GERMANIA

Nemtii vor o noua rasa ariana modificata genetic

Nemtii vor o noua rasa ariana modificata genetic

In Germania se pregateste o lege care sa permita cuplurilor ce doresc sa faca un copil sa se intervina asupra embrionului uman, inainte de a fi implantata, in cazul in care se cunoastea despre existenta unor boli cu riscuri majore. Cu alte cuvinte, daca parintii cred ca ar putea transmite genetic boli incurabile, atunci embrionul fecundat in vitro provenind de la ei va fi “retusat” genetic, spre a se elimina riscul aparitiei acestor boli.

Iar propunerea legislativa, care se afla in stadiu avansat si are acceptul inca din luna octombrie a cancelarului Angela Merkel, provine de la “Leopoldina”, care este Academia Nationala Germana de Stiinte, forul suprem stiintific. (Mai multe date despre proiectul stiintific se gasesc la linkul anterior). Germania, de altfel, prin vocea academicienilor, a fost mai tot timpul pentru promovarea diverselor metode de studiu genetic, de implantari ale genelor, pro-clonare “in anumite cazuri”, ca si pentru dezvoltarea “arganelor de schimb” provenite prin celule susa, a fabricarii sangelui articifial, precum si a unor metode din ce in ce mai diverse de fecundare artificiala.

Nemtii cred ca acesta este viitorul omeniri, viitorul medicinei, ce se va petrece asemenea unui organism mecanic, in care diversele piese componente defecte pot fi inlocuite. Anumite studii secrete in acesta directie se pare ca sunt fiinatate de marii producatori din industria auto germana, care vor sa acapareze si piata Cyborg, nu numai pe cea auto.

Dar pana la inlocuirea organelor, nemtii ar dori sa se implice in genetica si sa selecteze genele responsabile de aparitia bolilor, sa le inlature si sa ofere parintilor copii care sa arate dupa nastere precum modelele selectate pe computer, combinand ADN-ul si reprogramand viitorul organism uman. Parintii vor alege astfel, nu numai cum va arata viitorul copil, dar si vor elimina potentialele boli existente, precum si pe cele ale viitorului.

In domeniul “schimbului de organe”, medicina germana propune o noua directie de dezvoltare. Aparitia unor “tratamente medicamentoase, sau pe baza de seruri injectabile”, care sa permita ca zonele afectate de boli ale diverselor organe, sau chiar intregul organ sa fie “dizolvat” iar in locul lui sa se dezvolte un organ sanatos prin celule susa (in locul multiplicarii de celule stem, metoda folosuta de organism in mod biologic).

Propunerea nemtilor a starnit un val de proteste, mai intai in randul comunitatii stiintifice. Practic, scandalul se prevede a fi unul urias, care-l va intrece pe cel produs la vremea lui de clonare si de posibilitatile aplicarii acesteia asupra oamenilor, dupa ce a trecut testul oii Dolly. Cei de la Academia de Stiinte din Germania spun ca legislatia propusa de ai va aproba efectuarea de teste in acest domeniu si va da cercetarii in directia biomecanicii umane noi valente.

O parte din reactii au si sosit de la cercetatorii din SUA, in primul rand, care cred astfel ca se va deschide o noua era, cea a cyborgilor, in vreme ce alti experti sustin ca omenirea se afla intr-un mare pericol, ca in loc de ameliorarea bolilor se va dezlantui un “urias val al raului, prin care vor aparea noi boli, necunoscute deocamdata, devastatoare pentru specia umana, deocarece nu se poate face omul perfect, mereu va fi vorba de mici defecte care se vor pastra in embrionii modificati genetic”, dupa cum crede Stan Stefelsson, de la “BioMechanics Institute of Men Health”, din Florida.

Nu numai comunitatea stiintifica a reactionat. Atat politicienii, cat si presa din Germania, sustin ca daca o astfel de legislatie va fi aprobata, atunci se poate vorbi din nou despre revenirea in atentia publica a “Chestiunii Ariene”, metodologia fiind asimilata testelor nazistilor care urmareau la acea vreme realizarea unei rase ariene care sa domine lumea si care acum s-ar putea realiza prin “cyborgii arieni”, cum sunt numiti de Der Spiegel, intr-un comentariu apropos de aceasta tema.

Din ecuatie nu puteau lipsi nici adeptii teoriei conspiratiei, care sustin ca Germania – “locul de unde au plecat Illuminati din Bavaria si s-au raspandit in intreaga lume, mai ales in SUA” –  este pe care sa aplice “toate relele omenirii”. Recent nemtii au implementat cardurile de identitate cu cipuri, tot ei vor modificarea genetica la scara planetara, ceea ce va duce la crearea “unor zombii de laborator”, oameni standardizati, cu cipuri implantate.

Cum, insa, spuneam la inceput, sa nu-i uitam nici pe cei care se pronunta pentru acest nou mod de trai uman. Cei care cred ca astfel  oamenii vor trai mai mult, chiar sute de ani, vor fi mai curati din punct de vedere biologic iar natalitatea va fi controlata. Numarul oamenilor va fi mai redus pe planeta, dar cu o rasa mai pura, din care se vor pastra doar cei mai inteligenti si mai curati din punct de vedere al genelor. Cu alte cuvinte, visul lui Hitler ar putea deveni realitate.

Sursa : agentia.org

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s