BNR și sistemul bancar au scos cuțitele lungi!

BNR și sistemul bancar: atacul încercuit! Susțin ancheta declansată de senatorul Daniel Zamfir privind ROBOR și responsabilitatea BNR!

Faptul că ROBOR ar putea să fie manipulat de bănci sub protecția BNR este probabilă și pentru cei mai puțin avizați. Un răspuns simplu la întrebarea de ce băncile câștigă în România de câteva ori mai mult decât la ei acasă, unde cetățenii sunt cu mult mai bogați? Dar, deopotrivă, de ce băncile, deși au asemenea profituri astronomice, nu plătesc impozitele și taxele cuvenite către stat, folosind tot felul de tehnici de scoatere a profiturilor în afară?

Și, iată, după ce a fost adoptată ordonața pe lăcomie, care obligă băncile să plătească o taxă în plus, dacă cresc ROBORUL, sistemul bancar cu BNR în vârf au reacționat dur: AU RIDICAT CURSUL VALUTAR, BRĂBUȘIND LEUL!

Explicațiile date de senatorul Daniel Zamfir sunt absolut raționale și logice. Acesta denunță că ROBORUL a fost și este calculat manipulator, fără a se raporta la tranzacții reale, ci la cotații simulate, ireale, false, arbitrare! Așa încât milioane de familii de români plătesc dobânzi cu 30 – 40% mai mari decât cele corecte, angajate în contractele de credit! Adică, FURT PE FAȚĂ!

BNR a reacționat violent, fără a oferi nicio explicație sau răspuns, insultându-l pe senator și inducând chiar ideea că VA BOICOTA ANCHETA PARLAMENTARĂ! Reprezentantul PNL, senatorul Cîțu, a sărit și el în apărarea BNR și a băncilor, deși în urmă cu câțiva ani acuza și el sistemul bancar de asemenea practici, nici mai mult nici mai puțin cerându-i lui Isărescu SĂ NU SE PREZINTE LA COMISIE! Semne clare că e belea marea de tot, cu miros de pușcărie multă!

Ne aflăm în plin război hibrid! N-au reușit cu #rezist, bancherii dau acum atacul în cerc asupra României, cu sprijinul cozilor de topor: EI VOR SĂ FURE BANII ROMÂNILOR DIRECT DIN SALARII, PENSII, CONTURILE BANCARE, CUM AU FĂCUT-O DE DECENII! Și nu doar a oamenilor simpli, dar și a societăților comerciale! Ăsta da război!

Într-o situație normală, DNA trebuia să se afle de mulți ani la BNR și bănci, să ridice probe și baștani, dacă nu cumva și DIICOT, fiind vorba despre securitatea națională și de zeci de miliarde de euro! Nu știu și nu cred că se va întâmpla.

Ați înțeles acum mai bine de ce zice Timmermans de la PES, Verhofstadt de la ALDELE european, Manfred Werner și Juncker de la PPE, o grămadă de trepăduși de la nemți, francezi, olandezi, suedezi, austrieci etc. că România este coruptă? E PE BANI, DOMNILOR! POPORUL ROMÂN TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ BIRURILE, DACĂ NU, NE DISTRUG CA POPOR!

Nu mai e vorba aici de partide, ideologii, povești despre statul de drept, ci despre BANII TUTUROR ROMÂNILOR! Iar, în fruntea tuturor, KLAUS IOHANNIS!

Îl felicit pe senatorul Zamfir! Nu știu cât va face și dacă va face ceva, dacă va rezista măcar! Este esențial, însă, că A VORBIT! De acum, să voteze românii ce vor vrea să fie mai departe.

PNȚCD ȚINE CU POPORUL ROMÂN!

Autor: Aurelian Pavelescu

Sursa: Aurelian Pavelescu Facebook

Citeste : 

Mugur Isărescu, personajul care de 27 de ani are cea mai mare putere din colonia România!

Publicitate

Un gând despre „BNR și sistemul bancar au scos cuțitele lungi!

  1. Mugurel in shortzuletz masonic… Mi-ar fi placut sa-l vad in postura asta, la momentul respectiv. Si cu sabia pe umeri, la initiere…cool.
    In timp, cred ca s-a intepat in compas, sau l-au intepat altii cu compasul de nu mai tine ROBOR-ul si isi bate joc de leu. Nici nivela nu-l mai ajuta, vad.
    Mugurele, nu ti se pare ca incalci juramantul, dat in prezenta celorlalte „shortzuletze”, prin ceea ce faci in prezent? Ai spus ca vei respecta principiul „einigkeit, und recht und freiheit”, sau ai uitat?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s