Ultimul bilant al cutremurului din China: 1.339 de morti si peste 300 de persoane date disparute

1.339 de morti, aproape 12.000 de raniti si 332 de persoane date in continuare disparute – asa arata ultimul bilant al cutremurului de 7,1 grade produs, miercuri dimineata, in provincia Qinghai din nord-vestul Chinei, anunta agentia Xinhua.

11.849 de persoane au fost ranite in urma cutremurului, iar 1.297 dintre acestea sunt in stare grava, a precizat un purtator de cuvant al serviciilor de salvare.

Seismul s-a produs in provincia Qinghai, intr-o zona aflata la altitudine, in apropierea Tibetului. Aproape 85% dintre locuintele aflate in apropierea epicentrului s-au prabusit.

Sursa : hotnews.ro

Publicitate

Un gând despre „Ultimul bilant al cutremurului din China: 1.339 de morti si peste 300 de persoane date disparute

  1. PERSOANELE DISPARUTE pot fi considerate disparute pentru totdeauna , nu-i asa ??? Ar putea fi usor experimente pentru ACCELERATORUL DE PARTICULE european , adica cel ce face posibila TELEPORTAREA ,sau mai bine zis pierderea cu ajutorul scutului electromagnetic a MAGNETISMULUI NATURAL fata de PAMANT ??? Numai beneficiezi de magnetismul natural al Pamantului , zbori in spatiul cosmic cu o anumita viteza , deoarece nu te mai poate tine nimeni pe suprafata lui…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s