Armaghedonul lui Gaddafi va continua cu Apocalipsa lui Ahmadinejad

Armaghedonul lui Gaddafi va continua cu Apocalipsa lui Ahmadinejad

Predictia Babei Vanga, celebra clarvazatoare deorigine bulgara, pentru anul 2011 pare sa se adevareasca cu varf si indesat. Aceasta a spus ca in 2011 vede „dusuri nucleare” in emisfera nordica, datorita carora cantitatea de radiatii va ajunge atat de puternica ca va genera cancere de piele in doi-trei ani.

In plus, tot pentru 2011 a prezis ca „musulmanii vor incepe un razboi contra Europei”. Daca ne uitam acum la ce se intampla de la inceputul anului in Africa de Nord, mai intai cu Egipt si Tunisia, acum continua cu Libia si Yemen si Bahrain, situatia este de-a dreptul imprevizibila. Deocamdata europenii sunt cei care au atacat Libia, avioanele franceze si italiene au survolat tara condusa dictatorial de Gaddafi, aparat de o armata de mercenari.

Dar Baba Vanga se pare ca a avertizat asupra inceputului pe care-l vedem acum. Adevaratele „dusuri nucleare” e posibil sa apara in momentul cand urmatoarea tinta va fi luata in vizor – Iranul si regimul lui Mahmoud Ahmadinejad, care detine armament nuclear, asa ca interventia nu va fi atat de lesnicioasa ca in cazul lui Gaddafi. Ahmadinejad a anuntat ca va ataca imediat Israelul si va reuni toata natia musulmana in acest Jihad.

Atacul asupra Libiei se desfasoara la aproximativ 10 ani de cand a inceput acest considerat Al Treilea Razboi Mondial, cu atentatul de la World Trade Center si cu retalierea impotriva Afganistanului si Irakului. Se spunea inca de atunci ca va fi un razboi de lunga durata care este posibil sa dureze in jur de 10-12 ani.Parca ideea ca in 2012 ar putea fi un razboi devastator, nuclear, nu mai pare o aberatie atat de mare. Sursa : Agentia.org

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s