetică, unde acuzatorii, travestiți din comuniști feroce în revoluționari imaculați erau cei care le slujiseră cu o zi înainte tartorilor acuzați, iar multe dintre capetele de acuzare, așa cum se cere la un proces adevărat, nu au putut fi dovedite.

Dreptul la recurs sau dreptul la un avocat care să-i apere exclusiv nu a existat, a fost prezent doar un avocat desemnat de noua conducere care s-a transformat din apărător în acuzator așa cum era de așteptat. Oare de ce mulți dintre cei care au avut acces la informații relevante în ceea ce privește dedesubturile operațiunii loviturii de stat din 89, au dispărut unul câte unul într-un timp foarte scurt de la eveniment? Ce justificare are Procurorul Dan Voinea care a avut un rol primordial  în  completul de judecată a celor doi inculpați? Firește că dumnealui s-a spălat pe mâini, ca mulți alții, din frică sau lașitate sau pentru anumite privilegii dând dispărute acele dovezi palpabile care ar fi permis  întocmirea unui proces adevărat de condamnare a comunismului și nu doar înlăturarea habotnică a celor mai detestați exponenți ai regimului.

Celălalt procuror care a condus în fapt completul de judecată al procesului Ceaușeștilor, Gică Popa, s-a sinucis sau a fost sinucis în mod misterios la trei luni doar după revoluție, la 1 martie 1990. Se credea că acesta deținea informații inedite privind  mecanismele neortodoxe prin care s-a pregătit procesul. Însă un lucru este foarte sigur, Iliescu merită să fie adus înaintea plutonului de execuție pentru toate relele provocate României,  pentru revoluția confiscată adevăraților revoluționari, pentru implicarea în reprimarea și uciderea  protestatarilor mineriadei din 13 iunie 1990,  care au fost aruncați la gropile comune pe timpul nopții în cimitirul Străulești, pentru distrugerea economiei și industriei românești. Acesta a fost și este omul satanicei oculte mondiale care îl apără datorită îndeplinirii cu succes a multor puncte din agenda lor . Însă așa cum nu m-au înșelat niciodată premonițiile, Ion Iliescu va muri de mâna unui  revoluționar maniac de răzbunare …și el știe că într-o zi, cel căruia și-a vândut sufletul pentru această blestemată  și efemeră putere, va veni să-și ceară răsplata de la el, iar istoria veridică  îl va  consemna doar ca pe unul dintre criminalii umanității.

Un alt evreu deghizat cu nume românesc și  demn de toată  ura, este Mugur Isărescu (Itzac), asasinul economic al României, care în cei 26 de ani de demo(no)crație a destabilizat economia României prin înstrăinarea sistemului finaciar românesc. Nu mai este niciun secret că evreul Itzac care a împrumutat  celebra terminație românească a numelor ,,escu‘’ este membru  de onoare al ,,Grupului Bildeberg”. Toate băncile cu capital tradițional românesc aufost trecute în custodia bancherilor evrei cu acordul implicit a evreului marionetă Itzărescu.

Ne întrebăm de ce acesta a primit atâtea laude și aprecieri de la mai marii lumii, când el n-a adus decât deservicii sistemului bancar românesc prin vandalizarea economiei și scoaterea valutei forte în afara țării.

După revoluție, s-a lansat un zvon de către unii economiști care au lucrat în finanțe înainte de 1989, precum că ar fi existat la bugetul statului câteva zeci de miliarde de dolari curați după lichidarea datoriei externe a României în luna martie 1989, bani care au dispărut fără nicio justificare.

La scurt timp după instaurarea în funcție, guvernatorul risipitor a făcut apel la organismele bancare internaționale pentru împrumuturi bănești costisitoare și înrobitoare, ceea ce a transformat din nou România într-o țară controlată și obedientă Ocultei. Așa și-a început Muguraș cariera strălucitoare de guvernator, îngropând o țară și un popor în datorii, care vor fi plătite de către noi, turma cea dezbinată …și de către urmașii urmașilor noștri în veacul vecilor.

