Raportul Putin: Va fi mega-cutremur in America

Raportul Putin:  Va fi mega-cutremur in America

Un raport inaintat la Kremlin premierului Vladimir Putin de catre Institutul de Fizica Pamantului de la Moscova si citat de Russia Today arata ca America se afla in pericol ca sa se produca un mega-cutremur de proportii catastrofale pana la finele lunii martie.

Locatia posibila este in SUA, Mexic, America de Sud si Centrala pe coastele de vest ale acestora. Raportul are la baza cresterea particulelor subtile electromagnetice care au fost detectate in partea de sus a atmosferei terestre, deasupra regiunilor amintite. Aceasta metoda este folosita de rusi, care studiaza emisia acestor particule din satelit.

In acest raport apare si numele lui Ken Ring, matematician din Noua Zeelanda, care a prezis cutremurul din Christchurch si care spune acum ca este foarte posibil ca un mare cutremur sa se provoace in jurul datei de 20 martie. In 19 martie, cum se stie este Luna Plina, iar astrul noptii se afla in pozitia cea mai apropiata de Terra.

„Celelalte planete afecteaza Pamantul indirect. Ele insa sunt in conjunctie cu Soarele. Daca acesta ar fi de marimea unei mingi de basket, atunci Jupiter si Saturn ar fi de dimensiunile unor grapefruit. Iar Terra ar fi ca o boaba de piper.”, isi incepe expozeul Ken Ring. „Jupiter si Saturn cauzeaza furtuni plasmatice mai mari cand sunt ambele de aceeasi parte fata de Soare. Atunci, activitatea exploziilor solare din pete este foarte mare. Explozii mari, inseamna si tulburari mari ale campului magnetic terestru.”

„De aceasta data avem pe Jupiter si Saturn in aceasta situatie. Iar ceea ce este mai prost e ca Pamantul se afla intre ele, la mijloc, fiind in plina batalie electromagnetica. Pe de alta parte, Luna se va afla la distanta cea mai mica de Terra in 19 martie, cand va fi Luna Plina, iar atractia acesteia amplifica mecanismul prezentat anterior. Se pot declansa astfel seisme de mare magnitudine.”, mai spune Ring.

In acest raport de pe masa lui Putin se mai vorbeste, in afara masuratorilor de pe satelitii rusi care au depistat emisii masive de particule electromagnetice si, in afara de teoria lui Ring, se mai vorbeste si de teza lui Jim Barkland, cel care a observat ca exploziile solare masive declanseaza cutremure. Inainte de seismul din Noua Zeelanda a fost o explozie solara de intensitate 2X1, iar inainte de cel din Japonia o alta de 1,5X2. Explozii majore care au dereglat puternic campul electromagnetic.

Barkland a observat ca seismele s-au produs exact in zonele care se aflau cu „fata” catre soare in acel moment, catre petele solare in care s-a produs eruptia masiva de plasma si care au declansat ample furtuni solare trimise spre Pamant. Deci a contat exact momentul exploziei si nu cel al impactului undelor eletromagnetice, iar decomadata Barkland nu si-a putut explica acest fenomen. NASA insa a luat in calcul aceasta teorie dupa ce a fost sesizata similitudinea celor doua cutremure amintite.

Chestiunea este ca activitatea solara este in plina crestere, iar Hermanus Space Weather Warning Centre (SWWC) anunta ca este foarte probabila o noua explozie solara majora pana la finele acestei luni, sau la inceputul lunii viitoare, inregistrandu-se activitati pre-eruptie in anumite pete solare care de regula degaja o mare cantitate de plasma.

Sursa : agentia.org

Publicitate

5 gânduri despre „Raportul Putin: Va fi mega-cutremur in America

  1. Suntem in august ba. Ce naiba tot scrieti pe aici numa baliverne. Toti desteptii isi dau cu parerea. Asta cu influenta planetelor asupra pamantului, mai bine ati vinde gogosi la copii.

  2. Hallo, manipularea mai puteti? n-ati obosituva ? dar sa fie si noi stim ca si voi ca va fi, dar nu stim data exacta, exact ca si voi hotilor care si voi santeti datori, doar ca la voi primeaza matzul…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s