BRAVO, ROMÂNIA! În Sibiu, oamenii au donat un milion de lei pentru spital, ÎN CÂTEVA ZILE:

Mai multe firme, fundaţii, dar şi simpli cetăţeni au donat un milion de lei, în doar câteva zile, pentru a ajuta Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

hartaromania12321

Banii vor fi folosiți pentru a cumpăra aparatura necesară testelor de coronavirus, dar şi pentru a achiziționa aparate pentru Terapiae Intensivă, a declarat, pentru Agerpres, directorul unităţii medicale, Cornel Benchea.

 

“Din ce promisiuni avem până acum şi ce contracte am semnat, cred că vom depăşi un milion de lei, din donaţii. (…) Nu a mai fost aşa ceva până acum. Lumea se mobilizează, atât persoane fizice, cât şi companii. Este incredibil”, a spus Cornel Benchea.

 

Potrivit sursei citate, marţi, cel puţin doi angajaţi de la Laboratorul Spitalului Judeţean vor merge la Institutul Naţional de Boli Infecţioase “Matei Balş” din Bucureşti ca să înveţe cum se fac testele de Coronavirus.

 

“Mâine (marţi – n.r.) pleacă cel puţin două sau patru persoane la ‘Balş’ de la Laborator. Teoretic, oamenii o să vină înapoi sâmbătă, la Sibiu”, a explicat Cornel Benchea.

 

Directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu speră ca, până la finalul acestei săptămâni, să poată cumpăra aparatura necesară testării pentru coronavirus.

 

“Posibil să ne vină aparatul destul de rapid, la sfârşitul săptâmânii, şi poate săptămâna viitoare să începem testarea aparatului”, estimează Cornel Benchea.

 

În Secţia de Infecţioase din Sibiu nu a mai fost adus niciun suspect de coronavirus. Vineri, aici se aflau internaţi cinci adulţi, suspecţi de infecţie cu COVID-19 cărora li s-au recoltat probe pentru testare.

Sursa : money.ro

2 gânduri despre „BRAVO, ROMÂNIA! În Sibiu, oamenii au donat un milion de lei pentru spital, ÎN CÂTEVA ZILE:

  1. …povești despre o metropolă?!, eu chiar nu am idee unde ar putea exista așa ceva în România, cândva a fost Bucureștiul, dar acum este o ruină, în toate planurile, cât despre devalizare nu supermarketurile au fost păgubite ci prostimea…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s