Dacă datoria externă a României este estimată oficial la suma de 80 de miliarde de dolari, cifra reală a datoriei este mult mai mare, în jurul a 200 de miliarde de dolari…te întrebi, românule, care încă mai gândești rațional, ce s-a făcut cu atâția bani când economia, industria și infrastructura comunistă au fost distruse? Ceaușescu cu păcatele sale, prin impunerea unei politici staliniste represive a clădit o țară relativ modernă cu doar 15 miliarde de dolari ….Domnule Tismăneanu, în calitate de politolog și investigator desemnat să condamne comunismul, răspundeți cu justețe și imparțialitate la aceste întrebări pertinente! De ce nu-i condamnați și pe urmașii lui Ceaușescu care au distrus țara?Sau…. pe părinții dvs. Leonti Tisminețki și Hermina Marcusohn pentru implicarea în campaniile represive de exterminare a românilor din Basarabia din timpul instalării comunismului? Dacă suferiți de amnezie, ar fi cazul să vă reamintim că biografia dumnevoastră de fiu al unor comuniști tiranici și nevolnici nu este tocmai imaculată așa cum v-ați dori. Traian Băsescu, o altă slugă a masoneriei mondiale, a găsit de cuviință să-i bage in prim-planul culturii românești pe detractorii ticăloșiți și slugarnici HR Patapievici, Lucian Boia și Vladimir Tismăneanu.

De la zi la zi, acești impostori lansează fel de fel de teorii și conspirații mincinoase la adresa neamului românesc, ca să adâncească prăpastia dezbinării și să ne conducă ei pe mai departe destinele ….ei care se consideră poporul ales al lui Dumnezeu, cum ne învață cartea de căpătâi cea plină de controverse ca și istorisirile iudaice necreștine, special concepute să manipuleze oamenii prin religiozitatea asupritoare și infamă. Absolut toate religiile monoteiste s-au format dintr-un punct comun….același Dumnezeu pentru creștini sau necreștini, Allah pentru musulmani. Un Dumnezeu revendicat, adorat și propagat în scopul intereselor lumești. Vaticanul sau Desfrânata din Babilon cu catolicismul iezuit inființat de…….ați ghicit?! De către aceiași evrei, cică ar deține secretul suprem, de fapt care secret? Doar pentru cei orbiți și asurziți de manipulare mai reprezintă un secret faptul ca evreimea conduce lumea. Revenind la evrei de-,,ai noștri”, despre Băsescu se poate spune că a îndeplinit cu rigurozitate sarcinile impuse de stăpânitorii lumii.

Într-o înregistrare video făcută înainte de aderarea la UE, Băsescu declara că viitoarea aderare va constitui renunțarea la suveranitatea națională și teritorială cu toate resursele. Cea mai des folosită și eficientă stategie a monstruoasei clase politice de a dezbina românii este acea diverisiune creată în jurul taberei de simpatizanți pro-ruși sau pro-americani. Cea mai mare înșelăciune…deoarece atât Rusia cât și SUA au jonglat de-a lungul timpului cu biata noastră țarișoară în funcție de interesele lor meschine. Să nu uităm că americanii și englezii, dragii de ei, pe care părinții și bunicii noștrii naivi îi așteptau să ne scape de comunism, ne-au pasat ca pe niște nimicuri în 1945 la Yalta cu tot tacâmul tătucului Stalin, care ne-a luat sub aripa sa ucigașă și ne-a aruncat în haosul în care ne aflăm și în prezent, pentru că urmașii diabolicilor comuniști alogeni ne conduc destinele și astăzi.

În noiembrie 2014, când au avut loc alegeri prezidențiale, românii și-au pus speranța într-un om care promitea mult…dar și cei din urmă promiseseră și mai mult și s-au dovedit a fi niște demagogi care au slujit doar interesului propriu și al celor care i-au propulsat la putere prin metode nedemocratice. Klaus Johannis, etnicul saș, cu un trecut nu tocmai impecabil după cum susțin unii adversari de-ai dumnealui, a reușit să capete o popularitate de invidiat datorită ,,figurii sale serioase de neamț și discursului tranșant.

În alegerea sa, desigur, a cântărit foarte mult și faptul că în longevivul său mandat de primar al Sibiului a fost un foarte bun administrator, ajutând orașul să devină unul dintre cele mai dezvoltate orașe din punct de vedere economic, cultural și administrativ din România. Odată cu venirea la putere a lui Johannis, pentru care voturile românilor din diaspora a avut un loc hotărâtor în alegerea sa ca președinte, neamul românesc credea a scăpat de blestemul președinților,, ESCU’’ , însă tăcutul și antipaticul etnic saș s-a dovedit a fi tot un fel de ,,escu,,. Johannis s-a străduit să promoveze imaginea unui președinte justițiar care susține vehement lupta împotriva corupției …când el insuși are la activ mai multe dosare penale pentru fapte penale de care se face răspunzător, încă de pe atunci de când se afla în funcția de primar al Sibiului și-a însușit proprietăți într-un mod ilicit și a retrocedat in mod ilegal imobile unor personaje influente. Klaus Johannis este omul masoneriei Germane, așa se explică și faptul că a ajuns la putere. Johannis a fost sprijinit in activitatea sa de lideri si afaceristi de marcă din Sibiu, care au capatat poziții importante pe harta puterii, fiind catalogati drept principalii “sateliti” ai Clubului Economic German. Susţinerea largă din partea partidelor politice pentru Klaus Iohannis se datorează faptului că este membru al Masoneriei. S-a asistat la un război între Masonerie, ce suţine opoziţia şi pe Johannis pe de o parte, şi Traian Băsescu, omul fostei Securităţi, pe de altă parte. Klaus Iohannis nu este un sfânt paraşutat din Sibiu, ci un om implicat în afaceri locale şi transnaţionale sub oblăduirea unor personalităţi puternice ale masoneriei române.

