Fii mulţumit cu ce ai!

În zilele noastre,vedem frecvent oameni care nu ştiu cum să se plângă mai des de situaţia lor. Îşi doresc multe lucruri, îşi doresc să ajungă directori, îşi doresc să fie cunoscuţi, îşi doresc să aibă mulţi bani etc. Sunt puţini cei cărora le este de ajuns ceea ce au şi poate că această categorie este pe cale de dispariţie. Odată cu tehnologia, inventăm şi nevoile.

Toate au devenit din ce în mai sofisticate. Până şi copiii au început să ceară din ce în ce mai multe. La mijloc este un mecanism subtil, declanşator al dorinţelor, care ne fac să fim aproape în permanenţă nemulţumiţi.

Să învăţăm să ne analizăm cererile

În momentul în care ne plângem de ceva, automat,Universul înţelege că aceasta este o cerere. Legea Atracţiei se pune în mişcare şi face tot posibilul să ne ajute, dar ea nu ştie că ceea ce pomenim mai des aia ne şi lipseşte. Ea ştie doar cuvântul cheie : maşina sau casa sau funcţia şi mai ştie vibraţia asociată acestui cuvânt, vibraţie pe care o emitem noi ori de câte ori vorbim despre ceea ce am vrea să avem.

PUBLICITATE

De cele mai multe ori, când ne gândim la ceva ce nu avem, emitem o vibraţie negativă, ce demonstrează lipsa acelui obiect. Legea Atracţiei ne va da şi mai multă lipsă. Ca cât ne gândim mai des că nu avem acel ceva, cu atât ne va îndepărta de acel obiect pe care îl dorim. Pentru a fi în acord cu legea divină, trebuie să ne alegem cu grijă cererile.

Avem într-adevăr nevoie de o maşină nouă, când noi avem deja una ? Sunt alţii care merg kilometri întregi pe jos şi nu se plâng. Este într-adevăr nevoie să schimbăm mobila veche cu una de ultimă modă ? Alţii nu au nici apă de băut ! Este nevoie de toate pe care le vrem, adică am putea trăi fără ele ?

În momentul în care avem deja, a cere din nou este un afront adus direct divinităţii. Se încalcă legea utilizării bunurilor care spune că un obiect a fost creat pentru a fi folosit,nu stocat, nu distrus, nu aruncat aiurea. În aspatele lui stau consumuri de energie umană şi electrică, materiale, timp, apă etc ,iar planeta nu îşi poate permite luxul de a risipi.

Mulţumirea aduce alte daruri

Dacă, totuşi, de exemplu, nu mai vrem să păstrăm mobila cea veche pentru că s-a demodat, dar ea încă este în stare de funcţionare, cel mai bine ar fi să o dăm cadou unei familii care nu are deloc. După ce am dat-o, ne putem cumpăra alta nouă,după gustul nostru. În acest moment, trebuie să mulţumim divinităţii că ne-a ajutat să câştigăm bani pentru această nouă investiţie.

La fiecare obiect nou cumpărat este bine să manifestăm recunoştinţă pentru că în felul acesta vibraţia noastră urcă mult şi vom primi din ce în ce mai mult sprijin în ceea ce vrem să înfăptuim. Legea dăruirii îşi va aduce şi ea binefacerile şi toată viaţa noastră devine ca un schimb de binefaceri.

Noi oferim şi la rându-ne, primim ajutor.

După cum se poate înţelege destul de uşor,actul de a mulţumi este deosebit de benefic. Nimic nu se întâmplă în Univers fără a avea un scop. Toate sunt orânduite de-aşa manieră că există sprijin din toate părţile dacă dorim să înfăptuim ceva.

Acest sprijin vine întotdeauna când trebuie şi pentru orice sprijin ar trebui să învăţăm să mulţumim. Aşa e în viaţă : Dumnezeu dă, Dumnezeu ia !

Sursa : secretele.com

Publicitate

Un gând despre „Fii mulţumit cu ce ai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s