Un nou documentar anti vaccinare poate fi urmărit online, începând de azi, pe un site american de specialitate

Acest documentar, în nouă părți, include experiențele mai multor oameni de știință, cercetărori, juriști, medici și părinți, precum și victime ale vaccinurilor și membri ai familiilor lor, dezvăluind legătura dintre boli și vaccinuri.
În contextul unor campanii medicale agresive din partea guvernelor și companiilor Big Pharma care susțin vaccinarea, cu scopul declarat de prevenire a bolilor, documentarul prezintă și cealaltă față a medaliei, arătând efectele, de cele mai multe ori dăunătoare, ale vaccinurilor.
„Misiunea noastră este de a preveni daunele și decesul provocate de vaccin și de a promova și proteja dreptul fiecărei persoane de a lua decizii independente privind vaccinarea independentă pentru ei și familiile lor. Nu ne vom opri până când lumea întreagă nu va avea cunoștințele necesare privind adevărul despre vaccinuri”, spun autorii documentarului.
Printre experții chemați să-și spună punctul de vedere în documentar se numără Robert F. Kennedy Jr., nepotul fostului președinte american JFK și unul dintre cei mai cunoscuți contestatari ai vaccinurilor, despre care presa americană scria, la începutul anului, că a fost desemnat de președintele Donald Trump să conducă o comisie care să analizeze siguranța și integritatea științifică a vaccinurilor. Sursa : activenews.ro
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: