Microcipul care detectează Covid-19 în corp înainte să ai simptome. Cum funcționează. VIDEO

Microcipul care detectează Covid-19 în corp înainte să ai simptome. Cum funcționează. VIDEO
  • Oamenii de știință de la Pentagon au dezvoltat un microcip care detectează Covid-19, chiar și în cazul celor asimptomatici
  • Cipul este introdus sub piele, iar senzorul se declanșează în cazul în care coronavirusul a infectat corpul 
  • De asemenea, ei au dezvoltat și un filtru revoluționar care poate elimina virusul din sânge atunci când este atașat unui aparat de dializă

Oamenii de știință de la Pentagon au creat un microcip care, odată ce l-ai introdus sub piele, va detecta infecția cu coronavirus, înainte de apariția simptomelor, scrie Daily Mail.

Matt Hepburn, un medic specialist în boli infecțioase, a prezentat, în timpul emisiunii 60 Minutes, gelul asemănător țesutului, conceput pentru a testa în mod continuu sângele.

Îl introduci sub piele și îți arată dacă există reacții chimice care se petrec în interiorul corpului, iar acest semnal te avertizează că vei avea simptome mâine“, a explicat el. 

Microcipul va provoca cu siguranță îngrijorări, din cauza teoriilor conspirației care au fost răspândite, însă oficialii au subliniat că cipul implantat în corp nu are scopuri ascunse, precum urmărirea și controlul individului. Nu au fost date explicații mai detaliate.  

De asemenea, oamenii de știință au dezvoltat și un filtru revoluționar care poate elimina virusul din sânge atunci când este atașat unui aparat de dializă.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s