”Balena Albastră”, în România. Fotografia care a șocat Internetul

În România, există teama că jocul ”Balena Albastră” ar putea să determină adolescenții să se sinucidă. Jocul presupune 50 de misiuni pe care trebuie să le îndeplinească adolescenții, ultima fiind sinuciderea. 

BALENA ALBASTRĂ, JOC. ”Balena Albastră” a ucis deja 130 de adolescenți în Rusia. Recent, doi adolescenți s-au sinucis în Republica Moldova. Jocul ”Balena Albastră” a fost creat de un tânăr de 21 de ani, Filipp Budeikin. El a fost arestat în noiembrie 2016, dar jocul continuă să ucidă. ”Balena Albastră” este un joc diabolic și doar dacă te sinucizi, îl învingi.

BALENA ALBASTRĂ, JOC. ”Balena Albastră” profită de problemele tipice adolescenței și aruncă tinerii într-o zonă întunecată. Până la a fi acceptat în joc, un adolescent trebuie să-și deseneze pe mână unul din simbolurile jocului, să trimită o fotografie nud, să se trezească la 04:20 pentru a se uita la filme de groază, să-și facă tăieturi pe mâini cu un cuțit, să deseneze o balenă pe un obiect, să-și scrie cu un cuțit pe picior ”yes”. Aceste ”misiuni” sunt doar pentru a fi acceptat în joc. Sunt urmate de alte misiuni diabolice, secrete. Printre ele se numără: să se trezească în fiecare dimineață să se uite la filme de groază, să se taie în fiecare zi pe mâini, să se retragă din mijlocul cunoscuților.

BALENA ALBASTRĂ, JOC. Printre misiuni s-ar număra una care presupune să poarte o mască și să nu vorbească cu nimeni. În acest context, imaginea cu o tânără îmbrăcată în negru a șocat Internetul.

Ea a fost fotografiată de o internaută care scrie: ”stătea singură, legată la ochi, am întrebat-o dacă are nevoie de ceva, dacă e OK și dacă e un protest. nu mi-a răspuns nimic. acum aștept să apar la Camera Ascunsă sau să aflu alt deznodământ”. Persoana care a realizat fotografia a primit un mesaj privat în care un martor ocular i-a povestit ce s-a întâmplat mai departe: „la un moment dat a mers un politist la ea si a intrebat’o daca e ok, si ce face..dar fata tot nu vorbea. I’a luat politistul dosarul si il rasfoia, dar ea tot nemiscata statea.. Orice ii spunea ea nu misca si nu vorbea. In cele din urma a ajuns si un echipaj de politie acolo, a luat-o unul dintre ei de brat si a ridicat’o; ea s-a desfacut de la ochi si a luat-o prin parcare, iar politistul mergea dupa ea si ii tot punea intrebari… insa ea la fel de tacuta. Apoi a luat-o pe o straduta si nu am mai vazut-o”.

BALENA ALBASTRĂ, JOC. Iată fotografia:

(w670)

 Sursa : dcnews.ro
Citeste si :

Un gând despre „”Balena Albastră”, în România. Fotografia care a șocat Internetul

  1. Poate ca vor sta si mamicile si taticii mai mult pe acasa, pe langa copiii lor. Ca au plecat toti cu sorcova. Unii cred ca Romania se construieste pe fb si prin blogarit, altii au dat iama la ANATECOR sau alte ocscure scoli de initiere in praful de pe toba, altii pazesc BOR, pentru ca i-a speriat masonul Dan Puric ca ne-au luat tot si ne-a ramas doar biseeeeerica ortodoxa de pazit. Curat murdar! Sa pazim popii, ca enoriasii sunt dusi cu pluta. De atata ortodoxie au luat-o romanii razna. Dan Puric, ca purecele: sare pe blana cainelui mai gras. Doamne, cat imi doresc sa-i dea Dumnezeu cu nasul de pamantul acestei tari! Ca doar nu eu sunt obedienta ce am fost la conducere in ultimii 27 de ani. E capodopera cocotelor masoni ce sar dintr-o barca in alta sistemul acesta corupt. Sa vorbesti despre Hristos in timp ce tu esti obedientul vinovat pentru suferinta atator copii si tineri e nu chiar jegos. L-am mai auzit si pe dl Florin Colceag plangand de mila genialilor nostri carora nu li se creaza locuri de munca in Romania si plangand de mila copiilor tampiti intr-un sistem educational absurd. Frate, astia sunt nebuni?! Si Colceag si Ecaterina Andronescu sunt colegi in Clubul de la Roma. Pe cine dau ei vina pentru dezastru? Cine sa faca Schimbarea? Taranii? Oile?! Copiii?! Eu sper s-o faca Dumnezeu, punandu-le putin ardei iute in dosurile lipite de scaunele din loje. Poate cu usturimi in dosuri melcii masoni isi vor aminti ca nu ei sunt stapanii absoluti si ca mai exista Cineva deasupra lor. Nesimtitii astia asteapta sa ne moara toti copiii si tinerii ca sa decida sa schimbe totul in tara asta. Inclusiv matura.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s