Mugur Isărescu, personajul care de 27 de ani are cea mai mare putere din colonia România!

Nu degeaba este GUVERNATOR în loc de președinte, director sau CEO!
isarescu-foto-timi-slicaru.oyi83hmpf5

În 1990 a zis că trebuie liberalizate prețurile ca să avem o economie competitivă exact ca afară! Prețurile au crescut la infinit și românii au sărăcit! În 1997 ne-a spus că trebuie “să dăm drumul” parității leu dolar și leu marcă căci altfel se colapsează economia! Cursul de schimb se dubla la fiecare două săptămâni! În 1999 a fost prim-ministru și în afară de ce știa mai bine(adică distrugere) nu a făcut mai nimic! În 2007 ne-a spus să stăm liniștiți căci criza imobiliară de la americani nu ne va afecta noi fiind foarte departe de SUA!

În 2008 ne-a spus că trebuie eliminate niște zerouri de pe bancnotele noastre după ce tot el le pusese acolo! Cu ocazia asta a dat credite oricui pentru orice! Volumul de credite a fost de 400-500 de ori mai mari decât banii fizici de pe piață!

Tot în 2008 ne-a privit în ochi și ne-a spus că e bine pentru noi ca euro să se ducă de la 3.4 la 4.5 RON unde a rămas și azi!

În 2009 ne-a spus că ROMÂNIA e aproape de incapacitate de plată și că are nevoie de un credit de la FMI.

Băsescu a semnat un contract de credit fără să consulte poporul român de 19 miliard de dolari din care 14 miliarde au mers pentru achiziția unor hârtii fără valoare economică (bonduri de trezorerie americană) iar 5 miliarde dolari FED au mers la BNR pentru “stabilizarea” cursului euro-ron. Prin “stabilizare” Guvernatorul ISĂRESCU a înțeles să cumpere scump și să vândă ieftin iar astfel cei 5 miliard de dolari au mers în conturile unor infractori numiți “speculatori/investitori”!

Cei 19 miliarde de dolari pe care poporul român NU I-A VĂZUT NICIODATĂ au fost plătite cu munca ta, cititorule, cu dobânzi cu tot!

Asta dacă te întrebi de ce nu ai și tu 2000 de euro lunar cum au toți cetățenii salariați din UE!

Anul trecut ISĂRESCU ne-a spus că LEGEA DĂRII în PLATĂ și a CONVERSIEI la cursul istoric (orice copil de 5 ani poate să spună clar că e normal să dai înapoi un obiect pe care nu-l poți plăti și ca dacă ai schimbat 3 mere pe 3 pere ulterior 3 pere vor fi tot 3 mere și nu 6) dacă vor fi adoptate VOR DISTRUGE ECONOMIA ROMÂNIEI!

Cele două legi au fost sabotate, prima suferind modificări în avantajul BĂNCILOR iar ultima a fost declarată neconstituțională de 9 infractori!

În ianuarie ISĂRESCU ne-a spus că reducerea taxelor și mărirea salariului minim poate pune în pericol economia!
Taxele au fost reduse, salariul minim mărit și imediat a apărut o LOVITURĂ DE STAT!

Azi, ISĂRESCU ne spune ca nu cumva să anchetăm personalul MULTINAȚIONALELOR care au declanșat LOVITURA DE STAT din FEBRUARIE 2017! (Citeste AICI)

După ce ai parcurs acest material judecă cât de OLIGOFREN este un popor în care 80% au încredere în acest personaj!

BONUS: Prin legea de funcționare a BNR, indiferent CE FACE acest personaj, NU POATE FI FĂCUT RĂSPUNZĂTOR NICI MĂCAR PENAL! Adică IMUNITATE ABSOLUTĂ!

MAi DIEZ REZIȘTI? BOULE!

Autor: Luci Lucescu Londra

Sursa: Luci Lucescu Londra

Publicitate

Un gând despre „Mugur Isărescu, personajul care de 27 de ani are cea mai mare putere din colonia România!

  1. Autoarea, care cica e analist financiar la Londra, debiteaza numai tampenii. Este o mare nostalgica a regimului Ceausescu, daca nu cumva o fi si vreo securista uitata pe acolo. Adevarat, oricine are dreptul la opinie, dar cred ca e pacat de blogul Dvs. sa o tot publicati!
    Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s