Putin: Rusia va dezvolta arme ofensive pentru a face fata SUA

Rusia trebuie sa isi dezvolte sistemele ofensive pentru a face fata planurilor pentru scutul american antiracheta, a declarat marti premierul rus Vladimir Putin.„Pentru a pastra echilibrul trebuie sa dezvoltam sisteme ofensive, nu sisteme antiracheta, asa cum face SUA”, a declarat Putin intr-o vizita de lucru in Extremul Orient rus, citat de AFP.

„Construindu-si o asemenea umbrela care sa-i apere, partenerii nostri (americani) s-ar putea simti in siguranta si vor face tot ce isi doresc, ceea ce va strica echilibrul”, a mai spus fostul lider de la Kremlin.

In septembrie, SUA au anuntat ca vor renunta la un proiect de scut antiracheta in Europa de Est, pe care Moscova il considera drept o amenintare la adesa securitatii sale.

Casa Alba a hotarat sa inlocuiasca acest proiect, care era centrat asupra amenintarii unor tiruri cu rachete iraniene cu raza lunga de actiune, cu un sistem care protejeaza mai ales impotriva unor rachete cu raza scurta si medie de actiune.

Sursa: Ziare.com

Publicitate

Un gând despre „Putin: Rusia va dezvolta arme ofensive pentru a face fata SUA

  1. Nu conteaza cine ataca in viitor ROMANIA , deoarece sigur va fi RUSIA sau una din aliatele ei secrete , nu-i asa ??? Prin aliate se pot numara si tarile EUROPENE conduse de MASONERIA ruso-europeana …Un lucru este sigur .ROMANIA are nevoie urgenta de SCUTUL ANTIRACHETA AMERICAN, indiferent de lungimea lui…Nu ne intereseaza ce vor sau nu vor cei din MASONERIA RUSO EUROPEANA …RACHETELE IRANULUI nu sut tot ale RUSIEI ??? Centrala atomica nu este facuta tot de RUSIA ??? Asa ca IRANUL este al RUSIEI, deci este o tara ocupata de imbecilii RUSI , nu-i asa ??? singura tara care trebuie sa fie atacata din toate partile este RUSIA , ca sa-si puna pofta-n cui pe viitor , pentru COTROPIRE nejustificata impotriva ROMANIEI, care trebuia sa se numeasca REPUBLICA ROMANIA…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s