Teoria lui Darwin a fost scoasa din programa elevilor romani

Teoria lui Darwin a fost scoasa din programa elevilor romani

Un ordin semnat in anul 2006, de catre fostul ministru al educatiei, Mihail Hardau, a scos din programa scolara teoria lui Darwin, pe motiv ca elevii ar avea prea multe de invatat.

Ordinul a intrat in vigoare abia de anul acesta, iar unul dintre ONG-uri a declansat o ampla campanie pentru reintroducerea in manuale a acestei teorii.
Liderii organizatiei ii acuza pe specialistii din Educatie ca incalca dreptul elevilor la cunoastere, in timp ce “Biserica Ortodoxa Romana” sustine ca teoria lui Darwin este oricum depasita si se poate renunta la ea.
Organizatia a fost surprinsa de rezultatul unui studiu guvernamental de la sfarsitul anului trecut, conform caruia doar 14% dintre elevii romani din clasele VII-XII cred ca omul se trage din maimuta, iar cei mai multi stiu doar de varianta Adam si Eva.

In speranta unei solutionari rapide a cazului, cei care militeaza pentru liberatatea constiintei vor depune la Ministerul Educatiei o scrisoare prin care cer reintroducerea teoriei lui Darwin in liceu, iar daca nici asa nu vor reusi sa rezolve ceva, acestia ameninta cu proteste de strada.

Sursa: descopera.ro /apologeticum.wordpress.com

Publicitate

6 gânduri despre „Teoria lui Darwin a fost scoasa din programa elevilor romani

 1. Foarte bine, Darwin asta a gresit . Nu omul se trage din maimuta, ci maimuta din om.
  Pe zi ce trece tot mai multi oameni devin iarasi ceea ce au fost, niste animale.

 2. ce nu inteleg unii dobitoci de asa zisi profesori,este ca doar darwin si familia lui ,se trag din maimute….eventual si acei profesori….auzi…shit…proteste de strada…trezit-va maimutelor…este o teorie debila ca si acel ce a emis-o……

  1. Scuzama domnule Ovidiu dar pe cine faci tu maimuta ?
   Ai cumva probleme cu corpii neoronilor sau egoul tau e prea mare ?

   Doar asa , de pura curiozitate ,cate dovezi ai tu ca aceasa teorie este gresita ?
   Macar stii cate dovezi exista care o sustin ?miliarde poate….
   Mai cauta si tu niste informatii legate de ADN-ul nostru.
   99,9% din biologi sustin teoria evolutionista care a devenit fapt stiintific

   1. In nici un caz nu o sa ai un raspuns de la Ovidiu, iar mesajul lui este din 14 noiembrie 2011. Hai ca, 0,01% sunt cei mai eminamenti savanti, printre ei a fost si Einstein. Ceilalti,99,9% sunt din aia de umplutura care se iau dupa Darwin si nu intru-totul, fiindca pe patul de moarte cred ca a stiut ca cum e treaba cu Dumnezeu, vorba aia, da-mi doamne mintea de pe urma. Urmareste eminamentul nostru profesor Dulcan neurolog, cartea scrisa Inteligenta Materiei. Mult succes in redescoperirea sufletului tau. Dealtfel, stramosii nostri au fost pastratorii adevaratelor valori care sau cam pierdut.

   2. STII CATE DOVEZI EXISTA CA E FALSA ,TOT MILIOANE .LASATI SOCIETATEA ASTA IN PACE SI NU INCERCATI SA PROMOVATI ALTE VALORI CARE APARENT DUC LA AUTODISTRUGERE….MAI E LOC IN DUNARE ,DEMONSTRATI ACOLO .P.S APARENT TEORIA LUI DARWIN ESTE CEL MAI MARE PLAGIAT DIN ISTORIE ,DECI SE POATE SI LA ALTII.

 3. crimele rasiale din istorie se trag din aceasta nefericita si nedemonstrata teorie a lui Darwin, care daca n-ar fi servit intereselor imperialiste ar fi ramas o curiozitate stiintifica intr-un sertar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s