Subconștientul, poarta de intrare a bolilor!

Cunoscutul bioenergetician rus Serghei Nikolaevici Lazarev a facut o descoperire care ar putea revolutiona intreaga abordare contemporana a diagnosticarii si tratarii bolilor – subconstientul omului asimileaza rapid toat murdaria energetica si impreuna cu multe alte lucruri reprezinta poarta de intrare a afectiunilor.

Tot ce patrunde in subconstient constituie un “dictionar” al actiunilor si incepe sa functioneze activ.

Logica constiintei umane este orientata catre supravietuirea corpului fizic. Logica subconstientului, catre pastrarea si dezvoltarea structurilor spirituale.

Sentimentele si trairile negative care patrund in subconstient nu pot fi controlate si pentru ca sanatatea fizica este strans legata de acesta, apar dependente, complicatii si urmari grave.

Campul fiecaruia dintre noi contine cate un set de programe informationale ale atitudinilor fata de noi si ale atitudinii noastre fata de ceea ce ni se intampla, care determina relatiile cu lumea si cu oamenii.

Atunci cand impotriva noastra se intreprinde o actiune negativa, neplacuta, nu este bine sa raspundem in acelasi fel. Ne putem opune la nivel fizic, dar la nivelul campului si la nivel spiritual trebuie sa ne pastram o atitudine de smerenie, de blandete, sa manifestam iubire fata de oameni si sa tinem minte ca orice neplacere este cauzata de imperfectiunea noastra. Acest lucru ne curata karma, ne fereste de boli, amelioreaza destinul si sanatatea copiilor.

Irascibilitatea si rautatea in raporturile cu oamenii constituie tentative ale unui atac bioenergetic nu numai asupra unui singur individ ci si asupra Universului, provocand deformatii ale structurii campului.

Foarte multe boli au legatura cu faptul ca oamenii nu stiu cat este de periculos ca in perioadele de puternic elan sufletesc (atunci cand sunt indragostiti), cand nivelul energetic creste brusc, sa emane ganduri si stari emotionale negative.

Enurezisul, de exemplu, nu este o boala, ci primul semnal al unor puternice nereguli ale structurilor spirituale ale copilului. Este o bomba cu explozie intarziata, care nu e obligatoriu sa se manifeste sub forma de boala, ci poate aparea si sub forma de soarta nefericita a copilului sau de structuri psiho-emotionale deformate.

Orice sentiment al jignirii, care a patruns la o mare adancime sau de care nu ne putem debarasa timp indelungat reprezinta un pericol.
Oamenii au incercat, intuitiv, sa dezamorseze aceasta “bomba”, sa scape de sentimentul de suparare, prin plans, spartul veselei, injuraturi, aruncatul obiectelor

Atunci cand supararea este tinuta timp indelungat ea devine foarte periculoasa si loveste nu doar in cel care o tine, dar si in copiii sai.

Oamenii sanatosi nu sunt suparati. In crestinism exista Duminica Iertarii, cand se cere iertare pentru toate faptele ofensatoare si nedreptatile savarsite cu voie sau fara de voie. Daca acest lucru se face cu sinceritate, atunci intra in functiune mecanismul caintei si are loc purificarea subconstientului.

Din nefericire, sensul caintei este inteles intr-un mod gresit. Cainta nu este un sir de remuscari sterile. A te cai inseamna a-ti indrepta toate fortele asupra schimbarii personale si niciodata sa nu repeti greselile. In timpul caintei se rupe lantul cauza – efect, in care o fapta trage dupa sine pe urmatoarea.

Cel care se caieste sincer se poate ridica mai sus decat un sfant pentru ca el are nevoie de eforturi de zeci de ori mai mari decat un om cu karma curata pentru a trai intreaga viata in sanctitate.

Rudele noastre si animalele domestice depind de noi, iar daca incalcam legile eticii, pot fi pedepsite impreuna cu noi.

Constiinta omului este ca o mica rotita ce poate fi invartita prin eforturi nu prea mari. Subconstientul este ca o roata imensa si grea, care este greu de pornit, dar si foarte greu de oprit. Roata subconstientului poate fi urnita prin aspiratia catre armonie, catre Dumnezeu, prin iubire si facere de bine in mod continuu.

Rezervele karmei omenirii sunt epuizate si doar aspiratiile personale ale fiecaruia dintre noi vor determina gradul nostru de protectie impotriva nenorocirilor.

Sursa : secretele.com

Publicitate

2 gânduri despre „Subconștientul, poarta de intrare a bolilor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s