Salarii bombă la ANAF. Sumele încasate de angajați și șefi întrec orice imaginație

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) este un organ de specialitate al administrației publice centrale din România. Rolul angajațiilor Agenției ANAF este de a colectare impozitele, taxele, contribuțiile la stat și a altor sume datorate bugetului general de către români. Aceștia câștigă un salariu mai mult decât decent, iar banii primiți de cei din conducere întrec orice imaginație.
Salarii bombă la ANAF. Sumele încasate de angajați și șefi întrec orice imaginație

 

Un angajat ANAF câtșigă o sumă mai mult decât decentă. Banii pe care îi primesc variază în funcție de experiență și de funcția pe care o dețin.

Potrivit informațiilor furnizate de dcbussines.ro, mai bine de jumătate din angajații de la Ministerul de Finanțe și Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) câștigă lunar, în mână, mai mult de 4.000 lei. Această sumă este similară cu cele mai mari salarii medii nete din economie, cum ar fi IT sau intermediere financiară.

Potrivit sursei citate, un consilier superior cu experiență de aproximativ 14 ani de experiență are ca salariu aproximativ 5100 de lei net. În plus la acești bani se mai adaugă și indemnizația de hrană, precum și alte sporuri acolo unde este cazul.

Potrivit informațiile oficiale de pe site-ul ANAF, angajații în funcție de conducere, precum președintele instituției, vicepreședintele sau secretarul general au salarii ce variază între 11.000 și 16.000 de lei.

Sursa : capital.ro

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: