Incredibil: Sărbătorile creştine omise din agendele UE

 

Uniunea Europeana a trimis milioane de agende la diferite scoli, in care lista zilele cu sarbatori ale musulmanilor, hindusilor, sarbatori sikh, evreiesti si chineze, dar a uitat sa le mentioneze pe cele crestine.
Au fost facute peste trei milioane de agende, costul total fiind de aproximativ 5,3 milioane de euro. Aproximativ 350.000 de agende au fost deja distribuite in Marea Britanie, potrivit Daily Mail.

 

In agende nu se mentioneaza Craciunul sau Pastele, in ciuda faptului ca birocratii europeni au listat foarte grijuliu “Ziua Europei” pe 9 mai.

UE a fost obligata sa isi ceara scuze dupa ce grupurile religioase si-au exprimat nemultumirea. John Dalli, comisarul UE pentru consumatori, a spus: “Regretam asta” si si-a cerut scuze.

In timp ce scuza a fost facuta la modul general, au mai fost si scuze trimise in particular Guvernului francez si Conferintei Episopilor Catolici din Franta, care s-au plans direct la Bruxelles.

Johanna Touzel, purtatoarea de cuvant pentru Comisia Catolicilor din Europa, a spus ca aceasta greseala este “incredibila”. “In cazul in care Comisia nu marcheaza Craciunul ca sarbatoare in agendele sale, atunci ar trebui sa lucreze pe 25 decembrie”, a spus aceasta.

Oficialii europeni au spus ca a fost o “mare eroare”, dar nu au putut explica cum s-a putut intampla.

Agendele contin mai multe informatii, in special pentru adolescentii intre 12 si 16 ani, precum costul convorbirilor telefonice, pericolele de pe Internet si schimbarea climei.

Parlamentarul european din partea Germaniei, Martin Kastler, a dat vina pe “ateismul agresiv din aparatul Comisiei Europene”.

“Este imprudent sa spui ca a fost doar o greseala si inca una mare. Cer ca toate persoanele sa fie trase la raspundere imediat. Astept scuze din partea presedintelui Comisiei, deoarece cred ca a fost publicata intentionat in acest fel,” a adaugat Kastler. Sursa : Ziare. com

Publicitate

Un gând despre „Incredibil: Sărbătorile creştine omise din agendele UE

  1. DAR SĂRBĂTORIREA ŞI MANIFESTAȚIILE HOMOSEXUALE NU LE-A UITAT…..PENTRU CĂ SUNT UNII CARE DORESC LEGALIZAREA CĂSĂTORIILOR ÎNTRE PERSOANE CU ACELAȘI SEX.
    CE SĂ NE MAI MIRE CĂ SĂRBĂTORILE CREȘTINE AU FOST UITATE.

    DISTRUGE DOAMNE SODOMA ŞI GOMORA DE AZI…AMIN!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s