Patrioretarzii de la mahalaua iRealitatea TV

Realitatea TV : „…’tu-ți morții mă-tii”; Realitatea TV: „…timp de 30 de ani poporul român a primit muie de la PSD. De ce-i deranjează atît de mult că noi le reîntoarcem, cu dobîndă, ceea ce am primit timp de 30 de ani într-o zi? Să știți că muie PSD nu are nicio conotație erotică, noi nu ne putem apropia nici măcar de buzele lor, că sunt niște buze scîrboase”; Realitatea TV : „…sunați la Carmen Dan sau și-a băgat telefonul în priză, în loc de vibra… sau ce Dumnezeu și-o băga…”;

Realitatea TV: „Cîți bani ai luat, bă, Chireacule, bă! Morsa competentă. Cîți bani ți-au dat, mă, să mănînci atît de mult rahat, în direct, în seara asta (…) Nerușinat ordinar! (…) Șpăgarul presei românești, astăzi, călca în picioare demonstranții din piață.” Realitatea TV: „Ne întoarcem după pauză, doamna Pippidi, sunteți nesimțită!” Realitatea TV: „Da, eu am să-l votez prostul lunii pe Daea…” Realitatea TV: „Ar trebui să întrebați un medic veterinar ce este în mintea dnei Grapini, eu nu mă pricep la animale… o doamnă a cărei singură performanță este aceea de a face din niște chiloți urîți, d-ăia… știți chiloții sovietici pînă la genunchi, niște milioane de euro în anii ’90 la Timișoara, dle, n-a mai produs altceva dna Grapini, ea era această Dăncilă, încă înainte de a se naște Veorica, știți? Noi am avut, așa, întotdeauna, o mamă a proștilor care rămînea gestantă mereu. Pînă să apară dna Dăncilă, această creatură era dna Grapini.” Realitatea TV: „…Și pentru că este o seară a imbecililor fundamentali, Liviu Pop, ală cu capul mare și fără nicio circumvoluțiune… Hidrocefalul ăsta nu-și poate permite…”

Realitatea TV : „Cum e ca un guvern să-și gazeze proprii cetățeni și pe copii? Dragnea, ești un nenorocit infernal, un porc ordinar, nici la nunta fiului tău nu vei avea, vom veni peste tine la Palatul Snagov, pentru nenorocirile pe care le faci! Nenorocitule! Liviu Dragnea, ești om de mizerie!” Realitatea TV : ”Dnă Carmen Dan, ați reușit performanța să lichidați definitiv una dintre armele care făceau cinste poporului român, mulți dintre jandarmi (…) își văd toată cariera și munca lor puse în umbră de o dobitocenie de ordin pe care dvs., fiind fundamental incultă, din toate punctele de vedere, l-ați dat, la presiunea unui derbedeu penal. Liviu Dragnea care, orice ați face dvs., va înfunda pușcăria, nu numai el, și dvs. și Cucoș și toți interlopii de ultimă speță. Dnă, fiți convinsă că veți face pușcărie! Să vă fie rușine, ați condus rușine (sic!) un minister al forțelor de ordine și ați creat numai și numai dezordine (…) Păi ce mai vreți, dnă, să faceți? Vreți să intrați peste noi în case cum au făcut trupele hortyste din ’41 și să ne împușcați în propriile apartamente? Uitați-vă pe calendar, dnă, și uitați-vă în oglindă! Nu sunteți Ana Pauker, deși vă comportați ca atare!”

Autor: Sorin Faur

Sursa: Sorin Faur Facebook

Publicitate

2 gânduri despre „Patrioretarzii de la mahalaua iRealitatea TV

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s