Când toate țările cu rată de vaccinare de peste 80% sunt în scenariul roșu, ce-ți spune?

Am asistat la demonetizarea științei. Da. Dacă faci prima doză plus rapelul ești imunizat. După care, va trebui o a treia doză pentru imunizare solidă împotriva variantei Delta. Da, dar vine Omicron, care va necesita și o a patra doză.
Când antivax–iștii Covid au luat poziție împotriva vax–inurilor antigen, deoarece n-au trecut prin toate studiile clinice, precum toate celelalte vax—uri, s-a replicat că această tehnologie, de fapt, încă din anii 2.000 se experimentează. Deci nu e nouă. OK, dacă e așa, de ce o dăm la întors din trei în trei luni? Ori o stăpânim, ori nu. O experimentăm acum?
Păi nu este normal să ai și sceptici? Când toate țările cu rată de vax—nare de peste 80% sunt în scenariul roșu, ce-ți spune? Nu faptul că vax–in + rapel n-au efect? Dacă mai gândești.
Cum să nu-i crezi atunci pe unii mari virologi care spun că nu se fac vax—nuri în timp de epidemie/ pandemie? Că vax—nul nu poate opri transmiterea, instalarea bolii? Și că eforturile trebuiau direcționate spre descoprerirea de MEDICAMENTE, în timp de pandemie? Care să vindece boala?
Zecile de miliarde ar fi trebuit direcționate spre descoperirea de medicamente care să vindece boala, nu spre vax—uri, ineficiente. Exact ce-a făcut acum Pfeizer, cum afirmă, cu Paxlovid. Care vindecă boala Covid, nu previne infectarea cu SarsCov2. Nu așa era normal?
La ce bun vax—urile atunci, când imunitatea naturală e dovedită mai eficientă decât cea artificială? Care mai poate provoca și perturbări la sistem imunitar, aruncându-l pe o pistă falsă, dându-l peste cap? Unde mai e logica aici? Niciunde!
Și nu trebuie să fii savant, repet, ci doar să asculți cu atenție ce spun savanții. Dintre care unii mai spun că vax—narea în masă în timp de pandemie duce la apariția de noi variante. Fiindcă virusul este inteligent, se mutează pentru a ocoli atacul anticorpilor generați de vax—in.
Iar datele din teren le dau dreptate. Vezi recenta variantă de IHU, apărută acum în Franța. Ce facem, vax—in pentru Delta, altul pentru Omicron, altul pentru IHU? Ne inundăm cu seruri? Am înnebunit? Și organismul cât mai rezistă? Cum să mai reacționeze? Îl băgăm în vrie.
PS. Și Delta, și Omicron, și IHU sunt VARIANTE ale aceleiași tulpini. Nici măcar tulpina nu se schimbă. De ce atâtea vax—nuri?

Autor: Davide Angelli

Publicitate

Un gând despre „Când toate țările cu rată de vaccinare de peste 80% sunt în scenariul roșu, ce-ți spune?

  1. Intrebarea din PS cere un raspuns : nu „savantii” au impus asa-zisul vaccin ,ci „goana dupa aur” a producatorilor ! Orice medicinist stie ca VACCINURILE se fac pentru PREVENIREA Epidemiilor ,NU
    pentru TRATAREA celor infectati !!!

    A fost de la inceput o REA intentie si BANUL …..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s