Cine nu crede aceste adevăruri relevante și dovedite, doarme somnul rațiunii care naște monștri. Suntem un popor în curs de exterminare, pentru că ni s-au confiscat până și cele mai elementare drepturi…trăim subjugați ca să murim oprimați de un sistem diabolic și sclavagist, care ne manipulează atât de eficient încât nu mai raționăm nici în parametri logicii celei mai primitive, instinctul de apărare.

Autor: Andreea Arsene

Publicitate

Un gând despre „Andreea Arsene: ”De ce asasinii politici și economici precum Iliescu, Isărescu, Băsescu și Johannis sunt protejați de satanica Ocultă Mondială?”

 1. .

  .

  .
  de acestea știe și Avocata TĂTĂROAICĂ, din Constanța, BÎRSU MONICA NICOLETA, – они знают, что и адвокат татарского, на Constanta, Birsu Nicoleta МОНИКИ, РУМЫНИЯ,
  .

  .

  ÎN SEPTEMBRIE 1972, – В сентябре 1972,

  ÎN FAȚĂ, LA EXPRESUL CAPȘA, de pe CALEA VICTORIEI-BUCUREȘTI, ROMÂNIA, – В выражении ФРОНТА Capsa , на Каля Викторией Street Bucharest, Romania,

  LÎNGĂ RESTAURANTUL CAPȘA, – РЯДОМ РЕСТОРАН CAPȘA,

  BĂSESCU TRAIAN (ȚIGANUL TĂTAR CU OCHII DE MONGOLOID), L-A OMORÎT PE GENERALUL- COLONEL de KGB, – Траян BĂSESCU (Татарский с глазами KATIE MELUA МОНГОЛОИДНОЙ) он призвал генерал-полковник КГБ,

  ALEXEI GRIGOREVICI, KGB, FSB, – Генерал – Полковник КГБ, АЛЕКСЕЙ Григорьевой, КГБ, армии,

  ȘI PRIN TELEFAX-TELEX CU STAȚIE RADIO DIN MAȘINA ZIL, A FURAT – TRANSFERAT PESTE 10 TRILIOANE DE DOLARI ÎN CONTURILE LUI, – СТАНЦИЯ И телефакс ЗиЛ автомагнитолы, палантин – TRANSFERRED более чем на 10 триллионов долларов,

  un fond de bani moșteniți de la ceka țaristă și nkvd, care au fost și erau în proprietatea kgb, – фонд деньги в наследство от царизма ЧК и НКВД , которые были и принадлежали чекисты,

  care erau paziți și administrați de kgb, – которые охраняли и управляются чекисты,

  care erau paziți și administrați de kgb și fsb, – которые охраняли и управляются чекисты против ФСБ,

  Генерал – Полковник КГБ, АЛЕКСЕЙ Григорьевой, КГБ, армии,

  ÎN MAȘINA-LIMUZINA MODEL ZIL A KGB, – ЗиЛ МОДЕЛЬ АВТОМОБИЛЯ в лимузине КГБ,

  ȘI PRIN TELEFAX-TELEX RADIO, A FURAT – TRANSFERAT PESTE 10 TRILIOANE DE DOLARI, – И радио факсимильной связи, украл более чем 10 ПЕРЕДАННЫХ ТРИЛЛИОНЫ долларов,

  ACUM 45 DE ANI, – 45 лет назад,

  DECI, PÎNĂ ÎN PREZENT S-A AJUNS LA O SUMĂ, ÎN VALOAREA KATRALIOANELOR DE DOLARI AMERICANI, – ТАК ЧТО ПОКА ОНА ДОСТИГЛА СУММЫ В РАЗМЕРЕ квадрильони KATRALIOANE ДОЛЛАРОВ США,

