Vladimir Putin, înlocuit!? Trădare suprema

Este informația momentului! Departamentul de Informații al Ministerului Apărării din Ucraina (GUR) a venit cu detalii în ceea ce privește situația actuală de la Kremlin. Departamentul spune că se pregătește înlocuirea lui Vladimir Putin.

Vladimir Putin, lovitură fără precedent! Liderul de la Kremlin nu știe ce îl așteaptă. Este informația momentului

Este lovitură toată pentru Vladimir Putin! Serviciul de Informații al Armatei ucrainene (GUR) a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj prin care spune că la Kremlin există discuții pentru eliminarea președintelui rus și că deja s-a găsit și un înlocuitor pentru el.

Potrivit GUR, o parte din elita Rusă dorește înlăturarea lui Vladimir Putin de la conducerea țării pentru a prelua legătura cu Occidentul și pentru a scăpa de sancțiunile economice rezultate de pe urma invaziei trupelor ruse pe teritoriul Ucrainei.

Tot Serviciul de Informații al Armatei ucrainene a anunțat că deja s-a găsit un înlocuitor pentru Putin, în persoana lui Alexander Bortnikov, directorul FSB (Serviciul Federal de Securitate al Rusiei, fostul KGB).

Alexander Bortnikov (Sursa: Wikipedia)

”O anumită parte a elitei politice ruse a Rusiei îl consideră succesorul lui Putin – directorul FSB Oleksandr Bortnikov”, se arată pe pagina de socializare.

Trei metode prin care Putin poate fi înlăturat

Elita rusă ar lua în considerare trei metode pentru a-l înlătura pe actualul lider de la Kremlin, informează Serviciul de Informații al Armatei ucrainene, acestea fiind otrăvire, boală bruscă sau accident.

”Scopul lor (n.r. – al oponenților) este de a-l îndepărta pe Putin de la putere cât mai curând posibil și de a restabili legăturile economice cu Occidentul, distruse în urma războiului din Ucraina”, spune Departamentul de Informații al Ministerului Apărării din Ucraina.

Scenariul şocant ce ar opri războiul

Cu cât pleacă mai devreme, cu atât mai rapid se va încheia acest război și se poate începe reconstituirea unei Europe stabile. Aceasta este concluzia unei analize Forbes.

Indiferent dacă acest război se va încheia sau va mocni, principalii perdanți sunt Ucraina și Rusia.

Orașele ucrainene sunt făcute una cu pământul, pentru că acesta este modul de a duce un război al Rusiei. Lansatoarele de rachete antitanc Javelin și rachetele antiaeriene Stinger nu pot opri atacurile și loviturile cu rachete, și nici o zonă de excludere aeriană deasupra Ucrainei.

Numărul refugiaților ucraineni va crește. Este deja aproximativ jumătate din numărul populației afgane care a fugit în Pakistan în timpul campaniei militare anterioare eșuate concepute de Moscova în anii 80. Repatrierea ucrainenilor poate avea loc doar dacă războiul se termină și începe reconstrucția. Iar reconstrucția economică va fi dureros de lentă, subliniază Forbes.

O modalitate prin care ar putea să plece este aceea în care a ieșit din scenă predecesorul său, Boris Elțin, Putin făcându-și bagajele și retrăgându-se într-o clădire în care va fi protejat de represalii. Sau în palatul lui de la Marea Neagră. Dar nimeni nu poate spune acum cine ar avea curajul să-i propună lui Putin această strategie de ieșire.

Așa cum nu este clar nici dacă Putin va putea să-și recunoască înfrângerea, să inverseze cursul acestui război și să se retragă din mizeria pe care a creat-o.

Există și soluția unui vot de neîncredere al agenților de putere de la Kremlin. S-a întâmplat în vremea în care lider era Nikita Hrușciov, după ce Biroul Politic al Partidului Comunist s-a săturat de stilul său de conducere și decizia sa nesăbuită de a amplasa rachete în Cuba.

Apoi, există precedentul morții subite sau ciudate. Ca în cazul lui Iosif Stalin, care ar fi putut muri de o hemoragie masivă sau, așa cum se spune, de mâna cuiva.

Este clar ca lumina zilei că Ucraina, Rusia și lumea ar fi mai în siguranță dacă Putin ar părăsi scena, și cu cât mai devreme, cu atât mai bine. Nu este însă deloc clar cum se va întâmpla asta.

Sursa : www.capital.ro

Publicitate

Un gând despre „Vladimir Putin, înlocuit!? Trădare suprema

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s