  BANII AU FOST PLIMBAȚI ȘI TRANSFERAȚI PRIN MALAEZIA, INDONEZIA, FILIPINE, MADAGASCAR, TAIWAN, ETC., – Деньги шли и переданы через Малайзию, Индонезию, Филиппины, Мадагаскар, Т.Д. ,

  BĂSESCU TRAIAN (ȚIGANUL TĂTAR CU OCHII DE MONGOLOID), ESTE UN NOU ROCKEFELLER, DAR DE 50 ORI MAI BOGAT, – Траян BĂSESCU (поцелуй МОНГОЛОИДНОЙ глаза Татарский), является новый РОКФЕЛЛЕР, но 50 раз богаче,

  DACĂ NU CREDEȚI, PUNE-ȚII LUI BĂSESCU TRAIAN ÎNTREBAREA SIMPLĂ – ”AI UITAT CE AI FĂCUT LA CAPȘA ?” – ЕСЛИ ВЫ НЕ ВЕРИТЕ, ПОЛОЖИТЕ БЭСЕСКУ, ТАДЖ ПРОСТОЙ ВОПРОС «ВЫ ЗАБЫЛИ ТО, ЧТО ВЫ СДЕЛАЛИ НА CAPȘA?»

  .

  .

  .

  .

  -В сентябре 1972, -В выражении ФРОНТА Capșa, на Каля Викторией Street Bucharest, Romania, -РЯДОМ РЕСТОРАН CAPȘA, -Траян BĂSESCU (Татарский с глазами KATIE MELUA МОНГОЛОИДНОЙ) он призвал генерал-полковник КГБ, -Генерал – Полковник КГБ, АЛЕКСЕЙ Григорьевой, КГБ, армии, – СТАНЦИЯ И телефакс ЗиЛ автомагнитолы, палантин – TRANSFERRED более чем на 10 триллионов долларов, – фонд деньги в наследство от царизма ЧК и НКВД, которые были и принадлежали чекисты, -которые охраняли и управляются чекисты, – которые охраняли и управляются чекисты против ФСБ, Генерал – Полковник КГБ, АЛЕКСЕЙ Григорьевой, КГБ, армии, – 45 лет назад, – ТАК ЧТО ПОКА ОНА ДОСТИГЛА СУММЫ В РАЗМЕРЕ квадрильони KATRALIOANE ДОЛЛАРОВ США, -Деньги шли и переданы через Малайзию, Индонезию, Филиппины, Мадагаскар, Т.Д., -Траян BĂSESCU (поцелуй МОНГОЛОИДНОЙ глаза Татарский), является новый РОКФЕЛЛЕР, но 50 раз богаче, -ЕСЛИ ВЫ НЕ ВЕРИТЕ, ПОЛОЖИТЕ БЭСЕСКУ, ТАДЖ ПРОСТОЙ ВОПРОС «ВЫ ЗАБЫЛИ ТО, ЧТО ВЫ СДЕЛАЛИ НА CAPȘA?» -они знают, что и адвокат татарского, на Constanța, Bîrsu Monica-Nicoleta, РУМЫНИЯ,

  В сентябре 1972 ПЕРЕДНИЙ Capșa выражение, на Каля Викторией, Бухарест, Румыния, рядом с рестораном CAPȘA Траян Бэсеску (Gypsy татарских глазами монголоидной), убит полковник КГБ GENERALUL-, Алекс Григорьев, КГБ, ФСБ и по факсу, телексу с СТАНЦИЯ автомагнитолы ЗИЛа, палантин – TRANSFERRED более чем на 10 триллионов долларов на счетах фонда денежных средств, унаследованных от ЧК и НКВД царской России, которые были и принадлежали КГБ, которые охраняли и в ведении КГБ, которые охраняли и в ведении КГБ и ФСБ, в лимузинах ЗиЛ МОДЕЛИ КГБ, и факс, телекс радио, украл – TRANSFERRED более чем на 10 триллионов, сейчас 45 лет, так что, до тех пор, присутствует ли какие-либо суммы в СТОИМОСТЬ дОЛЛАРОВ KATRALIOANELOR деньги шли и был переведен через Малайзии, Индонезии, Филиппинах, Мадагаскаре, Тайване, и т.д., Траян Бэсеску (Gypsy татарских глазами монголоидной), это новый Рокфеллер, НО 50 раз богаче, если вы не верите, Траян Бэсеску поставил TII простой вопрос – „Что вы сделали забыли степлер?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s